Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 03:04:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 108 109 111 112 ... 117
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: FK Željezničar  (Pročitano 116931 puta)
Zvezda u usponu

Noćna smjena

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1079
Zastava Sarajevo 71000
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.2
mob
Nokia N73
Si sinjore, siguran sam  Smile
IP sačuvana
social share

Željezničar za život cijeli!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Noćna smjena

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1079
Zastava Sarajevo 71000
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.2
mob
Nokia N73

Novi  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Noćna smjena

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1079
Zastava Sarajevo 71000
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.2
mob
Nokia N73
Tekst jednog navijača Želje na forumu themaniacs.org.. pročitajte obavezno!

Derbi...

Nakon izvlacenja parova za novu sezonu, prvo sto pogledam je koje kolo se sastajemo sa njima. Nakon toga bacim oko na zadnju tekmu i kontam kako cemo u tom gradu (ako je gostujuca zadnja) poceti slaviti titulu, nas min. 5000. Ipak derbi je nesto cega se sjecam i gdje bih "potpisao" odmah ako je ikako moguce, da svaki derbi mi uzmemo, a da Zeljo zavrsi na bilo kojem mjestu, samo da neispadne, kako bi ih mogli karati ponovo...
Davno nekad, cini mi se 88-89. na Grbavici, sjecam se da sam krenuo sa starim rahmetli ranim jutrom na Grbavicu, gdje sam proveo vecinu dana kao balavac (2. razred osnovne), u birtiji "Zvono", koja se nalazila vise "Bureka" na sjeveru. Tu sam i prvi autogram dobio u zivotu (Nikola Nikic), te hiljade prica i utisaka od Bukala, Skore,... koji su bili tu. Sjecam se i da je bilo pitara i njijhova pripucavanja... Stari me poveo na derbi i nigdje nije bilo mojoj sreci kraja. Imao sam jedini stolicu na sjeveru (iz zvona). Da nepeglam, slijedeci derbi mi je bio na kosevu, po snijegu, i sjecam se da sam sa Benjom i Drazenom pobjegao iz skole (4. razred). Nikad za nikad nisam vece batine u zivotu dobio i stari me prestao za kaznu vodati po tekmama. To i nije bila kazna, jer sam fakticki sa istom "ekipom" poceo bjezati iz skole i do rata sa njima kao balavac od 11 godina hvatao starije za ruku da udjem na sve tekme i to na Jug. U Dzildu sam gledao kao u nekog izvanzemaljskog. Poslije rata, prvi derbi mi je bio 97, otvaranje Grbe i kitnja stadiona. "Potrefilo" se da je stari mene poveo u Bosnu iz Njemacke, kako bi vidio svoje (od 95. kad sam izasao, svaki put se potrefilo da dolazimo eto slucajno potrefi se derbi). Tu sam ono ko klinjo sa starim gledao tekmu 1-1 nista posebno. Onda dolazi povratak i famozna 98. kad 2 puta ulijecemo malima u teren, gdje sa starom zastavom Zelje na centru padam na koljena i klanjam na istoj. Od tada mogu reci da sam i poceo aktivno navijati i ici po gostovanjima. Nizali su se derbiji, farbala se lica, kosa, dosle su neke kape "dvorske lude", pa je bio hadzija onaj ko je imao... Zubanovica nisam proslavio. Ostao sam ukopan i nisam skontao sta se desava. Tek sam se osvijestio kad su nam tortu prevrnuli na Jug. Slijede derbiji po Grbavici i konstantno gubljenje cini mi se 1-2 u 3-4 derbija, ali grmili smo. Zavrsi se razglas, unesu se baloni i vrti 5 pjesama citav derbi. Pocele su i koreografije "FCZ", pa sastanci, pa ovo ono, ali kult je ostao isti. Obavezno pjesme do daske sabahile, kupanje da budem cist, a onda odabir stvari za obuci i pokret oko 8-9 ujutro, jer Grbavica je prije kljucala od 9, iako je mozda derbi i navecer. Smisljale su se pjesme, cugalo i duvalo, pripremalo za ludilo i dobro znam da smo na kosevo (tribinu) dolazili 2 sahata prije tekme u korteu, bili sami na stadionu i docekivali pitare pjesmom, cim bi izlazili iz kuce, a kamoli se priblizavali (ulazili) na "njihov" stadion. Doslo je neko novo vrijeme i ja sam isao uz njega dok je ljubav rasla. Pridrzavao sam se pravila, pitao ljude (da se neofiram) sta se oblaci uz nekakav bar sal, ucio, upijao i obrazovao se navijacki.mozda je to i prevaga sto danas imam normalno navijacko misljenje o svemu ovome.
Sve ove derbije imao sam razlicite kultove, tipa kladjenje sa Mirsom u farbanje auta, poslije derbija sa Ekom sjest pa ako Zeljo dobije od mene je i meso i pice, ali nemoze pitar prvi kuci otici dok ja nekrenem (i obratno), pravljenje transa maksuz za derbi, milioni zuljeva na rukama od bubnja, poderanih glasnica, znoja, suza, smijeha i svega toga sto mi je dragi moji navijaci (kako bi Napoli rekao) vaznije i dragocjenije i od bojkota prema upravi kojeg su sazvali par ljudi sa kojima se vecina neslaze, a i od vas nekih "drugih" koji bojkotujete te ljude. Volim Zelju i samo Zelju, te cu lijepo u subotu sabahile okupati se, pustiti pjesme po obicaju do daske, obuci Zeljin dres kojeg mi je Stila bacio, popiti jutarnju po kultu u kaficu, gdje je vazda pijem pred derbi, ocepiti sa alkoholom i lagano se SAM zaputiti ka Hadisonu da ostavim dio sebe Zelji, jer dosta sam vjerujte toga dao Zelji da bi mi sada navijacki nesporazumi bili vazniji od derbija i svih tih kultova. Jednom sam bojkotovao (Kajtaz)i pokajao se. Nadam se da cu na licu mjesta proslaviti par golova Zelje i karanje najmrzeg mi kluba.Sve mi dirajte, u derbi nedirajte...
Vidimo se sabani!

