Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 05:29:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 261 262 264 265 ... 278
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Football Manager 2010  (Pročitano 253937 puta)
Jet set burekdzija

Ko rano rani, zajeb'o je pevca

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7005
Zastava Krusevac/Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia 6630

Ovom retardiranom predsedniku jebem sve po spisku!  Smile
I ode mi odlican AML u Modenu, Serija B za 400 k... e u picku materinu!

Virke pogledaj ovu sliku malo bolje izgleda da ti je predsednik zensko ili ja nesto tripujem  Smile  Smile Smile

Evo mog izvestaja kao sto sam i obecao. Nije se puno toga promenilo u odnosu na moje poslednje javljanje i dalje sam u gornjoj polovini tabele i ne tako daleko od promocije sto je iznad svih ocekivanja. Ekipa vec deluje mnogo uigranije, kiksevi su sve redji i za sada redjam dobre rezultate. Sto se prelaznog roka tice on je protekao dosta tiho, razlog tome je sto sam u Novu godinu usao bukvalno dekintiran sa svega par hiljada iznad budzeta za plate i 0 evra za transfere  Smile dakle jedino sto sam mogao da uradim bilo je da prodam par igraca i onda probam da dovedem nekog. Klub su napustili trojica rezervista koji nisu uspeli da se nametnu i Nikola Komazec koji je otisao u Livorno na pozajmicu jer nikako nije mogao da se uklopi, nadam se da ce tamo imati minutazu i poceti da trese mreze. Zbog njegovog izostanka morao sam da dovedem jos jednog napadaca kako bih pojacao konkurenciju. Odlucio sam se za Germana Pacheca 19 god. stigao iz At. Madrida gde nije dobio pravu sansu. Kostao me je malo manje od milionceta i nadam se da ce se dobro uklopiti jer je omalen i brz a bas mi je takav jedan trebao, pored svih ovih gromada koje imam u napadu  Smile Pored njega u klub je stigao Abdi Ibrahim, dete Mancester Sitija igra centralnog veznog i ima 19 godina. Njega sam doveo za dz i bez neke preterane potrebe, ali je klinja dosta talentovan i ko zna mozda za par godina i bude nesto od njega, za sada je u omladincima da vidim kako ce se pokazati. Evo par slicica...

To je to za sada, kada se sve sabere mogu da budem zadovoljan, predvidjali su mi grcevitu borbu za opstanak, a ja ih zajebo i otisao gore  Smile Spremam jednu bombu za letnji prelazni rok, samo da sve ispadne kako treba ali otom potom.

Tepachenko glavu gore matori i samo cepaj pa da se iduce sezone boris za LS  Smile
Malkine nalazi klub sto pre i ovog puta ucitaj vecu bazu neces se pokajati.  Smile
Empty svaka cast za Rumune, ocekujem prve skrinove da vidimo kako ce sve to krenuti  Smile
IP sačuvana
social share

�

"San sam proziveo na "Marakani". Nisam kao klinac sanjao dres Mancestera ili Reala vec dres Zvezde, kapitensku traku na ruci i gol Partizanu! I sve sam to ostvario..." - Nemanja Vidic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Samsung 
 Smile Smile

Свака част брате, који тим беше водиш Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

А ја сам цео живот свој дао њој, Звезди Црвеној!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 501
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
SonyEricsson к750и
Мало запоставих менаџер, што због школе, што због ПЕС-а, ал ухватих времена данас да одиграм мало. Ево укратко како би то изгледало.
Освојили смо Руски куп!!!! По други пут у историји клуба!
У четвртфиналу смо добили Малкинову Аланију, у гостима 1-3. Мали Нејмар дао 2 гола и бек Василевски постигао један погодак. Ево како је то изгледало:

У полуфиналу дочекасмо Зенит. Доста изједначена утакмица и не баш тако занимљива. И таман кад сам се почео припремати за продужетке, у 93. минуту Нејмар доноси пласман у финале, велико финале!

Велико финале одиграно на препуној Химки Арени против друголигаша Крила Совјетова. Иако су друголигаши максимално озбиљно и без потцјењивања смо приступили овој утакмици, а како и неби када клуб после освојеног купа 1995 и јединог трофеја више ништа није освојио. Ово је била идеална прилика за то. У меч смо ушли чврсто. У регуларном дијелу не баш тако занимљиво и меч је завршен резултатом 0 0. Пред почетак првог продужетка одлучио сам да кренемо на све или ништа. У игру уводим малог Смолова који се и није наиграо ове сезоне. И.... у 6. минуту продужетка СМОЛОВ постиже погодак!!!!!! Његов првенац ове сезоне, али у каквом тренутку! После тога повлачимо се назад, скроз. Мува није могла да прође и рутински приводимо меч крају. Славље је могло да почне!

