Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 274
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: FK Sarajevo - Jedan grad, jedan klub !!!  (Pročitano 269527 puta)
Jet set burekdzija

Sarajevo, Horde, BOG i čaršija !!!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Milenković: Možemo pobjediti i na Grbavici

Nekadašnji fudbalski reprezentativac Ninoslav Milenković nedjeljni debi u dresu FK Sarajevo krunisao je na najbolji način, pobjedom i to gostujućom nad liderom Premijer lige BiH, Modriča Maximom - 1:0. Povratnik u bh. fudbal, ističe, da je pozitivno iznenađen snagom svog novog tima.

„Odigrali smo odgovorno i dobro u svim linijama. Sarajevo, za bh. uslove, ima fantastičan tim, i nije mi jasno kako nismo prvi ili drugi na tabeli? Ipak, prvenstvo je dugo, a nakon meča u Modriči ubijeđen sam da ni odbrana titule šampiona, osvojena prošle sezone, nije nemoguća“, rekao je Milenković.

U srijedu bordo tim igra sa Željezničarom na Grbavici prvu utakmicu četvrfinala Kupa BiH.

„Ubijeđen sam kako i Želju možemo nadigrati i pobjediti na Grbavici. Niko ne bi bio sretniji od mene da to i napravimo“, kaže Milenković.

SportSport

Ja se baš i ne slažem sa Milenkovićem tj. mislim da neće biti lahko, ali sve ćemo vidjeti u srijedu kad se igra vječiti derbi Wink
IP sačuvana
social share

Evropa = UEFA = EHF = Mafija !!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

David Trezeguet

Zodijak
Pol
Poruke 1983
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Milenković: Preko Želje u Evropu

Ninoslav Milenković se na velika vrata vratio u bh. nogomet. Bivši igrač Leotara nakon četiri godine provede u Belgiji, ponovo je zaigrao u Premijerligi.
Relativno sam dugo bio odsutan, ali sam zato izuzetno dobro prihvaćen. Utakmica sa Modričom je bila jao važna za priključak u gornji dio tabele. Zasluženo smo pobijedili. Odigrali smo jednu korektnu utakmicu, bilo je dosta grešaka. Prijatno sam iznenađen suđenjem, kaže Milenković.

Ipak, čini mi se da je liga mnogo slabija već ranije. Kada sam napuštao Leotar tempo u Premijer ligi je bio za jedno tri brzine sporiji nego u Belgiji. Malo sam razočaran igrom Modriče koja je lider na tabeli. Ne mogu da vjerujem da su oni prvi na tabeli, ali sam čuo da su protiv nas bili oslabljeni i da su prvi dio sezone odigrali odlično.

Milenković je dvojio da li karijeru nastaviti u Sarajevu ili Želji…

Prve kontakte sam ostvario sa Sarajevom. Od prvog dana su bili korektni i konkretni. Tri nedjelje nakon prvog kontakta sa Sarajevom, uslijedio je prvi razgovor sa čelnicima Želje. Nisam pogriješio što sam Sarajevo izabrao prije Želje, ali mi nije prijalo kada sam čuo da sam zbog godina nepoželjan na Grbavici. To nije korektno, ali oko toga i ne treba praviti neku frku, rekao je Milenković za Avaz.

U srijedu ga očekuje prvi vječiti derbi protiv gradskog rivala.

Cilj nam je da osvojimo Kup i sve naše nade za izlazak u Evropu su vezane za naredna dva duela sa Željom. Meč u Modriči je veliko ohrabrenje za prvi duel na Grbavici i učinit ćemo sve da ponovo prikažemo igru koja će donijeti pozitivan rezultat pred revanš na Koševu, kazao je Milenković.

sportin.ba
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

David Trezeguet

Zodijak
Pol
Poruke 1983
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Kup BiH: Željezničaru gradski derbi

U prvoj četvrtfinalnoj utakmici Kupa Bosne i Hercegovine, Željezničar je rezultatom 3:1 pobijedio Sarajevo i tako stekao značajnu prednost pred uzvrat na Koševu.
Sarajevo je prvo došlo u vodstvo. Igrala se 8. minuta kada se Turković oslobađa svojih pratitelja i, s nekih dvadesetak metara, majstorski pogađa mrežu nemoćnog Šehića. Nešto kasnije je dobru priliku za poravnanje propustio Pelak, koji iz dobre situacije pogađa prečku.

