Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Nov 2025, 22:08:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 7 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 128 129 131 132 ... 428
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Football Manager 2011  (Pročitano 636340 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1046
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
@EmptyClip hvala puno....procitah na stranom sajtu ako sam dobro razumeo kazu da moze playerfaces iz 2010 da radi u 2011(i ima torrent),ja krenuo da skidam pa cu da vam javim,ovaj sbb-ov internet me ubi!Vec sam skinuo nekih 30 posto ako ne bude sljakalo uzecu sa ovih linkova:)Jos jedanput hvala Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Sensation
Негде сам око половине првенства,ал сам се ужелео пискарања па нисам могао да сачекам зимску паузу  Smile

Дакле,гузичим се у овој симпатичној лиги са овим просечним тимом,мислим да ће тек следеће сезоне овај тим играти нешто приближно ономе како ја то замишљам,за сада је то све јако лоше али некако се крпимо и на тактику добијамо.
То на табели изгледао овако

2. место можда и изгледа као успех али ја нисам задовољан,више бих волео да сам 6. али да играмо како ваља,овако све на мишиће...у ствари,наш пад игре сам повезао са истеком позајмице овог играча кога сам довео на позајмицу али само на 3 месеца. Та 3 месеца је и трајала наша доминација,дечко је покидао,држао сам одбрану и све је било ок,позајмица је истекл,ја сам га хтео до краја сезоне,хтео је и он ал јебига,ваљда сам имао доста играча који су дошли на позајмицу па то продужење није било могуће. Остали смо у сјајним односима,чујемо се понекад телефоном и тако то,неретко бљесну неки изливи обостраних емоција у јавности  Smile али пошто је много скуп на томе ће и остати,никада се он неће више вратити у мали Хадерсфилд...

Од играча које морам да издвојим оног рођака од Гудјонсена држи средину скоро сам,одличан је играч,ал је мрцина једна неиживљена јебо га отац,воли да шутира из даљине,ако не шутне по 5 пута по мечу са 30+ метара ништа није урадио,ал добро,трпим га..
Издвојио бих и овог малог,ког сам избунарио негде из подмладка иза шупе,тип ме невероватно подсећа на Качара(по игри) онако муља нешто на средини али се сјајно убацује у напад и даје голове,асистира итд

Морам да напоменем да је Роудс у бунару жестоком,Пикингтон такође,Ван дер Мејде разочарао,нико од нападача се не издваја....
Што се тиче појачања дефинитивни убод је био са овим типом који је полудео у последње време,требало му је мало да се адаптира,због језика,средине итд али је све ок,објашњава ствари по десној страни и Робертса је потпуно бацио у други план

све у свему,ја Хадерсфилд волим. Међутим овај тим има много проблема,почев од финансија па до свих других битних ствари који су битни за стабилност клуба,кад би се десило нешто круцијално,купио нас неки шеик из Саудијске Арабије,не бих имао ништа против да останем овде макар још 5 сезона,овако се надам да ћу изборити пласман у плејоф и дај Боже у чемпионшип па ако видим да кеша нема,да не могу људки да играм,прелазим у неки други клуб па макар и био лошији али у коме могу да напредујем,понуда ће надам се бити,тако да ми остаје да таљигам ово до краја сезоне и уигравам ову групу грађања што боље...

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
Ајде бре мојне кукаш! Јануар је кева, усро сам се од понављања тога. Накупиш играча и догодине си у Чемпионшипу у средини табеле.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Sensation
Ма знам ја то батице,ал како кад сам месечно у минусу око 700к а за трансфере ми остало још 90к а за плате сам испунио колико су ми понудили...

Једино да продам пола тима  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
Продај играче који имају највећу плату, под условом да ти нису баш најбитнији у тиму.

Ја сам тако са Линколном урадио, шутнуо за мизерне паре неке ликове који су били осредњи играчи а имали огромне плате, и ослободио пара па довукао децу талентовану. Одма пала промоција.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Samsung 

Ево и моје момчади Smile

Е сад, имам проблема око напада, Комазец јебе кеву, а не могу Рочину и Ђурића да ротирам зато што су странци Smile Ево Ђурић доби прилику и дао је већ 2 гола за 20 минута Smile

Почео нов шампионат, добих телеоптик у првом колу, на полувремену водим 2-0 против металца Smile
Остаје ми реванш са славијом, на Маракани, 3-3 први меч Smile

И да колико треба овим босанцима хрватима и осталима да текми за држављанство ? Логично би било да им треба мање, с обзиром да морају само 365 дана да проведу Smile

Е да, овај Вукобратовић сабија Smile
« Poslednja izmena: 21. Nov 2010, 14:08:42 od khadafi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
То онај задњи везни што је већ био у Звезди?

И колко то имаш странаца бре?! Лудак.

И што гураш Ковачевића на беку? Дечко сасвим фино игра задњег везног, чим продам Дутру на лето њега враћам у први тим да буде резерва Медојевићу. А овог Фатића никако да доведем, ево опет му истиче уговор и опет неће да дође.
« Poslednja izmena: 21. Nov 2010, 14:29:29 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Samsung 
Аха Smile Фино игра Smile

Имам доста странаца, али гај за за 2-3 месеца треба да добије држављанство, Ђурић треба текме да сакупи(колико треба ? ) Овај Малетић је такође неки босанац, значи и он за годину дана стиче услов Smile Сад ћу да видим да га пошаљем на позајмицу у сопот.
Вешовић има наше држављанство, онај белгијанац је на позајмици и тако Smile Чекам зимски прелазни рок, па да се решим још пар странаца Smile

Не гурам га ја, него игра десног бека по потреби, с обзиром на број странаца Smile Гледам сад да ми Ђурић што пре добије држављанство. Одиграо је Ковачевић доста текми код мене, па и Мркела, мада су одиграли далеко већи број на прошлом менаџеру Smile
Што се фатића тиче, имао сам среће Smile

Иначе, ушао сам у лигу шампиона, рутинска победа на Маракани, група је Бајерн(првак европе) Манчестер Сити) (други пут) и Копенхаген Smile
« Poslednja izmena: 21. Nov 2010, 14:54:07 od khadafi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
Ајде па да на пролеће тучеш Динамо на Максимиру у Европа лиги Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Novi nindža kolo vodi.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 872
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Ладно Ибрахим Гај  Smile

@малкин, како видим код тебе МК Донс пева, пева па растура. Код мене су жешћа кеса, боре се за опстанак. Ја једва чекам прелазни рок да отјерам ову гњилад што прима челзијевске плате.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 128 129 131 132 ... 428
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Nov 2025, 22:08:08
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.