Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 35 36 38 39 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Flashovanje Motorole MPx220-200...  (Pročitano 60180 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
HTC desire s
Treba mi mala pomoc...
Oba azijaska roma su bila extra prvih par meseci, posle mob pocne da luduje. Stavio sam sada 1.49, pa imam par pitanja oko toga....
1. instaliraju li se oba .mlf fajla kod 1.49 roma ili samo jedan i koji?
2. moze li se kod 1.49 roma aktivirati prijavljivanje repetitora (ili kako se vec zove kada na ekranu pise sa kog repetitora dolazi signal) i kako?
3. moze li se ikako skloniti ono G za gprs koje vazda stoji na ekranu?

Hvala...

1) instalira se fajl sa nekim nulama koliko se ja secam
2) moze i cini mi se da je isto kao i kod svakog drugog roma u podesavanjima za network
3) moze preko registra   [HKEY_LOCAL_MACHINE \SOFTWARE\Microsoft\RIL\]
“GPRSNOATTACH”
i stavi na vrednos 0

mislim da je to to Smile

Acika, prijatelju, hvala na zalji da pomognes, ali mi nesto i nije lakse posle tvog posta.
Reci mi, posto vidim da i ti koristis 1.49, stoji li tebi konstantno to G na vrhu ekrana i prijavljuje li ti mob repetitore?

1. ok, skapirao sam, hvala.
2. network ima samo opciju za automatsko/manuelno trazenje mreze i nista vise. pre ce biti da je i to podesavanje negde u registru kao i sva ostala bitna.
3. gprsnoattach ne postoji na tom mestu, postoji samo gprsoverfdnmrs... probao sam sam da dodam string gprsnoattach sa navedenim parametrima, ali nije spelo.

Reci mi samo, molim te, imas li i ti na .49 romu iste muke. Hvala

To G se pojavljuje i kod mene ali stoji neko vreme i posle nestane ili ako idem na net ono bude jedno vreme posle skidanja sa neta i to je to....
A to da ti pokazuje gde se nalazis ja mislim da moras i posebnu temu da imas koja ima taj plugin pa da ti on pokaze gde se nalazis, iskreno da ti kazem i ja sam zaboravio gde su podesavanja za to ali cini mi se sve nesto kada imas temu sa tim da on automatski prikaze mada kazem ti nisam siguran, nije mi to mnogo trebalo pa nisam ni cackao toliko Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

B.S.R.'94

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 22
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola MPx220, rom 3.51
Ok, tnx...
To je to znaci.
Navikao sam se na azijate pa mi ta vizuelna razlika nekako ne prija oku, nista drugo.
Inace, to G mi stoji od paljenja telefona konstantno, cak i sada kada mob jos uvek nema podesavanja za gprs. Nije ono malo G na anteni kao kada si zakacen, vec ono vece na gornjoj margini koje ostaje posle skidanja sa neta ili prijema/ slanja mms-a. Bice da mu to pokazuje da ima mogucnost da se zakaci na net, ali da nije zakacen.. Jbm li ga...
U svako slucaju, hvala.
Svako dobro.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
HTC desire s
Ok, tnx...
To je to znaci.
Navikao sam se na azijate pa mi ta vizuelna razlika nekako ne prija oku, nista drugo.
Inace, to G mi stoji od paljenja telefona konstantno, cak i sada kada mob jos uvek nema podesavanja za gprs. Nije ono malo G na anteni kao kada si zakacen, vec ono vece na gornjoj margini koje ostaje posle skidanja sa neta ili prijema/ slanja mms-a. Bice da mu to pokazuje da ima mogucnost da se zakaci na net, ali da nije zakacen.. Jbm li ga...
U svako slucaju, hvala.
Svako dobro.

Ma znam na koje "G" mislis i kazem ti meni stoji jedno vreme posle paljenja racunara i zatim nestane, a kada se kacim na net ono mi stoji malo duze vreme posle skidanja sa neta Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

B.S.R.'94

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 22
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola MPx220, rom 3.51
Nesto nema mog prethodnog posta u kome pitam zbog cega Flaslight koji je radio na oba azijska roma ne radi na 1.49...

