Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ФКЦЗ и Б92: "Битка" и на Маракани  (Pročitano 1089 puta)
24. Sep 2011, 10:56:24
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
Browser
Chrome 14.0.835.186
mob
Nokia 
"Битка за бебе" и на Маракани
ИЗВОР: Б92, ЗВАНИЧНИ САЈТ
У акицију "Битка за бебе" Фонда Б92 укључиће се и Фудбалски клуб Црвена Звезда.

ФК Црвена звезда у уторак 27. септембра у 17 часова организује хуманитарну утакмици између екипе филма „Монтевидео, Бог те видео“ и ЖФК Црвена звезда.

Комплетан приход од продатих карата са ове утакмице биће усмерен за акцију „Битка за бебе“ кроз коју се скупљају средства за куповину неопходних инкубатора.

Цена карте ће бити 300 динара за северну и западну трибину и на све секторе стадиона ће се улазити са истом улазницом. Сезонске карте за овај меч не важе, већ да сви морају имати карте, укључујући и учеснике као и представнике медија, односно чланове руководства ФК Црвена звезда.

За екипу ЖФК Црвена звезда ће наступати и председник Црвене звезде Владан Лукић као и тренер Роберт Просинечки, који ће после тачно 20 година обући "црвено-бели" дрес.

Фудбалски клуб Црвена звезда је посла поруку својим навијачима: "Дођите на Маракану, уживајте поново у Робијевим чаролијама и помозимо сви заједно наше хероје, наше бебе."

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2011&mm=09&dd=22&nav_id=543874

јedan inkubator = 4.000 delija
Na MARAKANI u utorak minimum 20.000 = 5 inkubatora
Mozda NAS bude i VISE!!!! Humanost na delu
(darko, 23. septembar 2011 11:04)

http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=543874
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Ja sam godine proveo sa tobom...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 802
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
mob
Samsung 
 Smile Ne znam dal cu stici ali kartu kupujem sigurno  Smile bice lepo vreme dusu dalo da se pomogne akciji a i narod malo zabavi, hocu da vidim Robija da nas podseti na majstorije Smile
IP sačuvana
social share
EKOF NAVIJA ZA ZVEZDU!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Правда за Уроша

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19943
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.186
mob
LG L5 II
Матори има потенцијала, у Лучанима штопује лопту петом  Smile
IP sačuvana
social share
Гостовања су кева!!! Инострана гостовања су две кеве!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 802
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
mob
Samsung 
Ma gledam Robija na treninzima redovno, mogao bi da bude prvi igrac u Zvezdi samo malo da udje u konciju...doduse i nije mu neka konkurencija Smile
IP sačuvana
social share
EKOF NAVIJA ZA ZVEZDU!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Правда за Уроша

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19943
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.186
mob
LG L5 II
Има истине и у томе  Smile
IP sačuvana
social share
Гостовања су кева!!! Инострана гостовања су две кеве!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.186
mob
Nokia 

битка се наставља...
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
Citat
јedan inkubator = 4.000 delija
Na MARAKANI u utorak minimum 20.000 = 5 inkubatora

и би две хиљаде људи=пола инкубатора  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.186
mob
Samsung SGH-E590
Prodato je preko 5 hiljada karata, a to koliko ljudi je bilo na utakmici je nebitno.
Uz to treba da se doda i da ce u sredu biti kosarkaska utakmica izmedju Zvezde i Bajerna i da ce sav novac od karata ici na ovu organizaciju. Cene karata bi trebale da budu 200 dinara za tribinu i 300 za parter (za loze ne znam).
Naravno treba reci i da ce u subotu posle utakmice izmedju Zvezde i Radnickog biti humanitarni koncert za Kosovo.

To su tri humanitarne akcije za nedelju dana i siguran sam da ce se prikupiti sasvim pristojna koliicina novca od navijaca Zvezde i bilo bi lepo kad bi sto vise Zvezdasa ispratilo barem jednu akciju, naravno ne mora neko da bude Zvezdas pa da kupi kartu, to mogu i navijaci Partizana, Vojvodine, Radnickog itd. Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 802
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0
mob
Samsung 
Nadam se da ce ljudi malo preci sa reci na delo i kupiti karte za koncert u subotu! Nadam se da nece biti kao prosle god jbt secam se da sam se smrzo opasno, tek pred kraj bilo malo vise skakanja Smile
IP sačuvana
social share
EKOF NAVIJA ZA ZVEZDU!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0
mob
LG Nexus 5
Bolje da je organizovan koncert zvezda granda, napunili bi marakanu i to tri puta bez problema. Prodati samo 5 000 karata, po ovoj vise nego simbolicnoj ceni je teska sramota. Ja kupio ali nisam mogao da odem nikako.
« Poslednja izmena: 29. Sep 2011, 01:27:49 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.