U 21. minuti Željezničar dolazi do poravnanja. Štilić ubacuje s desne strane, a branič Sarajeva Semjon Milošević loptu kratko odbija do Pelaka, koji sa dva metra pogađa za 1:1.

Sarajevo je ponovno moglo do vodstva u 36. minuti kada Milošević šutira glavom pod samu prečku, ali se iskazao vratar Željezničara Ibrahim Šehić. S druge je strane probao Rovčanin, ali njegov udarac zaustavlja Alaim.

Pred sam kraj prvog dijela Željezničar ipak dolazi do vodstva. Štlić je izveo slobodni udarac s desne strane, a najviši u skoku je Cocalić, koji najprije pogađa Milenkovića, a onda odbijenu loptu posprema u mrežu za 2:1.

U nastavku smo gledali dosta otvorenu igru sa po nekoliko prilika s obje strane, ali su mreže mirovale sve do 70. minute. I ovoga puta je u glavnoj ulozi Štilić, koji ubacuje iz kornera s desne strane, a Dino Muharemović glavom zakucava loptu u mrežu Alaima za konačnih 3:1. Spomenimo još da je u samoj sudačkoj nadoknadi Štilić zaradio drugi žuti, odnosno, crveni karton.

Gledatelji na i>Grbavici su vidjeli dobru utakmicu i četiri lijepa pogotka, a više razloga za slavlje imaju, naravno, navijači Željezničara, koji je ovom pobjedom stekao značajnu prednost pred uzvrat koji se za sedam dana igra na stadionu Asim Ferhatović Hase.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Jbg, popušismo ga  Smile Kako smo počeli mislio sam da ćemo sve riješiti u prvoj utakmici. Ali kako je tekma odmicala, igrali smo sve lošije i lošije. U drugom poluvremenu čak nije ni bilo igre. Smiješna napucavanja lopte iz odbrane ka napadu nisu za komentarisanje.

Veznog reda nema nigdje. Duro ne može potrčati a on bi trebao kreirati akcije. Janjoš i Džakmić su nešto pokušavali ali nisu mogli ništa napraviti ozbiljnije. Jbg, to nije njihov posao. Jedino što im dižem kapu je za borbenost. Fakat su se momci borili te su opravdali ulogu destruktivaca na sredini terena.

Odbrana..Hmmmm....Da nije smiješno bilo bi žalosno (ako već i sad to nije). Očekivao sam od Milenkovića sigurniju igru, pa čak da i neku loptu iznese iz kaznenog. Međutim, sve što je uradio su bila ispucavanja lopte. Sve u svemu solidno. Miloš i nije bio onakav kakav on zna biti. Pokazivao je mnogo bolja izdanja u dresu Sarajeva, ali njemu nikad se ne može zamjeriti. Borio se za razliku od nekih.

Napad....mislim Turković...šta reći....veliki majstor fudbala, najveći u našoj zemlji. Nije mogao puno toga uraditi sam sem onog fenomenalnog gola. Ali čovjek ne može da trči puno, to je veliki problem. U nekim trenucima je pokušavao iscenirati prekršaje što nije uspio.

3 primljena gola iz 3 prekida. Ono je SMIJEŠNO. To mislim na našu reakciju u odbrani prilikom ubacivanja Štilića. Pa ja ne znam....fkt UŽAS. Kod drugog gola Cocalić štopa loptu na 5 metara od gola i 2 puta šutira na gol. NEVJEROVATNO. Kao da su pokušali da naprave ofsajd zamke...Hmmmm....4 igrača izađu naprijed a 3 ostanu nazad  Smile Smile Smile

Alaim solidan...pa i nije imao nikakvog posla osim što je primio ona 3 gola. Pitam se ?  Smile Da li se može napisati peticija za zabranu igranja Bućana u FK Sarajevu  Smile  Smile Čovjek je smiješan. x puta je pokušao da iscenira faul, samo se bacao na zemlji te ležao kao neka pičkica. Stvarno, ne znam kako onakav igrač može igrati u jednom profesionalnom klubu. Desni bek, Suljević, užas. Lik je prespor te ne smije da napadne igrača. Hadžić no comment.

