Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Okt 2025, 21:17:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 129 130 132 133 ... 428
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Football Manager 2011  (Pročitano 635582 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
Следи ОФКа, па Партизан који је испао од Ренџерса 2х 2:1, па Јанг бојс на Маракани.

ОФК... То је била последња утакмица тог кола, а пре тога су сви пратиоци кикснули и то је била прилика да им свима ђутуре побегнем. Лоша утакмица. 2. минут Весељко га меће са 25 метара, ал убрзо иде преокрет 2 идентична гола Комазеца главом после центаршутева Паје с десне стране. То је био 18. минут, до краја отаљавање посла, већ на старту другог полувремена сам наместио да се успори игра да се играчи не би умарали превише. После те утакмице сам имао 43 бода, а на 37 су били Партизан Воша Спартак и Рад. Дакле одбвојио сам се.

Следећа утакмица је био дерби као увертира за двомеч са Јанг бојсом. Утакмица и не толико битна, бежао сам им 6 бодова а и нисам хтео да убацим први тим јер би рикнули за меч са Базелом који сам морао да добијем јер се прва играла на Маракани. Ипак сам решио да пробам победим јер би то значило лепих +9 а и психолошки би се момци напржили, па сам извео други тим појачан Милинковићем који је за Европу био суспендован због жутих и Калуђеровићем. И управо су њих двојица изодоминирали на мечу.

У првих 15 минута Партизан је жестоко нападао па сам се забункерисао, а Калуђеровић је из контри правио дар мар. Пошто Партизан није све време да игра у том ритму лагано сам се извукао према напред и ставио да се често играју контре, а ту су Милинковић Комазец и Калуђеровић разбили. Повео сам 2:0 и тад је Партизан посустао. У другом су опет притисли, ал без шанси, једини гол су дали из бага јер је један мој играч у петерцу лежао повређен па није свиран офсајд. Калуђеровић у 94. само ставио со на рану.

У односу на Партизан +9, Воша и Спартак одиграли нерешено, и полако сам почео да бежим на табели. У екипи атмосфера супер, очекивао се Јанг бојс.

За прву утакмицу сам послао 2 скаута да гледају противника, мало прошврљао по саставу екипе да видим какви су им играчи и како су успели да избаце Шахтјора и сконтам да су им нападачи разбијачи, не претерано брзи и технички не баш сјајни. Један је стриктно чуван а други је усмераван ан слабију ногу. Нису могли да мрдну!

Разбио сам их, имали су само 2 шансе и то из корнера. Остало је била моја доминација. На средини је Зофчак заустављен удвајањем и пресингом, и то је било то, остало је само да се види колико ћу им голова дати. Резултатом задовољан, свеукупно презадоољан јер сма видео да сма бољи од Швајцараца.

Увертира за реванш је било шамарање Борца 4:0 Smiley

За реванш је спремљена тактика као против Партизана.

Знао сам да ће кренути жустро, ал ми нису могли ништа, држали су лопту а ја сам стварао шансе. У другом полувремену крећем офанзивно, стављам милинковича у шпиц и стиже гол и то је био крај, требала су им 4 гола. Одма правим 3 измене, успоравам игру и батаљујем. Успели су да ми дају гол и преузму игру, ал ништа се значајније није десило. Лаган пролаз.

Нашао сам се у четвртфиналу, у осам екипа. Огроман успех, мада сам рецимо кад сам извукао Стандард прижељкивао пролаз, а поготово сам се надао наставку кад сам добио Јанг бојсе. Тако да је ово до сада резултатски један јако леп успех. Све преко овога је прворазредно изненађе с обзиром на то које су екипе остале у такмичењу.

У четвртфиналу сам добио Севиљу. Реално крај такмичења за мене. Јаки ко земља - Навас, Пероти, Фабијано, Кануте, Хамшик, Капел, Ренато.......

После Јанг бојса сам рутински добио Чуку и Раднилки из Сомбора са мешаним тимовима, таман мало порадио на физичкој спреми неких играча, и сви су лепо били 100% спремни за Севиљу.

Први меч на Маракани.

Изборио сам више него добар резултат! Тврда утакмица, прво полувреме прошло за минут. Неколико жутих картона, при крају полувремена по једна полушанса на обе стране и крај. Друго полувреме Севиља стисла, имала 2 шансе ал ништа. Зато је стигла казна, одлична контра и Андрија га ставља за 1:0.

После тога Севиља поново боља, држала лопту створила пар шанси 1-2 врло добре. Имао и ја још једну врло сличну контру, поново Андрија ал Палоп одбранио. Последњих 15ак минута сам примирио игру, и мало се окуражио па сам наредио офанзиву ал касно што је можда и добро јер бих врло вероватно примио гол.

Остало 1:0, победио а нисам примио гол. Сасвим ОК резултат. Међутим и даље имам осећај да ћу испасти, прејаки су ови за мене.. Мораћу добро да истактизирам за реванш.

