Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 87 88 90 91 ... 274
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: FK Sarajevo - Jedan grad, jedan klub !!!  (Pročitano 271066 puta)
Jet set burekdzija

Sarajevo, Horde, BOG i čaršija !!!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Crtice iz kluba:

Musemić: Bodovi ostaju na Koševu
Za razliku od meča u Bihaću, stručni štab Sarajeva će za subotnju utakmicu sa Čelikom moći računati na sve.

- Niko nema tri žuta kartona, zdravstveni bilten je mnogo bolji, tako da ću za meč sa Zeničanima moći računati na sve igrače, kaže Musemić.

- Bez obzira što utakmica posljednjeg kola ima veći značaj za goste, bodovi ostaju na Koševu. Ipak, nije isto prvenstvo završiti na petom ili na, naprimjer, osmom mjestu...

Hadžić: Volio bih ostati u Sarajevu
Lijevom bočnom fudbaleru tima sa Koševa Damiru Hadžiću na kraju sezone ističe ugovor.

- Jedan klub u Iranu pokazao je intersovanje za mene, ali ću više detalja znati tek nakon završetka sezone. Međutim, odlazak u Iran nije mi jedina opcija, jer postoji još nekoliko evropskih klubova, koji su zainteresovani za moje usluge - kaže Hadžić.

Ipak, jedan od najboljih igrača Sarajeva ne krije da bi najradije ostao na Koševu.

- Ako mi Sarajevo ponudi odgovarajuće uslove i isplati dugove, najradije bih ostao na Koševu. Takođe, u BiH ne dolazi u obzir nijedan drugi klub, ovdje mogu igrati jedino za Sarajevo...

Sarajevo u posljednjem kolu na Koševu dočekuje Čelik.

- Mi imamo nekoliko dobrih razloga da pobjedimo Zeničane. Bodovi ostaju na Koševu - za kraj kaže Hadžić.

Hamzić u reprezentativnoj formi
Golman Sarajeva Dino Hamzić je i u Bihaću dokazao da zaslužuje poziv u mladu reprezentaciju BiH.

- Zašto kriti, nadam se pozivu za naredno okupljanje mlade reprezentacije BiH, kaže Dino Hamzić.

- U subotu smo odigrali jednu rasterećenu utakmicu. Imali smo nekoliko dobrih šansi, ali je okvir gola u nekoliko navrata zaustavio naše udarce. Moram istaći mlade igrače u našem timu, koji su odigrali vrlo dobro. Sretan sam zbog toga - govori Hamzić.

Repuh spreman za Čelik
Zbog povrede leđa, Senad Repuh je meč u Bihaću napustio već u 23. minuti.
Podsjetimo, Repuhu je to bila prva utakmica u drugom dijelu sezone...
- U jednom trenutku napravio sam nezgodan pokret i osjetio bol - kaže Repuh.

- Međutim, sad je sve OK... Nadam se nastupu protiv Čelika, a na struci je da odluči ko će igrati.

FCSarajevo

Ovog Repuha i Hadžića treba otjerati Smile

Bravo Dino care  Smile Smile Smile Smile Smile Samo tako nastavi.
IP sačuvana
social share

Evropa = UEFA = EHF = Mafija !!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

David Trezeguet

Zodijak
Pol
Poruke 1983
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Nek opet dodje i nek opet spasi karijeru... Smile

Pa dobro dijete je, 17 mu je godina, pubertet, mora biti i ufuran...

Jebiga igra za veliki klub, pa se mora i mangupisati malo...  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

David Trezeguet

Zodijak
Pol
Poruke 1983
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14

Bravo Dino care  Smile Smile Smile Smile Smile Samo tako nastavi.
??? Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Ma nek' se on okani malo alkohola i trebica Smile Jbg, on je "profesionalni" fudbaler za razliku od nas Smile Smile Smile

btw, jesi vidio ono ba ? Opet u Bihaću nema grbova... Smile  Smile Smile Smile  

Bravo Dino care Smile Smile Smile Smile Smile Samo tako nastavi.
??? Smile Smile
Smile  Smile Smile Smile Smile Smile

Ne boj se, bodrio sam Dinu Hamzića, ne tebe  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

David Trezeguet

Zodijak
Pol
Poruke 1983
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
btw, jesi vidio ono ba ? Opet u Bihaću nema grbova... Smile  Smile Smile Smile 
No comment  Smile Smile Smile

Bravo Dino care Smile Smile Smile Smile Smile Samo tako nastavi.
??? Smile Smile
Smile  Smile Smile Smile Smile Smile

Ne boj se, bodrio sam Dinu Hamzića, ne tebe  Smile Smile Smile Smile
Ma skonto sam, al tek kad sam procito, bilo mrsko nes citati, pa me to nes dino zainteresovalo... Smile
« Poslednja izmena: 26. Maj 2008, 15:09:26 od donDino »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Turković: Želim se oprostiti u timu sa Kodrom

On igra fudbal koji polahko izumire na našim terenima. Fudbal za dušu. Njegove su lopte radarski precizne, driblinzima i lažnjacima vraćao je navijače u vrijeme kada je Safet Sušić dizao publiku na noge, a suparničke bekove dovodio do ludila. Almir Turković broji posljednje dane na terenu. Sprema se u fudbalsku penziju - piše danas "San".

