Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Flashovanje Motorole MPx220-200...  (Pročitano 60131 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
mob
HTC desire s
uspela sam da stavim engleski mada ja ne primecujem nikakvu razliku sem sto su manja slova. kada pustam ziku mislim da je ista jacina ali dobro aj. hvala vam sve u svemu

Mora da bude malo jaca proveri i zvuk na slusalicama Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 21
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
na kakvim slusalicama? mislis onim sto dobijam uz fon? kako bih pomocu njih znala da li mi je bolji ton ili ne?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
mob
HTC desire s
na kakvim slusalicama? mislis onim sto dobijam uz fon? kako bih pomocu njih znala da li mi je bolji ton ili ne?

Pa jednostavno pokrenes pocket music i vidis kada pojacas na 100% da li je jace nego pre, meni je bar bilo mada to je ne mnogo primetna razlika, vise se moze uociti kada menjas ekvilajzer, meni su na pojedinim podesavanjima slusalice probijale Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 21
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
e ljudi znate sada ono kada je 064 izgubilo mrezu valjda je bila sreda pa nije niko skoro imao dometa? epa od tada mi sve vreme pokazuje da sam nedostupna iako su svi koji koriste 064 dobili mrezu, onda sam stavila 063 karticu i opet nije bilo dometa ne znam sta je, a kada udjem u settings-phone-network ili call waiting pise mi
error
unable to open settings. Verify you have network coverage and that the setting is supported.
fazon nesto - nemocno otvaranje settings-a. Proveriti da li imate mreznu pokrivenost i i tada ce podesavanje biti podrzavano. ja ne znam sta da radimmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
mob
HTC desire s
e ljudi znate sada ono kada je 064 izgubilo mrezu valjda je bila sreda pa nije niko skoro imao dometa? epa od tada mi sve vreme pokazuje da sam nedostupna iako su svi koji koriste 064 dobili mrezu, onda sam stavila 063 karticu i opet nije bilo dometa ne znam sta je, a kada udjem u settings-phone-network ili call waiting pise mi
error
unable to open settings. Verify you have network coverage and that the setting is supported.
fazon nesto - nemocno otvaranje settings-a. Proveriti da li imate mreznu pokrivenost i i tada ce podesavanje biti podrzavano. ja ne znam sta da radimmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pa jednostavno probaj da ukljucis flight mode pa ga vratis i on ce sam traziti mrezu kada to uradis a ako to ne uradi onda probaj sa pretragom same mreze iz podesavanja Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 21
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
tenks uspelo mi je
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
mob
HTC desire s
tenks uspelo mi je

Ma nista tu smo da pomognemo Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

B.S.R.'94

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 22
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Motorola MPx220, rom 3.51
Treba mi mala pomoc...
Oba azijaska roma su bila extra prvih par meseci, posle mob pocne da luduje. Stavio sam sada 1.49, pa imam par pitanja oko toga....
1. instaliraju li se oba .mlf fajla kod 1.49 roma ili samo jedan i koji?
2. moze li se kod 1.49 roma aktivirati prijavljivanje repetitora (ili kako se vec zove kada na ekranu pise sa kog repetitora dolazi signal) i kako?
3. moze li se ikako skloniti ono G za gprs koje vazda stoji na ekranu?

Hvala...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
HTC desire s
Treba mi mala pomoc...
Oba azijaska roma su bila extra prvih par meseci, posle mob pocne da luduje. Stavio sam sada 1.49, pa imam par pitanja oko toga....
2. moze li se kod 1.49 roma aktivirati prijavljivanje repetitora (ili kako se vec zove kada na ekranu pise sa kog repetitora dolazi signal) i kako?

Hvala...

1) instalira se fajl sa nekim nulama koliko se ja secam
2) moze i cini mi se da je isto kao i kod svakog drugog roma u podesavanjima za network
3) moze preko registra   [HKEY_LOCAL_MACHINE \SOFTWARE\Microsoft\RIL\]
“GPRSNOATTACH”
i stavi na vrednos 0

mislim da je to to Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

B.S.R.'94

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 22
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Motorola MPx220, rom 3.51
Treba mi mala pomoc...

Hvala...

1) instalira se fajl sa nekim nulama koliko se ja secam
2) moze i cini mi se da je isto kao i kod svakog drugog roma u podesavanjima za network
3) moze preko registra   [HKEY_LOCAL_MACHINE \SOFTWARE\Microsoft\RIL\]
“GPRSNOATTACH”
i stavi na vrednos 0

mislim da je to to Smile

Acika, prijatelju, hvala na zalji da pomognes, ali mi nesto i nije lakse posle tvog posta.
Reci mi, posto vidim da i ti koristis 1.49, stoji li tebi konstantno to G na vrhu ekrana i prijavljuje li ti mob repetitore?

1. ok, skapirao sam, hvala.
2. network ima samo opciju za automatsko/manuelno trazenje mreze i nista vise. pre ce biti da je i to podesavanje negde u registru kao i sva ostala bitna.
3. gprsnoattach ne postoji na tom mestu, postoji samo gprsoverfdnmrs... probao sam sam da dodam string gprsnoattach sa navedenim parametrima, ali nije spelo.

Reci mi samo, molim te, imas li i ti na .49 romu iste muke. Hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.