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 05. Nov 2008, 13:36:26 od pr0laznik »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

David Trezeguet

Zodijak
Pol
Poruke 1983
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
Svaka cast  Smile Smile Smile Smile

Ovo Vam je pravi navijac  Smile Smile Smile

Mogo bi ih ija slican tekst napisati samo obratno  Smile

Pogotovo prvi dio kad se uzvuku parovi isto tako uradim i ja  Smile  Smile

Da se hoce vratit ti dani od 97 do 2002. godine  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Noćna smjena

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1079
Zastava Sarajevo 71000
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.2
mob
Nokia N73
Dvoumio sam se hoću li ići ili ne, ali nakon što sam ovo pročitao definitivno sam odlučio!   Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Sarajevo, Horde, BOG i čaršija !!!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Nakon što sam jučer čuo neke stvari tek sam shvatio u kakvim govnima ste vi (Manijaci, a to potvrđuje i jedan dio iz gore navedenog teksta), a nešto ste nama pričali. Smile Smiješni ste Smile
IP sačuvana
social share

Evropa = UEFA = EHF = Mafija !!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Noćna smjena

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1079
Zastava Sarajevo 71000
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.2
mob
Nokia N73
Nakon što sam jučer čuo neke stvari tek sam shvatio u kakvim govnima ste vi (Manijaci, a to potvrđuje i jedan dio iz gore navedenog teksta), a nešto ste nama pričali. Smile Smiješni ste Smile

ne prisjedaj mi na muku
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Ja samo kažem.

Nisam bio pretjerano upoznat sa ovim nazovi bojkotom, ali sad mi je sve jasno. Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Noćna smjena

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1079
Zastava Sarajevo 71000
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.2
mob
Nokia N73
Ma haos bolan opšti, ne mogu da vjerujem šta se dešava

Kad pomislim na derby plače mi se.. i što se on približava, jasnije su neke stvari nažalost..  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Pa ima li iko da se usprotivi tim vašim vođama koji su i proglasile ovaj bojkot? Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 108 109 111 112 ... 117
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 03:04:27
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.