Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Flashovanje Motorole MPx220-200...  (Pročitano 60286 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 29
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Motorola MPx220
crko ti je flat kabal.

Definitivno flat kabal ali brate ja imam moju mpx duze vreme i flat hvala bogu radi odlicno, jedino ako si ga lupao kada zatvaras ili si ga drkao mislim zatvarao i otvarao da onako skljoca Smile

Smile
Ja sam prilično ozbiljan čovjek i ne igram se sa telefonom. aparat sam kupio da bi imao najbolje od njega, ali avaj  Smile
ako je tako onda sam stvarno razočaran kvalitetom telefona. Koristim ga sasvim normalno, a dnevno se otvori za razgovore i za zbog onog zbog čega je i kupljen, potsjtnika i drugih instaliranih programa kao recimo SlovoED, skype, Agile...
sad sam se već ozbiljno zamislio  Smile jer bi to značilo da treba da očekujem da mi još nešto otkaže u skorije vrijeme (zvučnici, ekrani) užas.

Dugo sam koristio Motorolu V252, prije toga 9800(ko je se još sjeća) i bio sam oduševljen kvalitetom.

a ovo sad ... tuga Smile i dalje ne mogu da vjerujem

UF, u pravu ste.
napravio sam provjeru i u jednom polozaju (blago nategnutom u nazad) kamera počne normalno da odgovara na komande i da vraća sliku. :-(

Evo sada novo pitanje: Zna li neko servis u Bg gdje mogu da odradim zamjenu kabla?
« Poslednja izmena: 06. Dec 2006, 20:41:34 od igor.vujacic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
HTC desire s
crko ti je flat kabal.

Definitivno flat kabal ali brate ja imam moju mpx duze vreme i flat hvala bogu radi odlicno, jedino ako si ga lupao kada zatvaras ili si ga drkao mislim zatvarao i otvarao da onako skljoca Smile

Ja sam prilično ozbiljan čovjek i ne igram se sa telefonom. aparat sam kupio da bi imao najbolje od njega, ali avaj  Smile
ako je tako onda sam stvarno razočaran kvalitetom telefona. Koristim ga sasvim normalno, a dnevno se otvori za razgovore i za zbog onog zbog čega je i kupljen, potsjtnika i drugih instaliranih programa kao recimo SlovoED, skype, Agile...
sad sam se već ozbiljno zamislio  Smile jer bi to značilo da treba da očekujem da mi još nešto otkaže u skorije vrijeme (zvučnici, ekrani) užas.

Dugo sam koristio Motorolu V252, prije toga 9800(ko je se još sjeća) i bio sam oduševljen kvalitetom.

a ovo sad ... tuga Smile i dalje ne mogu da vjerujem

Evo ja koristim moju mpx vise od godinu dana i hvala bogu radi kao sat Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola mpx220 3.51
zna neko zasto kad flesujemtelefon sa udapterom 1.8.5 komp mi odmah prepozna mob a kad probam sa 1.8.3 nece da ga prepozna??????????Pomagaj te
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola mpx220 3.51
zna neko zasto moram svakih 4 dana da flesujem telefon?????????tako iz cista mira mi se ugasi,i ja probam da ga upalim i on se upali ali samo stoji na onoj slici motorola i to znaci da mi je sistem pao i da moram da ponovo flesujem mobilni!!!!!!!!!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
HTC desire s
zna neko zasto moram svakih 4 dana da flesujem telefon?????????tako iz cista mira mi se ugasi,i ja probam da ga upalim i on se upali ali samo stoji na onoj slici motorola i to znaci da mi je sistem pao i da moram da ponovo flesujem mobilni!!!!!!!!!!!!

Pa koji rom koristis aj probaj sa nekim drugim romom i sa drugim flasherom a mozda te i komp zeza...... Smile

PS. aj napisi pored mobilnog koji rom koristis kao sto ima i ja napisano i koristi dugme izmeni kada postujes zaredom Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola mpx220 3.51
ma probao sam i sa drugim romovima ali opet isto!!!!a sa kojim drugim flererom posto ja znam samo 1.8.5 i 1.8.3
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone 4
UF, u pravu ste.
napravio sam provjeru i u jednom polozaju (blago nategnutom u nazad) kamera počne normalno da odgovara na komande i da vraća sliku. :-(

Evo sada novo pitanje: Zna li neko servis u Bg gdje mogu da odradim zamjenu kabla?

Ako imas bar malo iskustva sa cackanjem ovih uredjaja, imas thread koji je postavio gimza gde je detaljno opisano kako se otvara ovaj telefon:
http://forum.burek.com/index.php/topic,152202.0.html
Mozes probati da vidis da nije slucajno flat kabal izasao iz lezista.
Od kad imas ovaj telefon, koliko je star?

ma probao sam i sa drugim romovima ali opet isto!!!!a sa kojim drugim flererom posto ja znam samo 1.8.5 i 1.8.3
Da li si probao da izvadis bateriju na kratko ili master reset?
« Poslednja izmena: 06. Dec 2006, 22:09:50 od matrix777 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola mpx220 3.51
ma probao sam sa baterijom i nece!!!!!!!!a master reset nisam jer ni ne znam gde je???????????????????????????????
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
HTC desire s
ma probao sam sa baterijom i nece!!!!!!!!a master reset nisam jer ni ne znam gde je???????????????????????????????

Evo odgovorio sam ti na drugoj temi mada nisam trebao tamo da pisem o ovome jer to nije tema koja se bavi flashovanje nego je to ova i u buduce pitanja oko master reseta, flahovanja i romova postavljaj ovde Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola mpx220 3.51
a sa kojim sve flasherom moze sve da se flesuje telefon???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.