Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Flashovanje Motorole MPx220-200...  (Pročitano 60272 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 29
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Motorola MPx220
Ja imam od juna fon,i nista slicno mi se nije desilo,hvala bogu.Sve zavisi gde si kupio fon i koliko si ga platio.Moguce da nije original,da je sklapan kod nas.Moj fon je 100% original,i nemam ni slicnih problema.A za flet kabal neznam,pogledaj po servisima,tamo se raspitaj.

Telefon je kupljen u xxxxxxxxxxxxx u Beogradu.
Dobio sam ga u originalnoj kutiji sa svim pratećim knjižicama, diskovima, prospektima, slušalicama ...

Očigledno je da ovaj primjerak nije urađen baš kako treba jer je nemoguće da u ovom kratkom periodu za manje od pola godine počne da mu se dešava ovako nešto.

još od modela 9700/9800 koristim preklopne Motorole; većina njih, ako izuzmemo bateriju, i danas besprijekorno rade, pa me ovo jako čudi.  Smile

[Edit by sakingsny: Svaka poruka cija je svrha iskljucivo reklama komercijalnih sadrzaja, drugih foruma, drugih sajtova krsi Pravilnik Burek Foruma, i bice cenzurisana i reciklirana.]
« Poslednja izmena: 09. Dec 2006, 14:09:58 od sakingsny »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3334
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Alcatel LOL
Ja imam od juna fon,i nista slicno mi se nije desilo,hvala bogu.Sve zavisi gde si kupio fon i koliko si ga platio.Moguce da nije original,da je sklapan kod nas.Moj fon je 100% original,i nemam ni slicnih problema.A za flet kabal neznam,pogledaj po servisima,tamo se raspitaj.

Telefon je kupljen u MOBILLAND-u u xxxxxxx u Beogradu.
Dobio sam ga u originalnoj kutiji sa svim pratećim knjižicama, diskovima, prospektima, slušalicama ...

Očigledno je da ovaj primjerak nije urađen baš kako treba jer je nemoguće da u ovom kratkom periodu za manje od pola godine počne da mu se dešava ovako nešto.

još od modela 9700/9800 koristim preklopne Motorole; većina njih, ako izuzmemo bateriju, i danas besprijekorno rade, pa me ovo jako čudi.  Smile
e bas takav je moj ortak uzeo bio kod njih MPx220 i primetio mu da kamera nece da startuje tj. pokrene se aplikacija ali nema slike i bio je mnogo usporen i vratio ju je nazad pa mislim da su tebi bili tu uvalili sta da ti kazem ili prodaj taj MPx pa uzmi drugi ili odnesi ga u servis i otkloni kvar Smile
IP sačuvana
social share
o yeeeee
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
HTC desire s

e bas takav je moj ortak uzeo bio kod njih MPx220 i primetio mu da kamera nece da startuje tj. pokrene se aplikacija ali nema slike i bio je mnogo usporen i vratio ju je nazad pa mislim da su tebi bili tu uvalili sta da ti kazem ili prodaj taj MPx pa uzmi drugi ili odnesi ga u servis i otkloni kvar Smile

Poslusaj sakyja Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 29
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Motorola MPx220

Izgleda da si u pravu!!! Problem je identičan. Kamerica ne radi, samo se startuje program od kamerice, ali slike nema.
Moraću nešto da uradim po tom pitanju. Probaću da je nekako vratim, mada je problem što sam ja u Crnoj Gori, pa moram da jurim ljude da mi to završi.
Izvinjavam se što sam pomenuo firmu, te je taj dio cenzurisan u poruci. Mada mi je milo što sam tako došao do važne iformacije, da je izgleda baš meni "uvaljen" taj primjerak, a naplatili ga kao nov. Mislim stvaaarno  Smile

