Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 23:09:44
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 266 267 269 270 ... 278
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Football Manager 2010  (Pročitano 253896 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Nokia Lumia 920
Napred Empti!  Smile

Ja ne smem ni da ulazim na temu reprezentacije, bolje da ovde kenjam nesto  Smile

Odradio sam prelazni rok, i to po meni odlicno + sam zaradio  Smile

Evo skrina od ovog leta i od prosle sezone, svi transferi.
2010-11

2009-10

Idemo hronoloski:

Alen Stevanovic iz Intera, na free, cisto kao neki bekap pa mozda i ispadne neki igracic od njega. Wink

Caldirola, DC, takodje iz Intera, posto mu istekao ugovor...

Golman Sirigu iz Palerma, free  Smile

Rinkon ! - DC, Inter, free  Smile

Pedrelli, WB/AML, Inter  Smile

Kovba, DMC, Sparta Prag

Botia, D-RC, Sporting Hihon / Barselona

I 2 igraca iz Udinezea na pozajmicu, Sodinha  i IghaloSmile

Tu su jos od prosle sezone naravno Verati, Pedro, Sansovini, D'Antoni, Olivi, Pulhac, Vitiello, Soddimo, Renan, Edu... postavljao sam njihove skrinove, da ne radim to opet, u svakom slucaju lepa ekipica, mnogo igraca u rotaciji.  Smile

Dobio sam Wislu u prvoj prijateljskoj 1-0, potpuno zasluzeno, idemo dalje...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
Калдирола би требало да је репрезентативац у млађим категоријама, довао сма га кад сам играо са Пескаром он и Барафранка ми играли за национални тим.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Nokia Lumia 920
Ma bas sam zadovoljan, uglavnom mladi momci + Verati... Ne znam koga da stavim u odbranu  Smile

A inace mislim da je mnogo teze da se udje npr. u Seriju B nego da se u njoj ostane, tako da ne brinem, nego pravim osnovu za sledecu sezonu...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Sensation
Емптићу јел гледаш на Спортклуб + Брајтон-Барнмут...оно неке тактике ово оно  Smile

Е ево и мене са извештајем,знам,знам,недстајао сам вам  Smile

Е овако,прво 2-3 речи о самој лиги,наиме с обзиром да први пут играм Мексиканце,прилично сам изненађен квалитетом игре и играчима,нема неких катастрофалних промашаја,глупости,итд...

Моја екипица као што сам и рекао је предвиђано да се бори за 14. место ал сам ја видевши тим одмах рекао да ће то бити средина табеле. Тим је одличан,млади погон још бољи,тако да сам планирао никог и да не купујем,међутим,доста играча је на позајмицама,доста младих још није за први тим,тако да сам се ипак одлучио за куповину. Наравно,станрадан зајеб,сви они стижу на почетку следећег прелазног рока а то је за неких 3-4 месеца  Smiley 1

Да кренемо редом, Аракаки штопер које ће добро доћи младој и неискусној одбрани,затим Хернандез леви спољни,пошто имам само једног и на крају Фано нападач.

Чисто сам утео још једног штопера за не дај Боже ако зафали или ако повреде неке наватам Мелендез. Никог нисам продао,то ћу тек на лето...има кандидата

Наиме,ово су појачања само док се неки не врате са позајмице и док млади не стасају,а главни циљ ми је да имам тим са искључиво играчима који су и почели у Атласу  Smile

Што се игре тиче,у Мексику се игра отворено,па тако и код мене у тиму,доста недисциплине у одбрани,себичности у нападу,ја тако мало пиздим на те ствари али решићемо и то,има да направим ја Калчо екипу у Мексику  Smile Мора још мало одбрана да се уигра,ово остало није лоше,онај Пачеко(вундеркид) игра слабо,Риос нападач такође,једино онај мали Виља игра фино и онај Ботинели десно,раубија...остали су просек.

За сад сам на моје изненађење 1. на табели,признајем уз много среће јер сам незнајући ко је какав тим излазио и  против јачих са атакинг формацијом,па збуњивао противника,неке опет добијао после пенала,а неке и после до јаја преокрета..прво табела(е да,у Русији би са овим скором био 10.)

А ово су и преокрети...то је већ на тактику и знање  Smile

(обрати пажњу на посету)

Што се финансија тиче,ту је све стабилно,остало још нека хиљада за трансфере,тако нешто и за плате,у плусу сам месечно..
Има још 6 кола до краја(нечега) па ћемо онда видети дал ћемо у неке групе или шта већ.

