Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 21:01:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 259 260 262 263 ... 278
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Football Manager 2010  (Pročitano 254265 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
Ај и ја бацим неки текст о својим активностима....

Сморио сам се играјући наше лиге оног момента кад сам се сетио да немам ограничење за странце. Отприлике за једно 2-3 сезоне кад сам планирао да улазак у прву лигу буде реалан сви тимови би имали препуне саставе странаца а то ми нимало није занимљиво......

Тако да сам ето баталио то, џабе сам изгубио доста времена а одлично сам гурао... Мислио сам после да узмем неке Русе, био сам на милиметар од Балтика, ал ми се тад прииграла холандска друга лига међутим Црнчуга ми заголицао машту са Клужом и реко ај да пробам мало те Румуне. Мислио сам да кренем са Рапидом из Букурешта, ал некако ме одбијало то шесто место које су ми предвиђали на табели.. То би значило титулу већ догодине врло вероватно а то вала не волим исувише је лако.

И после још мало копкања по неким другим земљама решим да ипак пробам румунски фудбал

Одабрао сам клуб који није у самом врху, клуб који је онако више у средини табеле, типа Евертон и Фулам у ПЛ или Еспањол и Хетафе у Примери.

Университатеа Крајова!!

Клуб је основан 1947. у граду Крајова који се налази на југоистоку земље, близу тромеђе са Бугарском и Србијом. Град има око 300 тисућа душа, симпатичан онако доста подсећа на НС.

Клуб своје утакмице игра на стадиону Ион Облеменко који је име добио по легенди клуба.

Крајова спада међу веће румунске клубове, међутим нема нешто много трофеја. Последња од 4 титуле државног шампиона освојена је 1991, док је Куп освојен 6 пута, најсвежији је онај из '93. Међутим оно што Крајову сврстава у веће клубове у земљи је чињеница да је Крајова први румунски тим који је играо полуфинале неког европског тракмичења. Било је то '83. године у УЕФА купу, а тада је за клуб наступао и отац оног малог Силвиу Лунга голмана ког сви знате.

Ово су гарнитуре дресова

Добио сам двогодишњи уговор и 2800 јура недељно. За циљ имам да обезбедим горњу половину табеле а управа ми је за то обезбедила за мене врло изненађујућих 2,8 милиона јура и 28к за плате.

Smile

Новца више него довољно за остварење циља.

Што се тима тиче, на голману и бековским позицијама сам добро попуњен, у шпицу није лоше, а мањка играча имам на позицији халфа и у везном реду. Имам већ пар играча у плану, видећемо како ће то све ићи. Иначе имам ограничење од не више од 5 неЕУ играча у 11, и бар 5 играча у 18 који су тренирани у Румунији (хоумгроун).
Прва ствар је довођење још пар скаута па онда крећем са трансферовањем.

Следећи апдејт кад обавим посо око састављања тима.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Sensation
Лепо брате,лепо..сад макар знаш да нећеш да кубуриш са оним ограничењима и курципалцима.скоро 3 милке је бре до јаја мож да купиш по околним земљама шта хоћеш...само напред!!  Smile

Него,ја се озбиљно размишљам да започенем нову али са већом базом,немогуће је играти као ја са Москвом са малом базом,све живце сам покидао  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63

Имам пола звездице за ово, ал нема фрке није ми уопште споро. А и боље да ми је мало спорије него да играм на смол бази без играча. Кад овако наместим лиге у оптицају имам око 66 хиљада играча. Прави Менаџер Smile

Тако да крени брате што да не.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Sensation
Е ово је права ствар. Јебига ја сам кренуо скроз безвезе(то је још онај сејв од кад сте ме наговорили да поново инсталирам игрицу) па сам чисто из зајебанције и почео...

Ај сад ћу мало да се бацим у претрагу за егзотичним клубовима  па ако налетим на неки неодољиви,пишем извештај о новом почетку...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
Дај кажи бар неке критеријуме за нови клуб.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Sensation
Право да ти кажем-не знам.

Чак нисам још рашчистио ни који континент долази у обзир  Smile
Искрено,више сам се радовао што сам постао селектор Белорусије него што бих играо ЛШ са Москвом...тако да врло вероватно одаберем нешто за шта се не игра европска ЛШ. Нећу баш Индију као Пантелар али нека егзотика сигурно..

Какав тим би волео..уколико буде нека јача лига онда сигурно просечног друголигаша(као пример са Аланиом) или ако узмем слабију лигу онда неки тим који се бори за опстанак.

Е сад,волео бих кад би имао неке фине услове  за младе и добре клинце да макар по двојицу убацујем сваке године из омладинаца у први тим а да реално имају квалитет за први тим.

Ево док ово пишем падају ми неке земље на памет  Smile али сваки савет врло радо прихватам тако да слушам предлоге...?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Citat
али сваки савет врло радо прихватам тако да слушам предлоге...?
Somalija  Smile ili neka banana republika u Juznoj Americi  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
УСА, Мехико? Ја бих евентуално то могао да пробам, иначе не излазим из Европе...

А моја топла препорука би ти била Бугарска брате. Баш бих волео да неко Бугаре проба.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Zelim da pozelim Emptyu dobrodoslicu Smile i zelim mu da se sto pre prilagodi zemlji u kojoj pada sneg u maju mesecu! Srecno burazeru Smile

Inace, nisam zadrzao Marinha... stranac mi je a i dolazi mi u vezi Ovidiu Petre iz Steaue... odlazi Siksto Peralta, oprostio se golom od Kluza... i to je to... mislim da od bitnijih igraca niko nece otici... a nece biti ni mnogo dolazaka...
« Poslednja izmena: 06. Okt 2010, 02:40:52 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Sensation
Citat
али сваки савет врло радо прихватам тако да слушам предлоге...?
Somalija  Smile ili neka banana republika u Juznoj Americi  Smile

Е јебеш га сад,где наже Сомалију...али Ј.Америка свакако спада у ред интересантних..

УСА, Мехико? Ја бих евентуално то могао да пробам, иначе не излазим из Европе...

А моја топла препорука би ти била Бугарска брате. Баш бих волео да неко Бугаре проба.

Уф брате њих баш не волим...али Мескико ми је скроз симпатичан... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 259 260 262 263 ... 278
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 21:01:25
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.11 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.