Kad bude gotovo, javljam Vam iskustva.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
HTC desire s
E vidite da sto pre to uradite zbog garancije Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Motorola MPx220
Imam jedan problem. Zapravo, nije problem ali me strashno nervira.
Istina da mi je ROM 1.15..relativno skoro sam uzeo telefon..ali nemam potrebu da ga flashujem..bar za sada. Pa me interesuje na koji nachin da sklonim welcome screen od neke mreze prilikom paljenja telefona...takodje i prilikom gashenja.
Npr. kada ga palim pojavi mi se Motorolin logo..bla bla... posle njega 'swisscom mobile' koji stoji neko vreme ..pa tek onda Windows Mobile ...i onda se telefon pali. A kada se gasi ... pojavi se 'Windows Mobile'  -> 'Swisscom Mobile' i ugasi se.
Da li ima neko reshenje za ovo a da nije flashovanje drugim ROMom.
Preshao sam sve postove na temu MPx220-ice ali izgleda da nisma naishao na odgovor na moje pitanje. Ili sam neke strane malo brze preleteo pa nisam prochitao. Smiley
Hvala unapred...
« Poslednja izmena: 14. Jan 2007, 13:34:14 od top_gun »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3334
Zastava
OS
UNIX
Browser
Opera 9.10
mob
Alcatel LOL
E ako ti samo to nervira nemoras da ga flesujes nego samo u reg podesavanju ovo podesis i stavis sliku koju ti zelis umesto swisscom Smile

Change the phones Start Up and Shut Down screen images:
[HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Splash Screen\]
There are 3 keys: CarrierBitmap, CarrierShutdownBitmap, MSBitmap
The Value in each strign is the path fo the image you want to use.
IP sačuvana
social share
o yeeeee
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Motorola MPx220
Jel moguce da ne bude nikakva slichica. Npr. da mi se posle motorolinog logoa odmah pojavi windows welcome screen i da se butuje bez ikakve dodatne slichice. Isto tako i da se gasi.
Telefon mi se pali nekih pola minuta. Pa me nervira opasno. Smiley

Ima li opasnosti da mi se ne podigne sistem ako sklonim tu slichicu?

I josh neshto... Info ROM-a je
Operator: 0.80.6010.0
Manufacturer: 1.150.0.0
Microsoft: 4.21.14315.0
Language: 0.1.28.0
File System: 4.21.14315.0

Nisam bash najbolje razumeo ono u vezi 'cingular' Rom-a. Pa ako neko moze da mi da objashnjenje. Skinuo bih RoM i ostale potrebne stvarichice za flash pa kada tome dodje vreme bacio bih ga na muke Smile
Znachi za flash mi je potrebno ? Smiley
ActiveSync
USB Driver
ROM
I shta josh?
Nadam se da nisma smorio Smiley
« Poslednja izmena: 14. Jan 2007, 13:40:33 od top_gun »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3334
Zastava
OS
UNIX
Browser
Opera 9.10
mob
Alcatel LOL
Jel moguce da ne bude nikakva slichica. Npr. da mi se posle motorolinog logoa odmah pojavi windows welcome screen i da se butuje bez ikakve dodatne slichice. Isto tako i da se gasi.
Telefon mi se pali nekih pola minuta. Pa me nervira opasno. Smiley

Ima li opasnosti da mi se ne podigne sistem ako sklonim tu slichicu?

I josh neshto... Info ROM-a je
Operator: 0.80.6010.0
Manufacturer: 1.150.0.0
Microsoft: 4.21.14315.0
Language: 0.1.28.0
File System: 4.21.14315.0

Nisam bash najbolje razumeo ono u vezi 'cingular' Rom-a. Pa ako neko moze da mi da objashnjenje. Skinuo bih RoM i ostale potrebne stvarichice za flash pa kada tome dodje vreme bacio bih ga na muke Smile
Znachi za flash mi je potrebno ? Smiley
ActiveSync
USB Driver
ROM
I shta josh?
Nadam se da nisma smorio Smiley
moguce je da ti nebude nikakva slicica io da stavis win logo i pri paljenju i pri gasenju
i to je normalno da se telefon pali pola minuta jer je to smartphone i svaki se smartphone tako pali

nema ti opasnosti ako sklonis sliciu i sistem ce ti se bez problema podici

os svega toga fale ti flash neki i Motorola Uffline upgrade wizard 1.85 i sa njim ga flesujes
IP sačuvana
social share
o yeeeee
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Motorola MPx220
Namestio sam ..hvala Smiley
Znachi nema shta da brinem ... Mogu da flashujem telefon klasichnim putem kao i svi ovde ... Smiley
Pokrenem software.... nadjem model telefona .... ubacim ROM .. i sachekam da mi trazi da prikachim telefon iz kog sam prethodno izvadio bateriju i SIM karticu..i mem karticu... Odradim postupak dalje po uputstvu i to je to Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.