Vrijeme je da dođu mlađi. Ima kod nas mladih igrača, zato se ja povlačim - najavljuje popularni «Zeka», za kojeg neki hajdukovci, koji su se na Poljudu i pod Marjanom nagledali fudbalskih majstorija, tvrde da je «Ture najbolji igrač Hajduka u posljednjih pedesetak godina».
Neće otići definitivno iz nogometa.
- Završavam za trenersku licencu, posvetiti ću se radu sa djecom. Iskustva imam, ako me budu trebali tu sam. Neću se sam gurati, skromno će, kakav je uvijek bio, Turković.
Apelira na gradske vlasti, na sve institucije, na Savez...
- Gradite sportske terene, stadione i dvorane, pa će manje droge i raznih pošasti biti na dohvat djeci.
Na kraju «šećer».

Želim se od Koševa, mog najdražeg stadiona, oprostiti u timu sa Kodrom. Bio bi to moj oproštaj od reprezentacije. Molim i pozivam sve navijače da podrže Kodru, jer je sportska i ljudska marka. Neka dođu, navijaju i uživaju. Meni je posebno zadovoljstvo što ću biti u timu sa Kodrom, Bolićem, Baljićem, Varešanovićem, Repuhom i prijateljima - izjavio je Turković, koji je godinama bio žrtva mešetarskih igara i pojedinih.
Dođite na Koševo, uživajte još jednom u majstorijama Almira Turkovića.

Sportin

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Noćna smjena

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1079
Zastava Sarajevo 71000
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia N73
Mi smo svoj obraz sačuvali i vratili ugled, na vama je da to isto učinite protiv Čelika!
IP sačuvana
social share

Željezničar za život cijeli!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Tako je. Realno, možda bi Čelik i mogao odnijeti bod ali tri... Smile teško. Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Noćna smjena

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1079
Zastava Sarajevo 71000
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia N73
Što se mene tiče neka izgubimo kući 3-0 od sviju ako ne zaslužimo bolji rezultat.

Recimo da nas je Široki pošteno pobijedio na Grbavici i da se pokazao kao bolja ekipa, mediji bi to odmah nazvali prodajom utakmice što je baš bezveze! Svaka gostujuća pobjeda u našoj ligi je sumnjiva.. glupost

I još mi je pravo glupo što mediji vječito u zadnje vrijeme prozivaju nas kao neke prodavače utakmica! Tri puta u zadnja 2 mjeseca Željo "proda utakmicu" a sutradan razvali protivnika i pošteno osvoji bodove. Evo i vas sada prozivaju..

Poenta je da ovi mali bogataški klubovi poput Širokog trebaju da uče od nas da se ime kluba ne kupuje niti prodaje, da se dobar igrač može kupiti ali tradicija ne. Ona se mora zaslužiti..
« Poslednja izmena: 26. Maj 2008, 19:44:08 od pr0laznik »
IP sačuvana
social share

Željezničar za život cijeli!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

David Trezeguet

Zodijak
Pol
Poruke 1983
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Mi smo svoj obraz sačuvali i vratili ugled, na vama je da to isto učinite protiv Čelika!
Pustile celika, dino nikad vise nece otici na kosevo niti pratiti sarajevo.....

Poenta je da ovi mali bogataški klubovi poput Širokog trebaju da uče od nas da se ime kluba ne kupuje niti prodaje, da se dobar igrač može kupiti ali tradicija ne. Ona se mora zaslužiti..
Hehehe, zanimljivo....
Neznam koliko imas godina, al mislim da si jos mlad (nevirjedjam nis), spomenuci ti samo jednu utakmicu zelje u posusju kad ste dobili sa 1:0 to je bilo tamo 2001/02 kad ste bili sampioni i kad vam je ta pobjeda puno znacila, a 100% sam siguran da se nije dobila na terenu... Ne osporavam ove sad utakmice sto niste pustili i svaka vam cast, al nisu one pokazatelj da ste vi posten klub, kao sto nije nijedan kod nas....
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 87 88 90 91 ... 274
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.