Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 103 104 106 107 ... 274
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: FK Sarajevo - Jedan grad, jedan klub !!!  (Pročitano 271034 puta)
Jet set burekdzija

Sarajevo, Horde, BOG i čaršija !!!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Potpisali Dudo i Doqi

" Danas, u Klubu, su još dva igrača stavila potpis na 2-godišnji ugovor. "

Edin Dudo (na slici desno) i Patrik Doqi (Doći, na slici lijevo) su nove prinove u timu Sarajeva. Obojica su potpisali ugovor u trajanju od dvije godine.

Dudo je potekao iz Omladinskog pogona bordo kluba, tako da se ovo može okarakterisati i kao povratak u matični klub. Već su svi upoznati s tim da Dudo prelazi iz gradskog rivala Željezničara.

"Zadovoljan sam suradnjom koja će se desiti u naredne dvije godine. Izuzetno mi je drago što se ovo završilo i što sam se vratio u svoj matični klub. Nadam se da ću pružiti Sarajevu ono što je Sarajevo pružilo meni. Očekujem sve najbolje i da će Sarajevo opet biti prvak sljedeće godine. Ljudi u Sarajevu su bili i konkretni i korektni. Poželio sam se vratiti tu gdje sam i počeo. Tu sam napravio prve korake i nadam se da će me Sarajevo izbaciti u Evropu." - izjavio je Dudo.

Na pitanje kakvu reakciju navijača očekuje, Dudo je odgovorio: "Nikada navijačima nije lagano prihvatiti da igrač prelazi iz Sarajeva u Željezničar i da se vraća, ali nadam se da ću svojim dobrim igrama vratiti njihovo povjerenje."

S druge strane, dvadesetsedmogodišnji Doqi, koji može igrati na pozicijama desnog beka, ali i zadnjeg i prednjeg veznog, dolazi iz KF Vellaznimi-a iz Đakovice (Kosovo) s kojim je prošle sezone osvojio Kup i završio kao drugoplasirani u Ligi. Doqi je i prije imao priliku igrati u Premijer Ligi BiH i to u Žepču i Širokom Brijegu.

"Znate da sam i ranije imao ponudu od Sarajeva, a eto, sad sam i došao u veliki klub, možda i najveći u državi i mislim da ću imati više perspektive ovdje, a nadam se nekom transferu vani. Ambicije Sarajeva su naravno jasne - svake godine se ide na titulu." - rekao je Doqi za prisutne medije.

Na pitanje "Šta misliš o PL BiH?" Doqi je odgovorio: "Što se tiče kvaliteta Premijer Lige BiH, mislim da je iz godine u godinu sve bolje i bolje.". Naravno da je ovaj odgovor začudio, ali kosovski stoper se kasnije i sam "izdao" kada je rekao da poznaje par igrača Sarajeva, a to su Hadžić, Zukić, Obuća i Osmanhodžić. Očigledno je da Doqi i nije imao priliku gledati PL BiH u posljednje vrijeme tako da mu se ne može zamjeriti na "neznanju".

FKSInfo
IP sačuvana
social share

Evropa = UEFA = EHF = Mafija !!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
FK Sarajevo - FK Mogren 1:0

" Ekipa Sarajeva danas je u prvoj pripremnoj utakmici zabilježila pobjedu. "

Po velikoj vručini, danas je na Koševu odigrana prva pripremna utakmica u novoj sezoni i pod vodstvom novog stručnog štaba. Vidjeli smo mnogo novih lica u bordo dresu a igrom ne možemo biti zadovoljni ali početak je priprema, noge su teške, teren i vručina nose svoje pa je i to vjerovatno imalo ulogu u nešto lošijoj predstavi. Novi igrači koji su potpisali ugovore zaigrali su danas u prvih jedanaest, s izuzetkom Hiroša i Torlaka koji su u igru ušli u drugom poluvremenu.

