Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Flashovanje Motorole MPx220-200...  (Pročitano 60178 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone 4
Ne moze da koristis kabal od mpx200 na mpx220 jer mpx200 koristi miniUSB kabal.
Najbolje bi bilo da ides u nekoj prodavnici pa da probas koj kabal pase za mpx220 i da kupis.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
mob
HTC desire s
Ne moze da koristis kabal od mpx200 na mpx220 jer mpx200 koristi miniUSB kabal.
Najbolje bi bilo da ides u nekoj prodavnici pa da probas koj kabal pase za mpx220 i da kupis.

Evo ljudi ja vam kazem koristio sam moj kabal za e1 motorolu i radilo je Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone 4
Pa zato kazem da ide da proba onaj koji pasuje jer kabal od mpx200 je fizicki potpuno drugaciji od onog na mpx220 pa ne moze da ga ubode ni sa cekicem Smile
Evo kako izgleda:

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

mpx200.jpeg
(10.38 KB, 250x250)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
mob
HTC desire s
To je drugo ali bilo koji drugi standardni kabal je dobar i verovatno bi odgovarao Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 21
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
hvala vam ali ja sam vas pitala gde bih mogla da skinem rom jer sam obisla sve forume i ne znam sta da radim, a vi mi kazete koji je bolji. ima li neko ideju kako da dodjem do roma 1.53.comokaaaaaaa:-)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

WM je kao svemir (beskrajan).

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Samsung L870
hvala vam ali ja sam vas pitala gde bih mogla da skinem rom jer sam obisla sve forume i ne znam sta da radim, a vi mi kazete koji je bolji. ima li neko ideju kako da dodjem do roma 1.53.comokaaaaaaa:-)

Romove mozes naci ovde: http://forum.burek.com/index.php/topic,137341.msg2285743.html#msg2285743

A upustvo za flesovanje ovde:  http://forum.burek.com/index.php/topic,122202.0.html
IP sačuvana
social share

Pre nego sto postavite pitanje vezano za Motorolu mpx220/200,pogledajte da vec nije ogovoreno na temi ? Najcesca pitanja ? :. Registri podesavanja ...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 21
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
skinula sam rom i ppocela da flesujem ,medjutim kada je doslo do treceg koraka ikada je pocelo flesovanje nisu mi se popunili buferi vec mi se pojavilo obavestenje u kome je pisalo upgrade procedure fail, please remove USB-CE Bus. i ja stisnem ok. i pise
bad news. upgrading motorola mpX220 has failed
please re-upgrade the mobile or contact the service provider.sta bi to trebalo da znac?i
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone 4
KOd roma 1.53 mislim da ima dva fajla i ti si izabrala onaj pogresni, probaj ponovo sa onim drugim, ipak ja sam sada par dana probao ponovo 1.53 i kod mene ne radi kako treba jer mi se telefon ugasi kako hoce i kad hoce, ne znam da li samo moj telefon tako radi ili je i kod ostalih isti slucaj ali kod mene 1.49 najbolje se pokazao sa brdo programa instaliranih najstabilnije radi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Over & out

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4706
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia E51
KOd roma 1.53 mislim da ima dva fajla i ti si izabrala onaj pogresni, probaj ponovo sa onim drugim, ipak ja sam sada par dana probao ponovo 1.53 i kod mene ne radi kako treba jer mi se telefon ugasi kako hoce i kad hoce, ne znam da li samo moj telefon tako radi ili je i kod ostalih isti slucaj ali kod mene 1.49 najbolje se pokazao sa brdo programa instaliranih najstabilnije radi.

Hoćeš da kažeš da se pod 1.49 ne gasi nikada iz čista mira? Da li ti se na 1.53, kada se ugasi pa moraš da vadiš bateriju etc..., kod ponovnog paljenja telefona sistemsko vreme vrati na ono kada si ga prethodni put restartovao?
I da li ti se ikada tako ugasio na 1.49? Ako je stvarno tako, da onda menjam i ja.  Smile
IP sačuvana
social share
Happiness has 4 paws and a blue tongue

Daniel Alves da Silva
Ako ima Boga, teško da se zove drugačije.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

They're looking for me

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5021
Zastava Tokyo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Nokia e61
hvala na odgovorima...inace i sam videh da kablic od mpx200 ne odgovara na mpx220,zato sam i postavio pitanje da li postoji neki adapter.
ali pomaze i ovo sto ste odgovorili.
nego,znam da sam mozda malo dosadan i da to ne spada u ovu temu,ali vi sigurno duze od mene imate mpx220 ( ja je imam dva dana),da li se i vama ljudi zale d avas slabije cuju.jel to zbog cudne pozicije mikrofona ili kod mene nesto nije u redu.kad pricam,telefon moram da namestim tik uz usta da i onda se savrseno cuje.jel to normalno?
IP sačuvana
social share
You will pay the price for my own sweet brother
And what he has become
And a hundred other boys and girls
And all that you have done
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.