Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 101 102 104 105 ... 274
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: FK Sarajevo - Jedan grad, jedan klub !!!  (Pročitano 270828 puta)
Jet set burekdzija

Sarajevo, Horde, BOG i čaršija !!!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Naravno.

Dvojica već igraju za reprezentaciju Senegala Smile dok je jedan pretedent za to mjesto. Smile
IP sačuvana
social share

Evropa = UEFA = EHF = Mafija !!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Muminović 3 godine u Sarajevu

" Nakon Torlaka i Hiroša, ugovor sa Sarajevom je potpisao i Milan Muminović. "

Milan Muminović, dojučerašnji igrač Slavije, je danas stavio potpis na trogodišnji ugovor sa Sarajevom uz mogućnost sporazumnog prekida ugovora. Sigurno da je ovo dobra vijest za fanove bordo kluba s obzirom da je Muminović kvalitetan igrač koji će popuniti jednu od praznih pozicija koje su nastale brojnim odlascima igrača na kraju sezone.

Takođe, raduje dužina ugovora koji, napokon, nije na jednu godinu. Kako smo mogli vidjeti i u slučajevima Torlaka i Hiroša, izgleda da se politika u klubu (što se tiče ugovora) napokon malo promijenila. Da li će i ostalim prinovama biti ponuđen duži ugovor ostaje nam da vidimo.

Milan Muminović igra na poziciji desnog veznog igrača. Napuniće 25 godina u julu, a u Slaviji je igrao od sezone 2004/2005 do ovog ljeta.

FKSInfo
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Muminović tri godine na Koševu

FK Sarajevo jači za još jednog igrača

Milan Muminović potpisao je danas trogodišnji ugovor sa Fudbalskim klubom Sarajevo i trenutno najjzvučnije je pojačanje angažovano ovog ljeta na Koševu.

Do danas igrač Slavije vjernost timu trenera Šenera Bajramovića potvrdio je u prisustvu Mustafe Dučića i Nihada Baljka, članova Uprave nekadašnjeg šampiona BiH. 

«Sarajevo je veliki i klub sa ogromnom tradicijom. Iskreno, veliko mi je  zadovoljstvo što ću nositi bordo dres. Na dolazak u Sarajevo odlučio sam se jer su ljudi iz Uprave bili izuzetno korektni prema meni, i veoma brzo smo se dogovorili. Druga stvar što sam tu, je što Sarajevo ima šampionske ambicije i u klub sam došao kako bi osvajao trofeje“, rekao je Muminović nakon što je potpisao ugovor u klupskim prostorijama Sarajeva.

I u Upravi Sarajeva izuzetno su zadovoljni obavljenim poslom sa Muminović.

„Potpisali smo ugovor na tri godine, sa mogućnošću sporazumnog raskida saradnje. U Muminoviću smo dobili veliko pojačanje, jer on je jedan od najperspektivnijih igrača Premijer lige BiH“, istakao je Dučić, naglasivši kako će Sarajevo u narednim danima dobiti još igračkih pojačanja. 

Novim saigračima Muminović će se pridružiti sutra na prozivci zakazanoj u 18 sati na Olimpijskom stadionu Koševo.

SportSport
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Želim se boriti za šampionsku titulu

Muminović smatra da se odlasci nekih igrača iz tima sa Koševa neće odraziti na rezultate ekipe jer rukovodstvo nastoji angažovati prava pojačanja za novu sezonu * Prozivka fudbalera Sarajeva obaviće se danas u 18 sati na stadionu Koševo

Milan Muminović (24) novo je pojačanje FK Sarajevo. On je juče potpisao dvogodišnji ugovor sa koševskim premijerligašem, uz opciju produženja saradnje na još godinu dana. Doskorašnji fudbaler Slavije kaže da je brzo postigao dogovor sa predsjednikom Komisije za transfere igrača bordo kluba Mustafom Dučićem.

„Prije godinu dana imao sam poziv za prelazak u Sarajevo. U Slaviji sam igrao posljednjih šest godina i bilo je vrijeme za promjenu sredine. Igračku karijeru sam počeo u Sutjesci iz Foče, odakle sam došao u juniore Slavije. Prilikom izbora nove sredine prevagnule su velike ambicije Sarajeva, koje se želi boriti za šampionsku titulu i mislim da će uz Široki Brijeg biti glavni kandidat za prvo mjesto“, rekao je Muminović, koji je u srijedu predstavljen kao pojačanje u prostorijama FK Sarajevo.