Hiroš je i postigao jedini gol na utakmici nakon što je sam izbio pred golmana i efektno pogodio uz samu stativu za vodstvo Sarajeva. U prvom poluvremenu nismo vidjeli skoro niti jednu priliku a ništa bolje nije bilo i u drugom. Uglavnom teška borba na sredini terena koje nije nedostajalo ni kod jednih ni kod drugih a treba istaći standardne borce Džakmića i Janjoša.

Od novih igrača bili su tu Doqi, Dudo, Muminović te mladi Mirza Rizvanović koji će također vrlo brzo i zvanično postati igrač Sarajeva, ali i stoper Nikitović te veznjak Milošević koji su na probu došli iz Srbije. Nikitović je odigrao cijelu utakmicu i pokazao da se radi o dosta dobrom odbrambenom fudbaleru dok je Milošević igrao samo prvo poluvrijeme pa i nije mogao puno pokazati.

U vrhu napada nisu se proslavili Raščić i Handžić koji nisu našli put kroz odbranu gostiju čiji igrači, moramo biti realni, nisu baš ni štedili naše napadače.

Nažalost, danas se niti u izmjenama nije našlo mjesta za mlade igrače iz juniorskog pogona koji treniraju sa prvim timom a jedini se "presvukao" kadet Kenan Handžić ali ni on nije dobio priliku da osjeti teren Koševa.

Da čaršija ovog puta možda ima pravo, doznali smo nakon razgovora sa Ajdinom Maksumićem koji nije želio potvrditi napise o njegovom mogućem povratku ali niti demantirati iste rekavši samo kratko: "Dok se priča o nečemu, mora da tu nešto ima".

Patrik Doqi a posebno Milan Muminović pokazali su da se radi o iskusnim i kvalitetnim igračima koje naravno treba uigrati s ostatkom ekipe do početka prvenstva.

Danas su za Sarajevo utakmicu počeli:
Alaim, Rizvanović, Doqi, Nikitović, Dudo, Džakmić, Milošević, Muminović, Duro, Handžić i Raščić dok su u nastavku priliku dobili i Hamzić, Torlak, Kozica, Škoro, Janjoš, Magazin, Pliska, Hiroš, Suljević, Bajraktarević i Dimitrijević.
Igrači koji su bili u kombinaciji ali nisu zaigrali su K. Handžić, Gušo, Kurto i Ščuk.

FKSInfo
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Na probi Nikitović i Milošević

U ponedjeljak, 30. juna, su se pripremama Sarajeva priključila dva fudbalera iz Srbije. Riječ je o bivšim igračima Dubočice (Leskovac) i Radničkog (Kragujevac), Draganu Miloševiću, odnosno Vladimiru Nikitoviću.
Milošević je 1987. godište i igra na mjestu veznog fudbalera, a stoper Nikitović je sedam godina stariji od njega...

S druge strane, blizu potpisa ugovora su Nikša Dimitrijević (Kozara), Eldin Kozica (slobodan igrač - Đurgarden Švedska), te kadet bordo tima Kenan Handžić
- Mali Handžić ide odlično. Ako ovako nastavi, nema razloga da već u predstojećoj sezoni ne debituje za prvi tim. Nedostaje nam igrač kakav je on, kaže trener Sarajeva Šener Bajramović.
Takođe, na uvodnim treninzima su se još istakli Bajraktarević (SAŠK Napredak) i Hubijar (junior Sarajeva).

FC Sarajevo

Zna li ko možda nešto više o ovim fudbalerima? Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 6260 Slide
Ja znam, pojma nemaju, bolje ja igram. Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Napred Plavi !!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 7649
Zastava Prestonica Sandzaka
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia 6300
Ove godine osvajate titulu Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Teško... Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Napred Plavi !!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 7649
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia 6300
Bice bar Uefa kup Smile
Vidim ovi ostali klubovi se pojacavaju, dovode neke igrace iz Srbije...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Ma nisam optimist...

Sa ovakvim trenerom i igračima koje dovode iz drugoligaških klubova, teško da će se išta uspjeti. Smile

btw, bio sam danas na tekmi... Slabo... Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Napred Plavi !!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 7649
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia 6300
A sta bi sa onim napadacem iz Slavije, dolazi li on??
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 103 104 106 107 ... 274
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.