Следи Напредак па правац Андалузија по славу.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
elem
batalio sam sa Zvezdom
i kreno ispocetka nezaposlen
dobih ponudu u novembru i resih da prihvatim
buduci velikan engleskog,evropskog i svetskog fudbala  Smile

sad samo treba da ih spasim ispadanja  Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Blue Square Bet South (Information_ League Table).png
(742.28 KB, 1920x1080)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
Кул Фреди, Блусквер. Занимљиво.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Malkine, prodaj neke sto ti imaju velike plate a pare dodju kasnije ako uspes da se drzis dobro kad predjes u drugu ligu (iliti npower championship  Smile ) posto se tada i posete povecava a i pare koje dobijas
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

I plan to live forever... So far, so good...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 301
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Samsung S3 Neo
@malkine

Ja sam totalno zaboravio  Smile Moj omiljeni klub iz tih nizih liga je svakako Dag & Red. Vodio sam ih dok su jos bili u konferenciji,a vidim sada da su dosta dogurali  Smile Cekam samo da izadje Genie Scout i krecem i ja cuvenu enpauer ligu  Smile

@khadafi

Da nisi malo preopteretio tim sa tim strancima? Smile I koliko sam video,vecina tih stranaca nije nista specijalno  Smile
« Poslednja izmena: 21. Nov 2010, 16:49:18 od jancic91 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Sensation
Ај да не цитирам све,до јаја ме то мрзи..

Прво капа доле брату Џонију на оствареном резултату  Smile него јел ти овај Милинковић онај плавушан што је некад играо у Раду,неки леви везни? Или овај клинац из Кошица?

Е а што се тиче ових савета што сте ми дали,немам ја пуно тих фејк играча са астрономским платама ал ај видећу да најурим неку багру која само троши ваздух у клубу па шта испадне.
Неам појма јебига,увек сам се трудио да водим тимове који имају добру школу фудбала па да ми основу прихода чине клинци које сам ја афирмисао,ено и у оној несрећниј Аланији сам од моје деце зарадио око 6-7 милки кад сам их продавао,овде курац...ал ај снаћи ћу се

Јанчо
Е баш сам се скоро крљао са Даг ен редом,кул су екипица,може да се игра са њима,ај узимај их па да се прикључиш клану енпауер лиге 1  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
Малкине Милинковић из Кошица. Игра феноменално.

Јанчићу зајеби читове играј поштено.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
I zadnje dve utakmice...dobio Borcu 1:0, i onda protiv Spartaka...vodio 1:0, i onda primio 2 gola, 1 iz penala...u drugom poluvremenu ubacio Lazovica, i dade im 2 komada, rastura Smile

Hteo da dovedem Bastu posto je na transfer listi, al' kad sam video koju platu hoce...ne bih mu dao ni da imam Smile

Inace, Proleter osvojio kup, i ide u Euro Kup sledece sezone Smile

I da, Komazec je kod mene ocajan...pustao sam ga na vise pozicija da igra, ali ne vredi...

Smile
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

I plan to live forever... So far, so good...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 301
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Samsung S3 Neo
Svakako dovedi Milinkovica,izuva decko kako igra.

@malkin

Brate pocinjem u skorije vreme sigurno sa njima,samo trebace malo vremena navici se  Smile

@EmptyClip

Citove? Koliko ja znam to nije cit,vec pomagalo Smile

Evo jos malo hvaljenja  Smile

Najveca pobeda do sada u menadzeru u ligi  Smile

A ovo je epic win  Smile Samo bunker i kontra napadi  Smile
« Poslednja izmena: 21. Nov 2010, 18:21:25 od jancic91 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
@EmptyClip

Citove? Koliko ja znam to nije cit,vec pomagalo Smile

А шта је чит? Одмагало? Smile

Правац Андалузија по славу!

'Нааачи одушевљен сам! Све је било како сам очекивао, сем неких 20-25 минута. Ух!!

Стисли су ме од самог старта. Ја мењао, затварао се, па избацивао Милинковића напред и покушавао на контре ал џаба, ову сакрили лопту и играју своје. Стварали су шансе ал Бркић бранио солидно. Ја и даље пасиван, и из једне акције ми провлаче лопту на малом простору и Кануте завршава. Реално и заслужено, до краја ја бункер да бих избегао афтершок и крај.

Друго полувреме сам очекивао да ће поново да навале тако да сам оставио бункер да одбијем првих 10-15 минута. Међутим нису имали неку озбиљнију шансу тако да око 55. минута враћам све на старо у намери да кренем мало са фудбалом. Момци 100% испратили, узели лопту и кренули да играју. Створио неколико шанси, играо одлично, Калуђеровић и Комазец имали 2 одлилне прилике ал Палопа треба хоспитализовати јер је луд. Казна стиже у 79. минуту, глуп пенал за који нисам ни сигуран да је био, на ивици шеснаестерца лаве, далеко од гола.. Хамшик шутира, Бркић га чита баца се пре шута у страну и брани пенал! Ја у делиријуму, 1:1 одговара идемо на пенале па шта буде.... Е туки, за 2 минута опет иста акција ко код првог гола, лопта кроз шуму ногу кроз средину у празно и Кануте поново са 10 метара туче у горњи угао. И то је то, треба ми гол иначе воздра. Измоментално мећем 4-4-2 + пресинг + офанзива + темпо + додавања у простор + Кадлец у шпиц са Калуђеровићем и момци сређују гол

Брука! Одма 2 измене, бункер, у преосталих 7-8 минута један жути и то је то. Крај! Полуфинале!!

Ето тог прворазредног изненађења. Преостали учесници полуфинала су Наполи Твенте и Бајерн. Надао сам се Твентеу, добио јебеног Бајерна 2:1 5:1 5:2 санамабич! Биће тееееешко, ове претходне победе ме нервирају због њих ћу још жешће да се изнервирам ако испаднем а све су прилике да ће тако бити.

Иначе досада у пролећном делу првенства ствари стоје овако

cool:

Следећа је Јагодина да за +9 у односу на другопласирани Партизан. Напред Звездо!

« Poslednja izmena: 21. Nov 2010, 18:59:36 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 129 130 132 133 ... 428
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Okt 2025, 21:17:01
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.117 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.