Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 274
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: FK Sarajevo - Jedan grad, jedan klub !!!  (Pročitano 268763 puta)
Zvezda u usponu

David Trezeguet

Zodijak
Pol
Poruke 1983
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Trenutno, navijanje vodi Đine. Međutim, došlo je do sranja na sjeveru te podjele između Hordi, te se jedan dio bio odvojio na zapadnu tribinu odakle su bodrili naš klub! Ovih dana se priča da je došlo do pomirenja, u što nisam siguran. Međutim, za 10 dana počinje prvenstvo pa ćemo vidjeti jeli se išta promijenilo!
I ja sam cuo da je došlo do pomirenja, jer znam dosta tih momaka sa zapada, dosta ih je iz moje mahale...

@ Njegos
Dodji na derbi ako budes mogao, pa da se opet sjetis divnih dana sarajeva i hordi  Smile Smile
« Poslednja izmena: 21. Feb 2008, 09:09:48 od donDino »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 143
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
E moj Dino,nije to vise to! Malo ovo sranje od rata,a malo i godine su ucinile svoje. Ako i budem otiso na Kosevo otici cu na prazan stadion,da vratim uspomene na klub koji sam toliko volio! S mislima o njemu sam se i budio i lijegao nocu. Mislim da je Hare u pravu kad kaze da bih se razocarao.
U stanu sam imao jednu svesku u kojoj sam skupljao sve clanke vezane za fk Sarajevo i za njegove igrace i jedino mi je nje zao od svih stvari koje su tamo ostale,ali zaista! To je bila mala enciklopeija fk Sarajeva 80-tih. Jbg,tad nije bilo neta i mnogo je truda tu ulozeno.
Nego, kakav je poslijeratni skor izmedju Sarajeva i Zelje? To su bile utakmice od posebnog znacaja za mene,mada moram priznati da je tih godina Zeljo bolje prolazio na derbijima.

Ovako je bilo 85-e

http://www.youtube.com/watch?v=XW0utywmglE
« Poslednja izmena: 22. Feb 2008, 00:29:13 od njegos444 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Sarajevo, Horde, BOG i čaršija !!!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Ne znam što se tiče dolaska na Koševo. Odluči šta je najbolje za tebe, ali teško se sad ulazi na prazan stadion bez jakog razloga! Dino ti predlaže da dođeš na derbi jer je tad atmosfera najbolja i tu dođe najviše raje, dok su ostale tekme Premijer Lige BiH ispod svakog prosjeka!

Po mojoj statistici koju sam pronašao na netu i koju bilježim zadnjih godina, Sarajevo poslije rata ima 10 pobjeda, Željo ima 7 dok je 12 tekmi završilo neriješenim rezultatom! Prva tekma poslije rata se odigrala na Grbavici i završila je 1:1, dok se prva tekma na Koševu završila rezultatom 5:0 za Sarajevo  Smile Zadnjih godina Sarajevo je mnogo uspješnije od Želje koji nas nije dobio od 2004 godine u svim takmičenjima! Zadnja tekma na Grbavici je završila 0:0 dok na Koševu zadnja tekma se završila rezultatom 2:1 za Sarajevo!

Šta da kažem o derbiju ? Hmmm.... Zadnjih godina je izgubio sjaj i izgubio skoro ime vječitog derbija ! Jbg, najvećim dijelom zbog sranja u našoj ligi jer se ovdje namješta na svakom koraku! Čak se govori o namještenim rezultatima u derbijima što raju odvlači sa stadiona! Najbolji derbiji su bili oni poslije rata gdje je stadion bio ispunjen do posljednjeg mjesta, vrhunsko navijanje, atmosfera pred derbiji se mogla osjetiti u svim dijelovima grada Sarajeva! Ali to je doba kada su i Sarajevo i Željo harali našom ligom te su vrlo često ove tekme odlučivale o pobjedniku!

Jbg, to se posljednjih godina izgubilo, jer je i Željo spao na niske grane, a i Sarajevo je tek prošle godine osvojilo titulu nakon 1999. godine (koju neki priznaju a neki ne jer se tad liga igrala bez klubova iz Republike Srpske)! Također je jedno vrijeme Željo harao našom ligom (ne cjelovitom  Smile) i nismo ih dugo vremena mogli dobiti! To su bile zlatne godine Želje na čelu sa Amaraom Osimom (sinom Ivice Osima)!

To bi bio kratak osvrt o poslijeratnim derbijima i ja se nadam da će se derbi uzdići na onaj nivo kao nekada!

btw, da li si ti živio prije rata u Sarajevu i ako jesi u kojem dijelu ? I gdje trenutno živiš ?  Smile
IP sačuvana
social share

Evropa = UEFA = EHF = Mafija !!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 143
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Zivio sam u Zenici,a poslije mnogo seljakanja zavrsio sam u Zvorniku!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Aha OK! Ali da li se ja varam da je Sarajevo igralo u Zvorniku prije koju godinu u kupu ?  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 143
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Cini mi se da jeste,ali ja ovu BH ligu bas nikako ne pratim. Eto, da ti nisi otvorio ovu temu ne bih ni pomislio na Sarajevo. Sasvim slucajno sam je nasao,a sad ne mogu da prestanem da razmisljam o tome! Jbt sta mi to uradi???? Evo zena spava pored mene,a ja kucam po kompu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Jbg prijatelju, nisam uopšte znao da ima takvih ljudi kao ti da se tako rado sjećaju kluba kojeg su voljeli prije mnogo vremena!

Nemoj da ti ja oduzimam vrijeme, jer ga vjerovatno možeš i moraš potrošiti na pametniji način  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 143
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Salim se malo,ponekad je dobro pobjeci iz ove zivotne kolotecine i vratiti se u bezbrizno vrijeme kad je sve bilo normalno.
Ajd iskreno,kakav je forum navijaca Sarajeva,je li nacionalno obojen? Volio bih malo prodiskutovati s nekim starijim navijacima,ali znajuci sebe,malo cu se dotaci i politike,pa mi je glupo da pocinjem nesto sto bi se moglo brzo zavrsiti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Prijatelju, ja se trudim biti realan i objektivan koliko god mogu, te ću ti reći sljedeće!

Ja sam moderator na jednom forumu Hordi Zla (tačnije Hordi Zla 87) i mogu ti reći da nema nacionalizma te ja ne dozvoljavam da se iskazuju ta sranja kojih mi je pun k.... !

Ovaj forum je otvoren ove godine tj. 1.1.2008 jer su se i stranice mijenjale u skladu sa prepirkama i svađama navijača! Broj učesnika na forumu se povećava iz dana u dan te se nadam će još više zaživjeti!

Ako hoćeš, dođi, registruj se i provjeri da li ćeš se susresti sa nacionalističkim sranjima! A što se tiče politike, ja dozvoljavam diskutovanje ali ne i vrijeđanje Smile

P.S. Pošto je pravilnikom Bureka zabranjeno reklamiranje drugih stranica, u mom profilu ćeš naći tačnu web adresu ove stranice i ovog foruma! Ako ti nešto ne bude jasno, pošalji pp ili postuj ovdje  Smile 
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 143
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
OK,hvala ti. Odoh sad da spavam,valja sutra na poso. A sutra cu malo skoknuti i do bivsih "saboraca"!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 274
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.