U medjuvremenu sam pronaso odgovor (radosti insomnije, hehe). Poenta je da 1.49 zakljucan ili kako se to vec zove i posle malog tretmana SDA Unlockom Flashlight radi kao munja. Pretpostavljam da on nije jedini program koji ima tako neku frku, pa nije zgoreg otkljucati telefon koji ima ovaj rom...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone 4
Treba mi mala pomoc...
Oba azijaska roma su bila extra prvih par meseci, posle mob pocne da luduje. Stavio sam sada 1.49, pa imam par pitanja oko toga....
1. instaliraju li se oba .mlf fajla kod 1.49 roma ili samo jedan i koji?
2. moze li se kod 1.49 roma aktivirati prijavljivanje repetitora (ili kako se vec zove kada na ekranu pise sa kog repetitora dolazi signal) i kako?
3. moze li se ikako skloniti ono G za gprs koje vazda stoji na ekranu?

2.Settings/Phone/Channels iskljucii opciju "Rechive channel list", dok: "Enable channels" ostaje ukljucena onda cekaj minut i pojavice se.
Koju mrezu koristis? Kod mene na 063 ovako radi bez problema.

« Poslednja izmena: 25. Mar 2007, 08:46:25 od matrix777 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
HTC desire s
Nesto nema mog prethodnog posta u kome pitam zbog cega Flaslight koji je radio na oba azijska roma ne radi na 1.49...

U medjuvremenu sam pronaso odgovor (radosti insomnije, hehe). Poenta je da 1.49 zakljucan ili kako se to vec zove i posle malog tretmana SDA Unlockom Flashlight radi kao munja. Pretpostavljam da on nije jedini program koji ima tako neku frku, pa nije zgoreg otkljucati telefon koji ima ovaj rom...

Meni radi flash light iako ga nisam otkljucavao ali kasnije sam ga ipak otkljucao jer mi trebalo za nesto drugo hehe Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia X6 16gb
Dok sam imao mpx220,i rom 1.49 morao sam da ga otkljucam da bi mi flashlight radio,bez otkljucavanja nije hteo.  Smile
IP sačuvana
social share

...prosto kratko jasno to je German style...
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
HTC desire s
Dok sam imao mpx220,i rom 1.49 morao sam da ga otkljucam da bi mi flashlight radio,bez otkljucavanja nije hteo.  Smile

Ni sam nisam siguran kako ali meni je radio, imao sam englesku verziju flashlighta i radio je bez problema Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 24
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Motorola MPx200, MPx220
Ljudi, imam veeeliki problem sa flashovanjem MPx220!!!!!

Imam Motorola Mobile Upgrade Wizard v1.8.5, i imam USB driver za MPx200/220 (smartfon.inf)

Instalirao sam driver uspesno. Instalirao Upgrade Wizard, pokrenem, odaberem ROM, kad kaze da zakacim fon, ja ga zakacim, on ga prepozna, krene da flashuje i na 5% zabode!!! I diskonektuje mi se fon!

I tako uvek kad ga zakacim, stoji minut, pa se diskonektuje sam, pa opet se konektuje....

Cistio sam kontakte na USB kablu i na telefonu, ali nema uspeha.

(flashujem ga bez baterije, naravno)

Ludnica, ne znam sta da radim, fon mi je mrtav.

Pomoc!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
HTC desire s
Ljudi, imam veeeliki problem sa flashovanjem MPx220!!!!!

Imam Motorola Mobile Upgrade Wizard v1.8.5, i imam USB driver za MPx200/220 (smartfon.inf)

Instalirao sam driver uspesno. Instalirao Upgrade Wizard, pokrenem, odaberem ROM, kad kaze da zakacim fon, ja ga zakacim, on ga prepozna, krene da flashuje i na 5% zabode!!! I diskonektuje mi se fon!

I tako uvek kad ga zakacim, stoji minut, pa se diskonektuje sam, pa opet se konektuje....

Cistio sam kontakte na USB kablu i na telefonu, ali nema uspeha.

(flashujem ga bez baterije, naravno)

Ludnica, ne znam sta da radim, fon mi je mrtav.

Pomoc!!!

Reinstaliraj drivere za usb, i vidi jel hoce da radi sa AS-om kada ga zakacis mislim jel ga prepoznaje Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 35 36 38 39 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.