Наши навијачи су имали чему да се радују после ове утакмице:

http://www.youtube.com/watch?v=bXb2ajwF6mk&feature=related

У лиги иде врло добро. Од 12 одиграних утакмица 5 смо добили, чак 6 одиграли неријешено и изгубили само једну, на гостовању против Московског ЦСКА.
Сад иде низ лакших утакмица, а полако улазимо у ону жељену форму.
Ево и табела:

« Poslednja izmena: 06. Okt 2010, 22:37:40 od demix* »
IP sačuvana
social share
Нема велике љубави без велике радости, али и без велике патње.     Е то вам је Црвена звезда.     Има да се радујеш до неба, али секирација ти не гине.

Edit by shone83: Maksimalno dozvoljeno četiri banera!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Samsung 
Јака бре ова аланија Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
Копе Абди је одличан! Форсирај га у другој лиги да може после да ти игра у првој, јер не верујем да ћеш моћу да га убациш у први тим кад се већ пласираш  у прву лигу тад ће ти бити зајебано нећеш имати простора за комбиновање. Дај му шансу што пре, исплатиће ти се ја сам га пустио у Колчестеру и одличан је.

И Демикс гура одлично, свака част е први трофеј Smile

Црњо не сери него настави да играш, одради прелазни рок и лагано обезбеђујеш европу догодине, примарни циљ нек ти буде титула!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Sensation
Браво Копе,браво Демикс  Smile Smile

Мало носталгично посматрам ова дешавања по Русији код Демикса јер:

Чууууууууууувај,прави места на теми,Малкин променио тим  Smile

Јебига. Нисам могао више онако,прекипело ми гузатање на смол бази и јебеним директором штекаром,тако да сам одлучио да кренем нешто ново и изазовније а са ларџ базом тако да сам сад свој на своме  Smile

Обећао сам егзотичну дестинацију тако да сам се двоумио између Јужне Кореје и Мексика и одлука је ипак пала на Мексико!!  Smile

Дакле,клуб се зове Атлас,основан је тамо неке 1912. има куртон од истприје,једном освојили куп(и то сличајно,50 и неке) били други једном у првенству а једину титулу имају као победници друге лиге(кад су испали из прве  Smile ) Јебига,мазохиста као и увек медиа предикшн ми је 14. место  али ја сам уверен да ће то бити много боље јер стварно имам пре свега млад и перпективан клуб са одличним младим тимом.

Благо речено,одушевљен сам са свиме,стадион прима 60 000  Smile играчи су запањујуће добри,двоцифрене оцене само прште. Једина мана ми је буџет(опет) који је 700 000 али ћу ја са овим тимом да обрнем такву кинту да ћу да се разбацујем са парама.

Што се тиче играчког кадра оно што је најбитније,најбољи и најскупљи играч је голман а то је овај  batica

Е сад мало сам тањи са одбраном и нападачима али имам средину терена као Арсенал,оно у животу нисам видео,онолико талената и добрих играча,мајке ми не знам кога да ставим у тим...нећу убацивати све играче само оне вредне помена,ево га најбољи можда

А сад молим за пажњу и да баците око на оцене ових младића

дарвин Чавез  перспективан штопер/д. бек

А сад средина и напад  Smile

Квинтеро,леви спољни

Почеко АМЦ

Виља нападач

Наравно,има са њима да се буџи и ради још доста али су сјајна основа а и не треба заборавити да смо међу најслабијима у лиги.
Иначе,Мексичка лига је до јаја јака,и очекујем право кидање за неко тамо 7. место и да одушевим директора који је стварно ок тип,дочекао ме као род најрођенији.

Одиграо сам за сад тек једну пријатељску и добио 3-0 и задовоан сам игром,плетемо ситан вез  Smile

Толико за сад,јављам се кад мало одмакне сезона и кад обавим прелазни рок Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
Шта се ту игра од међународних такмичења?

Иначе мислим да су ти Пачеко и Виља вундеркидови ал нисам сигуран.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Samsung 
Пачеко јесте, а и виља је вероватно Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Sensation
Шта се ту игра од међународних такмичења?

Иначе мислим да су ти Пачеко и Виља вундеркидови ал нисам сигуран.

Ма неам појма,у ствари не знам ни где то да видим  Smile
А за ову двојицу сам сигуран да ће бити вундеркидови,јер ће ми играти на свакој...у њима леже моје паре!  Smile

Пачеко јесте, а и виља је вероватно Smile

А одакле ви бре то знате? Јел то као пише негде или сте и ви цепали са Атласом?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Samsung 
Имаш да видиш у едитору Smile Имаш да нађеш и на разним сајтовима листе вундеркингова и добрих играча Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 261 262 264 265 ... 278
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 05:29:58
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.