Inače, Muminović je rođen 2. oktobra 1983. godine u Foči. Odigrao je dvije utakmice za mladu reprezentaciju BiH u vrijeme kada je selektor bio Ibrahim Zukanović. Nastupio je protiv Srbije (1:3) u kvalifikacijama za EP na Grbavici i u ubjedljivoj pobjedi nad Hrvatskom (4:0) u prijateljskom susretu u Vinkovcima.

„Najviše mi odgovara pozicija ofanzivnog desnog veznog koju sam igrao u Slaviji, a mogu igrati i desnog bočnog. Zadovoljan sam nakon dolaska u naš najveći klub, za koji je čast igrati. Ne vjerujem da će se odlasci nekih igrača u pauzi odraziti na rezultate ekipe jer rukovodstvo želi dovesti prava pojačanja za novu sezonu“, istakao je Muminović.

On smatra da niko nema zagarantovano mjesto u početnoj formaciji tima sa Koševa i zbog toga će se pokušati nametnuti u pripremnom periodu.

Danas prozivka
Prozivka fudbalera Sarajeva obaviće se danas u 18 sati na stadionu Koševo. Šef stručnog štaba Šener Bajramović nada se da će angažovati još četiri nova igrača nakon što su ekipi pristupili Milan Muminović, Nedim Hiroš i Sedin Torlak. „Treniraćemo nekoliko dana u glavnom gradu. Još nismo izabrali destinaciju za drugu fazu priprema, a u kombinaciji su Kupres i Bjelašnica. Osim Emira Alihodžića, u stručnom štabu će raditi trener golmana Almir Hurtić“, rekao je Bajramović.

Oslobođenje

Bordo Caffe
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Ponosni vlasnik samog sebe

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 39839
Zastava Ovde sam negde
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
hahaha  Smile gle pitara

« Poslednja izmena: 26. Jun 2008, 14:05:30 od klody »
IP sačuvana
social share
Kad vidis me na Bureku odma reci Alal vera 

Wc ne radi
Radovi u toku
Apiš me za Đoku
Smiley

Nije kriza,lakse nac litar ulja i kilu brasna neg pamet..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Il Diavolo_

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5691
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
Nokia -.-
sta tebi bi klody pa navrati na sportski dio foruma  zar ti nisi medju one xxx stvari  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Ponosni vlasnik samog sebe

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 39839
Zastava Ovde sam negde
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Ima me svugde  Smile

a i xxx je sport  Smile
IP sačuvana
social share
Kad vidis me na Bureku odma reci Alal vera 

Wc ne radi
Radovi u toku
Apiš me za Đoku
Smiley

Nije kriza,lakse nac litar ulja i kilu brasna neg pamet..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
hahaha Smile gle pitara
Smile Smile Smile

sta tebi bi klody pa navrati na sportski dio foruma zar ti nisi medju one xxx stvari Smile
Smile Smile Smile

a i xxx je sport Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Il Diavolo_

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5691
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
Nokia -.-
Sarajevo: Šešlija na listi želja

Fudbaleri Sarajeva počeli su pripreme za novu sezonu. Pod vodstvom šefa stručnog štaba Šenera Bajramovića, igrači (ukupno 31) su trenirali po teškom i sparnom vremenu.

Na prozivci je bilo puno novih imena, koja će se pokušati nametnuti za sastav u pripremnom periodu.
Prvi trening odradili su: Muhamed Alaim, Irfan Fejzić, Dino Hamzić, Ibro Hodžić (golmani), Muhamed Džakmić, Damir Hadžić, Almir Pliska, Nihad Suljević, Anel Škoro, Muamer Kurto, Admir Raščić, Haris Handžić, Emir Janjoš, Samir Duro, Bojan Magazin, Sedin Torlak, Nedim Hiroš, Semir Bajraktarević, Semir Gušo, Denis Ćomor, Nijaz Hubijar, Eldin Kozica, Milan Muminović, Elmin Zukić, Toni Putica, Anis Suljević, Kenan Handžić, Muhamed Mirvić, Adnan Janjoš, Enis Turković i Jasmin Ščuk.
Narednih dana ekipi će se priključiti Adis Kapetanović, Mirza Rizvanović i Elvis Sadiković. Saznajemo i da će se Edin Dudo uključiti u trenažni proces 1. jula nakon što potpiše ugovor sa koševskim premijerligašom.
Nekoliko dana ćemo se pripremati u glavnom gradu. U početnoj fazi vježbaće se dva puta dnevno, a u ponedjeljak i utorak će igrači obaviti ljekarske preglede. Prvi dio priprema obavićemo u Donjem Vakufu od 6. jula. Tamo ćemo boraviti desetak dana, nakon čega ćemo sudjelovati na Memorijalu Mustafe Hukića u Tuzli, rekao je kormilar bordo sastava Šener Bajramović.
On je istakao da će Sarajevu uvijek dobro doći svaki kvalitetan igrač, ali i da se treba obratiti pažnja na fudbalere iz nižih rangova takmičenja.
Davao sam prednost mladim igračima zbog veće dinamike, ali to ne činim po svaku cijenu. Trebamo stvoriti tim koji će biti spoj mladosti i iskustva. Želje Sarajeva i moje su iste, a to je osvajanje jednog trofeja u narednoj sezoni, izjavio je Bajramović.
Sportski direktor Senad Merdanović je govorio o pregovorima sa fudbalerima kojima su istekli ugovori i najavio je dolazak još nekoliko pojačanja u ljetnoj pauzi.
Do sada nije postignut dogovor sa Semjonom Miloševićem i Markom Maksimovićem, što ne znači da neće biti. Alen Bašić i Duško Stajić su iznijeli uslove pod kojima bi nastavili karijeru u našim redovima o čemu će se izjasniti rukovodstvo. Angažovaćemo igrače iz drugih premijerligaških ekipa, izjavio je Merdanović za Oslobođenje.

