Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 274
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: FK Sarajevo - Jedan grad, jedan klub !!!  (Pročitano 268793 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 143
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Hare,hvala ti na informaciji!
Sinoc si me vratio u djetinstvo i uljepso si mi danasnji dan. Ne mogu ti opisati koliko sam volio FCS tih 80-tih, pa mi je danas sve to proslo kroz glavu. Jbg,danas je to neki drugi klub,bar sto se mene tice,tako da danas slabo pratim sta se desava u tom klubu!
Reci mi jos ovo: Da li postoji neka organizovana grupa hordi zla iz Zenice? Bilo je nas 5-6 koji smo pokusali da se organizujemo u Zenici tih godina,ali nas je ono sranje 91-e sprijecilo. Ako postoje,ajd saznaj ko ih vodi,bas me zanima. Sta je sa Sirkom,je li on jos vodi horde?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Sarajevo, Horde, BOG i čaršija !!!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Nema na čemu i drago mi je što se neko sjetio našeg voljenog kluba  Smile  Smile

Za tu organizovanu grupu Hordi Zla prvi put čujem i sumnjam da to uopšte postoji, jer se ovdje u BiH stvorila ogromna mržnja na relaciji klubova iz Sarajeva (Željo, Sarajevo) i klubova iz Zenice tj. Čelika! Gostovanje u Zenici za nas i gostovanje njih na Koševu, Grbavici je postalo veliko sranje ispunjeno nevjerovatnom mržnjom (postoji mnogo priča zbog čega je to tako)! Čak je jedan momak (Manijak) poginuo (ubijen?) od strane policije prilikom jednog gostovanja Želje u Zenici! Tako da nisam siguran za tu grupu Hordi jeli opstala i da li sada prate FK Sarajevo!

Što se tiče Sirka, ja ga lično ne poznajem niti sam bio upoznat sa njegovom ulogom u HZ! Jbg, mlad sam ja! Neki su čak pričali da je u potpunosti odustao od Sarajeva,ali jučer sam saznao na našem forumu da dođe ponekad na tekmu, na zapadnu tribinu, ali da se više posvetio vjeri!

Trenutno, navijanje vodi Đine. Međutim, došlo je do sranja na sjeveru te podjele između Hordi, te se jedan dio bio odvojio na zapadnu tribinu odakle su bodrili naš klub! Ovih dana se priča da je došlo do pomirenja, u što nisam siguran. Međutim, za 10 dana počinje prvenstvo pa ćemo vidjeti jeli se išta promijenilo!

Da li si ti poznavao Đineta, Sirku ? Imaš li još želju da dođeš na Koševo ?
IP sačuvana
social share

Evropa = UEFA = EHF = Mafija !!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Napred Plavi !!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 7649
Zastava Prestonica Sandzaka
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia 6300
1   Modrica Maxima   34
2   Siroki Brijeg   30   
3   Celik Zenica   27
4   Posusje   24   15   
5   Sarajevo   23   
6   Sloboda Tuzla   23
7   Slavija Sarajevo   23   
8   Travnik   23   15   
9   Zrinjski Mostar   22   
10   Zeljeznicar   20   
11   Velez Mostar   20      
12   Laktasi   18   
Hare, sta se desava ovo sa BiH ligom, Sarajevo na 5 mestu a Zeljo na 10 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 143
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Taj animozitet izmedju Robijasa i Hordi je postojao i ranije,a ja sam ga osjetio licno! Zato sam te i pito da vidim je li se iko osmjelio da oformi neku organizovanu grupu u Zenici.
Sirka sam upozno pred utakmicu Sarajevo - Olimpija 89-e ili 90-e,ne sjecam se tacno, a Djineta sam znao sa tribina! Bio sam na 5-6 utakmica Sarajeva na sjeveru,kad bih uspio da slazem sta starcima.Bio sam djete sta ces!?
Za ovo postdejtonsko vrijeme samo sam dva puta bio u Sarajevu i nekoliko puta sam prolazio kroz njega i svaki put sam se kanio da odem na Kosevo,ali me vazda nesto sprijecavalo! Moracu se jednom nakaniti da maksuz odem sa sinom da se podsjetim na te dane kad mi je samo FCS bilo u glavi!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
1   Modrica Maxima   34
2   Siroki Brijeg   30   
3   Celik Zenica   27
4   Posusje   24   15   
5   Sarajevo   23   
6   Sloboda Tuzla   23
7   Slavija Sarajevo   23   
8   Travnik   23   15   
9   Zrinjski Mostar   22   
10   Zeljeznicar   20   
11   Velez Mostar   20      
12   Laktasi   18   
Hare, sta se desava ovo sa BiH ligom, Sarajevo na 5 mestu a Zeljo na 10 Smile
Kod nas je BH Premier Liga poznatija kao cirkus liga, a u svijetu je poznata kao 99-ta od 100 liga!