Резиме:
МЕксичка лига није тешка за играње,али је добра за разбибригу,без пуно размишљања...као што рекох ако ме не смори хоћу да направим скроз тим од искључиво Атласових играча,а све паре од продатих играча да штекам и направим Плејбој меншн и зајебем Хефнера и покупим му све оне плавуше.
Ако се пак сморим,одох у аргентину или Јужну Кореју(те лиге су ми отворене) да видим тамо шта се ради... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
jebite se
necete me naterati da igram  Smile
ja cekam novi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Prestao da igram, ceka se novi. Sad se pika NBA Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko rano rani, zajeb'o je pevca

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7005
Zastava Krusevac/Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia 6630
Evo i kod mene napokon gotova sezona u kojoj sam ispunio svoja ocekivanja, a ocekivanja uprave daleko premasio. Dakle zavrsio sam u sredini tabele tacnije 9. mogao sam biti i par pozicija iznad ali sam kiksao u zadnjih par utakmica, ipak necu da se zalim i vise sam nego zadovoljan postignutim. Momci su odigrali sasvim dobro sezonu u kojoj sam napravio kostur tima i uz jos nekoliko dobrih pojacanja mogu da postanem ozbiljan konkurent za ulazak u ligu 1  Smile Inace u ligu 1 idu Lens, Nimes i Caen, a kod mene dolaze Mec, Grenobl i moj najljuci rival Nica  Smile
U kupu sam napravio fantastican rezultat. Stigao sam do polufinala gde me je izbacio Okser posle produzetaka 2-0, imao sam dosta srece kroz zreb, nije mi zapala nijedna ekipa iz prve lige sve do ovih. Evo konacnog poretka...

A sad malo da se osvrnem na moj tim i momke koji su izneli ovu sezonu.

Golmani: Tu mi je najstandardniji bio Gavanon koji je sjajno branio veci deo sezone, na kraju je proglasen za drugog golmana lige odmah iza golmana Lensa. Podrska mu je bio Fiorillo od koga sam malo vise ocekivao ali dobro, nije lose odradjivao posao.

Odbrana: Tu su mi se ustalila dvojica stopera Gohouri i Diamoutene koji su pruzali sjajne partije, planiram da ih zadrzim i ove sezone mislim da ce biti jos bolji. Rezerva im je bio Camara koji konstantno napreduje i ume da popuni prazninu kada jedan od ove dvojice ne igra. Levo je najveci deo sezone igrao Tosic, zamenjivao ga je iskusni Placente koji nema snage za svih 90 ali je za zadnjih pola sata idealan, ako Karleusin mali pocne da kenja  Smile Desno je Cuffaut, igrac koji je najvise vremena proveo na terenu i pruzao partije sa najmanje oscilacija, sve u svemu vrlo pouzdan igrac.

Vezni red: Na zadnjem veznom Bodor je obavio odlican posao, presecao dosta protivnickih napada, ali dosta puta i asistirao kod nasih napada, sakupio je cak 9 asistencija u prvenstvu, za DMC-a odlicno. Jeffren je znacajno popravio igru u drugom delu sezone i bio solidan po levoj strani, nekoliko klubova je vec pokazalo interesovanje, pokusacu da ga zadrzim. Desno je bio sjajni El Shaarawy kome cu pokusati da produzim pozajmicu ili mozda da ga otkupim sve zavisi od budzeta koji dobijem. U sredini je Sergi imao sasvim lepu rolu, 9 asistencija u ligi i 5 golova, bice jos bolji tek se opunoletio  Smile

Napad: Odlican je bio Anichebe,  postigao je 8 golova ali i 11 puta asistirao, sjajno se uklopio sa Kollerom koji i dalje cepa, sezonu je zavrsio sa 19 golova u ligi (3. najbolji strelac) a 24 u svim takmicenjima. Pacheco je dobijao sansu uglavnom sa klupe i lepo je iskoristio, dacu mu jos vecu minutazu naredne sezone. Tu je i mladi Babacar koji ce biti paklen igrac, mnogo mi se dopada, razmisljam da ga otkupim posto je na pozajmici ali me samo jebe to sto je Senegalac a ja mogu da imam samo 2 igraca van EU u postavi. Pripremam jedno bomba pojacanje u napadu pricao sam vec, samo da vidim sa kojom cu kintom raspolagati na pocetku prelaznog roka.

Sada kratak predah pa onda zesce cimanje na trzistu igraca, javljam se ponovo kad prodje prelazni rok  Smile Smile
« Poslednja izmena: 09. Okt 2010, 20:05:57 od kopernikus »
IP sačuvana
social share

�

"San sam proziveo na "Marakani". Nisam kao klinac sanjao dres Mancestera ili Reala vec dres Zvezde, kapitensku traku na ruci i gol Partizanu! I sve sam to ostvario..." - Nemanja Vidic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Samsung 
Ljudi,nikada nisam igrao Menagere,pa mi preporucite koji da skinem od ovih najnovijih?//
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
pa skini najnoviji
kao da imas neki veliki izbor
jedini pravi menadzer je ovaj sto svi igraju
imas neki bedan pokusaj EA da napravi menadzer,a to je poprilicno zalosno izdanje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Samsung 
A da ipak probam Footbal Manager 2011???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 266 267 269 270 ... 278
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 23:09:44
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.