Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 86 87 89 90 ... 274
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: FK Sarajevo - Jedan grad, jedan klub !!!  (Pročitano 271195 puta)
Jet set burekdzija

Sarajevo, Horde, BOG i čaršija !!!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
 Smile

Sve je ovo svježe, ova sad subota, 24.5.2008. - gostovanje protiv Jedinstva Smile
IP sačuvana
social share

Evropa = UEFA = EHF = Mafija !!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Lista želja: Smajić, Marciano, Spalević...

Sve će se raditi u dogovoru sa šefom stručnog štaba • Ekipi je potreban vođa • Razgovarao sam sa Pašalićem, koji je spreman pomoći Sarajevu

Predsjednik Komisije za transfere igrača FK Sarajevo Mustafa Dučić naglašava da se posao oko prelaska Harisa Handžića u zagrebački Dinamo privodi kraju. Prema Dučićevim riječima, bordo klub bi dobio obeštećenje oko milion maraka, čime bi bili riješeni finansijski problemi.

"Značajnu ulogu u ovom poslu imao je Almir Turković, koji je rekao rukovodstvu zagrebačkog kluba da je Handžić veliki potencijal. Ljudi iz Dinama su posmatrali igre mladog fudbalera Sarajeva u nekoliko utakmica. Ako se realizuje transfer, zalagaću se da novac uložimo u dovođenje pravih pojačanja i forsiranje vrhunskih potencijala iz omladinskog pogona", izjavio je Dučić.

Sigurno da ste već razmišljali o angažovanju nekih kvalitetnih fudbalera iz drugih bh. klubova.

"Vidjećemo postoji li mogućnost povratka Marciana na Koševo, dovođenja Sulejmana Smajića, Darka Spalevića... Novi igrači će se dovesti u dogovoru sa šefom stručnog štaba. Mislim da treba očuvati jezgro ekipe i angažovati nekoliko pojačanja. Ekipi je potreban vođa i idol navijača, kao što je to nekada bio Safet Sušić, kako bi gledaoci dolazili u većem broju na stadion."

Dučić naglašava da će nakon završetka prvenstva strateg bordo tima Husref Musemić podnijeti izvještaj Upravnom odboru, koji će izvršiti detaljnu analizu.

"Musemić je još trener. On je za tri i po godine imao uspjeha kao što su osvajanje šampionske titule i Kupa BiH, a za to je zaslužan i sadašnji Upravni odbor. Ko god bude na čelu stručnog štaba, imaće jasan cilj, a to je prvo mjesto ili izlazak u Evropu. Ove sezone nismo uspjeli u tome, no naredne će sve biti podređeno rezultatu. To mora prihvatiti Musemić ili neko drugi ko će voditi ekipu. U slučaju neuspjeha, neminovne su promjene svih struktura.“

Proteklih dana pominjala se mogućnost angažovanja nekadašnjeg direktora reprezentativnih selekcija BiH Ahmeda Pašalića u rukovodstvo koševskog premijerligaša.

"Razgovarao sam sa Pašalićem, koji je spreman pomoći Sarajevu. On je ostavio otvorenom mogućnost angažovanja u budućnosti jer je sada vezan drugim poslom. Mislim da bi Pašaliću rad u Sarajevu predstavljao motiv više", izjavio je Dučić.

On smatra da su Upravnom odboru potrebna osvježenja, pošto neki članovi ne dolaze na sjednice već duži period. U posljednje vrijeme osim Dučića, angažman iskazuju predsjednik UO Hajrudin Šuman i njegov zamjenik Mensud Bašić.

TURKOVIĆ TREBA OSTATI NA KOŠEVU

Na kraju ove sezone ugovori sa FK Sarajevo ističu Almiru Turkoviću, Damiru Hadžiću, Seadu Bučanu, Alenu Bašiću, Semjonu Miloševiću, Marku Maksimoviću, Ninoslavu Milenkoviću, Dušku Stajiću, Muhidinu Zukiću i Senadu Repuhu.

"Sigurno je da će biti promjena u igračkom kadru. Neki stariji fudbaleri su zasićeni igranjem, ali volio bih kada bi Turković promijenio odluku o završetku karijere. On treba ostati u klubu, bez obzira da li će igrati ili obavljati neku funkciju", izjavio je Dučić.

BordoCaffe

Jebo vas Marciano Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

David Trezeguet

Zodijak
Pol
Poruke 1983
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
hare krisna
Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Smile Smile

Bili su neki dan pred katedralom.... Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Jesam li ja bio tu ?  Smile  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

David Trezeguet

Zodijak
Pol
Poruke 1983
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14

Sto ja bi volio da se marciano vrati....
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Smile Što to?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

David Trezeguet

Zodijak
Pol
Poruke 1983
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Smile Što to?

Pa zato sto je najvise ginuo za bordo boju, prosle godine i....
Ima i njegovih puno zasluga za titulu...
Jeb...hare on je brazilac dosao je covjek da zaradi nes para, a ne da igra iz ljubavi za neko njemu sarajevo...
Siroki dao vise, ovi nasi nisu i to je to....
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Da, ginuo je i svaka mu čast za to. Također, bio je jedan od najzaslužnijih za titulu ako ne i najzaslužniji. Vidjelo se koliko nam je falio u Evropi a pogotovo sad u prvenstvu.

Razumijem ja i to da je došao da zaradi para, ali je rekao da ne bi nikad igrao ni za jedan drugi bh. klub osim za Sarajevo. Znači, posr'o nam se u lice sa tom izjavom nakon čega je otišao u Široki.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

David Trezeguet

Zodijak
Pol
Poruke 1983
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
b]ali je rekao da ne bi nikad igrao ni za jedan drugi bh. klub osim za Sarajevo.[/b]
Igrao je za celik  Smile

Ma ja nevjerujem ja tim novinarskim izjavama....
Ja bi bio presretan kad bi se marci vratio, al npr. za Ihtijarevica nikad...

Juce sam saznao da ni mali Handžić, nije nis od onog izjavio sto su pisali za njega u vezi dinama, da jedva ceka da obuce njihov dres...

Izvor: Njegov brat...  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Pa kad je igrao u Čeliku, to nije izjavio već kad je igrao za nas Wink Velika je razlika. A i Sarajevo mu je spasilo karijeru, tačnije Husref.

Eh sad koliko je vjerovati Handžićevom bratu ?  Smile Mali je ufuran strašno te me nije ni začudilo kad (ako) je to izjavio....
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 86 87 89 90 ... 274
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.