Šešlija na listi želja

Predsjednik Komisijeza transfere igrača FK Sarajevo Mustafa Dučić naglašava da će pregovarati sa napadačem Brankom Šešlijom za nekoliko dana ako ovaj igrač ne realizuje inostrani transfer. Prošle sezone Šešlija je igrao za Leotar i postigao 9 golova.

sportin.ba
« Poslednja izmena: 27. Jun 2008, 09:44:58 od hariso1 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Prva prozivka u znaku mladih igrača

" Na današnjoj prozivci pojavilo se preko 30 igrača, od čega dosta mladih igrača. "

Veliki broj fudbalera je danas bio prisutan na prvoj prozivci. Pored igrača koji su i prošle sezone bili u ekipi i prinova, pojavilo se i dosta mladih igrača iz našeg Omladinskog pogona, a bilo je i onih koji su došli na probu. Timu će se ubrzo priključiti i Adis Kapetanović te Elvis Sadiković. Takođe, Edin Dudo, sa kojim je sve dogovoreno, se timu priključuje 1. jula.

Na probi su dva momka iz Švedske - Eldin Kozica (na slici lijevo) i Enis Turković (na slici desno). Eldin Kozica ima 23 godine i član je Djurgarden-a, ali još nije zabilježio nastup za prvi tim. Igra na poziciji štopera. Što se tiče Enisa Turkovića, nastupao je u švedskom trećeligašu Balkanu, a prošle godine je bio i na probi u Veležu te Jedinstvu, ali nije zadovoljio. Koliko je napredovao za godinu dana i da li će zadovoljiti ostaje na novom treneru da odluči. Treći igrač koji je na probi dolazi iz Turbine iz Jablanice, a riječ je o Jasminu Šćuku. Takođe, trener Bajramović će i za njega dati ocjenu tek nakon par odrađenih treninga i kontrolnih utakmica.

Od igrača kojima je istekao ugovor, na današnjoj prozivci su se pojavili Emir Janjoš i Muhamed Džakmić koji će vjerovatno i potpisati nove ugovore u narednim danima. Nisu se pojavili Milošević, Bašić, Maksimović i Stajić koji će angažmane potražiti u nekom drugom klubu. Naravno, nisu se pojavili Milenković koji je bio prisutan samo kratko vrijeme u Sarajevu, te Bučan koji je potpisao za Željezničar.

Spisak igrača sa današnje prozivke: Muhamed Alaim, Irfan Fejzić, Dino Hamzić, Damir Hadžić, Almir Pliska, Nihad Suljević, Anel Škoro (koji se vratio sa posudbe iz SAŠK Napredka), Muamer Kurto, Admir Raščić, Haris Handžić, Emir Janjoš, Samir Duro, Bojan Magazin, Sedin Torlak, Nedim Hiroš, Milan Muminović te igrači iz našeg omladinskog pogona - Ibro Hodžić, Bajraktarević, Semir Gušo, Denis Čomor, Nijaz Hubijar, Elmin Zukić, Igor Sokolović, Toni Putica, Anis Suljević, Kenan Handžić, Muhamed Mirvić i Adnan Janjoš. Prisutni su još bili i već spomenuti igrači na probi.

Sarajevo će narednih šest dana trenirati dva puta na dan na stadionu "Asim Ferhatović - Hase". Nakon toga slijede pripreme u Donjem Vakufu gdje će Sarajevo odigrati i nekoliko kontrolnih utakmica, a bordo tim će uzeti učešće i na Memorijalnom turniru Mustafa Hukić u Tuzli.

FKSInfo
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 101 102 104 105 ... 274
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.