Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 274
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: FK Sarajevo - Jedan grad, jedan klub !!!  (Pročitano 269510 puta)
Zvezda u usponu

David Trezeguet

Zodijak
Pol
Poruke 1983
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Musemić: Želimo se revanširati za poraz na Koševu

U derbiju 17. kola Premijer lige BiH jesenji prvak, momčad Modriče, dočekuje Sarajevo, aktualnog prvaka.
U Modriči najavljuju potpuno ofenzivu od samog početka utakmice i priželjkuju pobjedu koja bi ih ostavili na vrhu tablice.

Svjesni smo da igramo protiv jedne od najboljih ekipa u Premijer ligi i sigurno je da nas čeka težak meč, kaže trener Modriče Slaviša Božičić. Vjerujem u svoje izabranike i siguran sam da ćemo upisati prvu proljetnu pobjedu.

Derbi sa Sarajevom propustit će Dragan Jolović i Jadranko Bogičević, dok je pod znakom pitanja nastup golmana Bojana Trpića, koji je zaradio povredu ruke na utakmici protiv Čelika.

Sarajlijama je još uvijek u sjećanju utakmica iz jesenjeg dijela u kojoj ih je Modriča nadigrala na Koševu pobijedivši rezultatom 4:2.

Modriča nas je u prvom dijelu ponizila na Koševu i sigurno je da sada želimo revanš. Imamo problema s ozlijeđenim igračima, ali vjerujem da će ih zamijene adekvatno nadomjestiti, riječi su stratega Sarajeva Husrefa Musemića.

Musemić će za utakmicu u Modriči moći računati na novo pojačanje Ninoslava Milenkovića za kojeg je stigao potrebni certifikat iz Belgije. Musemić za ovaj susret neće moći računati na Turkovića, Džakmića, Repuha, Janjoša i Sadikovića.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Sarajevo, Horde, BOG i čaršija !!!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Modriča - Sarajevo 0-1 (Hadžić)

Bravo momci  Smile Smile Smile Svaka čast  Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Evropa = UEFA = EHF = Mafija !!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

David Trezeguet

Zodijak
Pol
Poruke 1983
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Nemogu da vjerujem da smo ih gore dobili... Sluso sam prijenos na radio, kazu alaim poludio danas  Smile... Ipak bi moglo biti nes od ove sezone... Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Sumnjam da može nešto biti, ali et...ostaje nam da se nadamo!

Sad je tek žal što nisu dobili Orašje  Smile Smile Smile Smile Smile

Pa jbg, mora i Alaim nešto skinuti nakon onoliko kikseva! Ali on će za mene uvijek biti debil  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

David Trezeguet

Zodijak
Pol
Poruke 1983
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Dobro za mene ipak nece biti debil... Al nikad mu nemogu zaboraviti Bukurest, ni Genk ga nije izvadio, bar za mene...

Mislim da bi primili koji go danas da se nije odbrana pojacala sa Milenkovicem...  Smile

Mozda i bude nes od ove sezone...

Sad ce mi biti i lakse protiv zelje sa ovom odbranom da dole neprimimo go....
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Ma ja sam to davno rekao da mu nikad neću oprostiti ni Rapid ni još mnogo važnih tekmi!

Ma jača je odbrana sada za 30-40%. A gdje će igrati Milenković inače?  Smile

Ako bi igrao kao štopera, onda bi imali strašan štoperski tandem Milošević - Milenković, lijevo Hadžić a desno  Smile nemam pojma koje bi idealno rješenje bilo  Smile

A ako bi igrao kao lijevog beka, onda ovo gore što sam napisao sve pada u vodu  Smile Ne znam gdje će ga Husref staviti, ali ja se ipak nadam kao štopera jer se tu odvija većina protivničkih napada pa bi se tu Nino mogao strašno uklopiti!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

David Trezeguet

Zodijak
Pol
Poruke 1983
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Mislim da ce mu igrati lijevog beka... A bice stoperski par Basic-Milenkovic... E sad jedino da opet ne vrati Basica u sredinu, zbog toga sto je gruja otisao...

Sad nes kontam koja bi nam odbrana sada bila da su svi ostali koji su igrali poslednje dvije godine k

Alaim  Smile
         muharemovic-trivunovic-milosevic(maksumic)-milenkovic(mackic).... Odbrana.....  Smile

A tek napad, Turkovic, Obuca. Matko,  (Rascic  Smile)

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Eh... Smile Bilo, prošlo! I nakon ove sezone će svi ovi otići, tj. cijela odbrana! Smile

Nisam ih još nikako gledao ove sezone, ali ćemo ih vidjeti valjda u srijedu ako oni paćenici uspiju očistiti snijeg  Smile A sljedeći vikend protiv Veleža  Smile Da se još više približimo vrhu  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

David Trezeguet

Zodijak
Pol
Poruke 1983
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Hm.... Pa znaci sa ovim danasnjim imamo 4 derbija u 2 sedmice... Vec smo ostvatili jednu pobjedu, jos nam 3 ostale  Smile

Gledam sad tabelu, mogli bi se mi boriti ove godine za titulu... Modrica ide orasju (izgubi Smile), siroki ide laktasima (izgubi), celik docekuje slaviju (dobije Smile), mi dobijemo veleza i onda bi tabela ovako izgledala

Modrica 34
Siroki    33
Celik     33
Sarajevo 29

I to je samo 5 bodova...

A jos nam dolaze celik (zadnje kolo i 3 boda za titulu), i celik, a jedino od prve 4 idemo sirkom, tu bi moglo odlucivati

titula titula slavice se titula....

Lijepo razmisljanje  Smile Smile  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
 Smile Smile Smile Smile Smile  Smile

Lijepo razmišljanje ali .....  Smile To bi bilo idealno ali kad bi i Slaviju (gostovanje nakon Veleža) dobili! A realno, to bi već bilo mnogo  Smile Međutim, treba ići tekmu po tekmu i slaviti pobjede  Smile Smile Smile  Smile

Nego, Grujić otišao! Koliko smo para dobili, zna li se ?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 274
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.