Jbg, 8 jakih tekmi u Evropi prošle godine je ostavilo traga! Tekme protiv Genka, Dynama Kyieva i Basela su potpuno izmorile ekipu koja ima 12-13 "kvalitetnih" nogometaša, praktično bez klupe! Mnogo bodova smo prokockali u tom periodu dok smo se pri kraju jesenjeg dijela uspjeli malo konsolidovati te osvojiti nekoliko bitnih bodova te izboriti četvrtfinale kupa! Otišlo je nekoliko dobrih igrača ali su došla i neka "pojačanja" pa se nadam da ćemo bar biti među prve 3 ekipe na kraju te izboriti plasman u Evropu kroz Kup!

Modriča prva ? Pa stvarno su dobro odigrali ovu polusezonu! Imao sam priliku uživo da ih gledam na Koševu kada su nas razvalili 4-2! Ipak, to možda i nije realna slika stanja jer se ta tekma igrala odmah poslije nastupa u Evropi!

A Željo  Smile Ništa izneneđujuće što su na 10-tom mjestu! Zadnjih nekoliko sezona se bore za opstanak, dok su prošle sezone opstanak izborili u zadnjem kolu ! E da, ne znaju za pobjedu protiv nas mnogo godina  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Taj animozitet izmedju Robijasa i Hordi je postojao i ranije,a ja sam ga osjetio licno! Zato sam te i pito da vidim je li se iko osmjelio da oformi neku organizovanu grupu u Zenici.
 Sirka sam upozno pred utakmicu Sarajevo - Olimpija 89-e ili 90-e,ne sjecam se tacno, a Djineta sam znao sa tribina! Bio sam na 5-6 utakmica Sarajeva na sjeveru,kad bih uspio da slazem sta starcima.Bio sam djete sta ces!?
Za ovo postdejtonsko vrijeme samo sam dva puta bio u Sarajevu i nekoliko puta sam prolazio kroz njega i svaki put sam se kanio da odem na Kosevo,ali me vazda nesto sprijecavalo! Moracu se jednom nakaniti da maksuz odem sa sinom da se podsjetim na te dane kad mi je samo FCS bilo u glavi!
Uvijek si dobrodošao! Međutim, sad nije kao prije! Ne znam da li ćeš se razočarati u sve ovo, ali nemoj se iznenediti ni situacijom na tribinama ni na terenu  Smile

U martu se igra derbi Sarajevo - Željo, revanš četvrtfinala kupa, pa ako uhvatiš šta vremena navrati  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Napred Plavi !!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 7649
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia 6300
A Željo  Smile Ništa izneneđujuće što su na 10-tom mjestu! Zadnjih nekoliko sezona se bore za opstanak, dok su prošle sezone opstanak izborili u zadnjem kolu ! E da, ne znaju za pobjedu protiv nas mnogo godina  Smile
Mozda im u borbi za opstanak pomogne ovaj napadac iz Mancestera...
« Poslednja izmena: 20. Feb 2008, 23:25:41 od becko123 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Mozda im u borbi za opstanak pomogne ovaj napadac iz Mancestera...
Hoće, hoće  Smile Smile Smile Čovjek nije zabio gol 4 godine!  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Napred Plavi !!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 7649
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia 6300
Ko zna, mozda ga sad krene Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Pa ima ona kad kažu: Sve je moguće  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 274
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.