O suđenju sam već rekao, te mislim da sudije uništavaju derbi iz godine u godinu. To ne vodi nikuda. Ali haj, neka im bude.  Smile

Husref mora nešto uraditi ako hoće da prođu dalje i spase sezonu. Prvo, treba ih natjerati da trče pa onda da igraju ako on to uopće može uraditi.

Tribine su bile solidne. Naša strana (sjever i istok) s obzirom na podjele i bojkot od pojednih navijača, ono je solidno bilo. Nadam se da će u revanšu, na hramu fudbala, biti bolje u svim segmentima.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

David Trezeguet

Zodijak
Pol
Poruke 1983
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Veznog reda nema nigdje. Duro ne može potrčati a on bi trebao kreirati akcije.
Mislim da je bio najgori na terenu, po onoj formaciji kojoj smo istrcali mislim da mu je duro igrao poluspica. A trebao ga je gurnuti zadnjeg veznog pa i da igra odbranu sa milenkovicem u tandemu. Handzic isto igrao poluspica a i vise po lijevoj strani, turkovic isto tako poluspic, nismo imali napadaca...

Napad....mislim Turković...šta reći....veliki majstor fudbala, najveći u našoj zemlji.
Smile Smile Smile

Da li se može napisati peticija za zabranu igranja Bućana u FK Sarajevu
O njemu nemoj ni razmisljati, treba ga samo napuckati pa nek trci.....

Tribine su bile solidne. Naša strana (sjever i istok) s obzirom na podjele i bojkot od pojednih navijača, ono je solidno bilo.
Ta mi se je podjela vise popela na ku... Al i pored toga smo jos jednom izofirali manijake:
sa juga, zeljo, sa sjevera i istoka na kur.. i tako par puta dok se nije cula sa juga sarajevo a sa istoka i sjevera sampion
 Smile Smile Smile

P.S. Hare haj kad ti nije inter stigo 0:2 sticice sarajevo  Smile

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Da li se može napisati peticija za zabranu igranja Bućana u FK Sarajevu
O njemu nemoj ni razmisljati, treba ga samo napuckati pa nek trci.....
Ma lik mi se popeo na kurac. Trpim ga evo već 1 i po sezonu ali ne znam hoću li moći više  Smile  Smile

Tribine su bile solidne. Naša strana (sjever i istok) s obzirom na podjele i bojkot od pojednih navijača, ono je solidno bilo.
Ta mi se je podjela vise popela na ku... Al i pored toga smo jos jednom izofirali manijake:
sa juga, zeljo, sa sjevera i istoka na kur.. i tako par puta dok se nije cula sa juga sarajevo a sa istoka i sjevera sampion
 Smile Smile Smile
To je bio jedini svjetli trenutak na našim tribinama!

P.S. Hare haj kad ti nije inter stigo 0:2 sticice sarajevo Smile
Smile Smile Smile  Smile

Iskreno, ako se ovako nastavi, teško. Ali nada zadnja umire. Ako budu igrali tj. trčali i borili se, imamo dobre šanse za prolaz!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Napred Plavi !!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 7649
Zastava Prestonica Sandzaka
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia 6300
12.03. (sre) 15:00 Željezničar - Sarajevo 1.90 3.05 3.60
Ja kolko vidim Zeljeznicar je bio favorit Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Republika Srpska

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5423
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N6234
manijaci imaju vise razloga za radost Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
12.03. (sre) 15:00 Željezničar - Sarajevo 1.90 3.05 3.60
Ja kolko vidim Zeljeznicar je bio favorit Smile

Hahaha...Pa kod nas u historiji Premijer Lige, najveća kvota na domaćine je bila 2.00 ili možda malo više. Bilo da igra zadnji sa prvim ili drugi sa prvim. To je kod nas sve isto, jer se zna pobjednik tj. domaćin pobjeđuje u 99% tekmi!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Napred Plavi !!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 7649
Zastava Prestonica Sandzaka
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia 6300
Isto je i kod nas, izuzev Zvezde i Partizana na njih je 1.15 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 274
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.