Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 264 265 267 268 ... 274
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: FK Sarajevo - Jedan grad, jedan klub !!!  (Pročitano 268458 puta)
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 20.0.1132.57
Naša ekipa večeras je zabilježila 11 šuteva od čega 8 udaraca u okvir gola, od kojih čak 5 Hadžićevih. Sa druge strane Hibernians je imao 22 šuta ali samo polovicu od toga u okvir gola ako je vjerovati zvaničnoj statistici.

Smiley 1 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile  Smile
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Chrome 20.0.1132.57
Naša ekipa večeras je zabilježila 11 šuteva od čega 8 udaraca u okvir gola, od kojih čak 5 Hadžićevih. Sa druge strane Hibernians je imao 22 šuta ali samo polovicu od toga u okvir gola ako je vjerovati zvaničnoj statistici.

Smiley 1 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile  Smile

Nisam ja to pisao Smiley
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
OS
Windows XP
Browser
Chrome 20.0.1132.57
ma znam, nego mi je sok da ekipa sa Malte nekom sutne 22 puta na gol i apsolutno ga nadigra.
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Jebiga .. izgleda se igra fudbal sada svugde po Evropi

Elem .. evo zvanicnog izvestaja sa utakmice

Sarajevo u 2. pretkolu!- FC Hibernians 4:4 FK Sarajevo.

Večeras je Sarajevo u okviru prvog pretkola Evropske lige odigralo uzvratnu utakmicu protiv ekipe Hiberniansa s Malte. Na Koševu je u prvom susretu bilo 5:2, a revanš utakmica je završena rezultatom 4:4. FK Sarajevo se tako plasirao u 2. pretkolo, gdje će igrati protiv Levskog iz Sofije.

Prvo poluvrijeme je bilo zaista otvoreno i napadački sa obje strane. U prvim minutama utakmice Emir Hadžić je pogodio prečku. Nakon propuštene prilike, napadač tima sa Koševa se iskupljuje u 13. minuti kada na asistenciju Suljića pogađa za 1:0. Potom je uslijedila ofanziva domaćih, a inicjativu krunišu u 22.minuti kada je Adilovića matirao Marcelo Dias. Onda Sarajevo ubacuje u brzinu više i postiže dva gola. Prvo je u 23.minuti pogodio Suljić, a četiri minute kasnije ponovo Hadžić. Prvom je asistirao Husejinović, a drugom Sesar. Domaćini su uspjeli da preokrenu rezultat do kraja poluvremena u svoju korist.
Dias prvo smanjuje u 35.minuti, a Farrugia u 40.i 44. Igrači su otišli na pauzu pri rezultatu od 4:3 za Hibernians.

U drugom poluvremenu nije bilo mnogo prilika. Domaći su bili opasniji i aktivniji na početku, ali i u većem dijelu igre, ali nije bilo većih problema za Adilovića. U 64.minuti Dias je ponovo bio u šansi, ali je Adilović odbranio. Do kraja je Sarajevo mirno privelo susret kraju i u 90. minuti za konačnih 4:4 je pogodio Šunjarević na asistenciju Suljića.

Vrijedno je spomenuti da su grači istrčali na teren sa crnim trakama oko ruke u znak sječanja na žrtve genocida u Srebrenici.

FC Hibernians 4:4 FK Sarajevo.

Stadion Hibs ground. Strijelci: 0:1 Hadžić (13), 1:1 Dias (22), 1:2 Suljić (23), 1:3 Hadžić (27), 2:3 Dias (35), 3:3 Farrugia (40), 4:3 Farrugia (44), 4:4 Šunjarević (90). Žuti kartoni: Torlak (Sarajevo).

Sarajevo: Adilović, Gujić, Belošević (od 46. Karamatić), Torlak, Tatomirović, Sesar, Čomor, Zlatković, Husejinović (od 67. Šunjarević), Suljić i Hadžić (od 82. Haskić)

Izvor: Oficijalni sajt
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
U Sofiju sa Centrotoursom.- Dva različita programa.

Nakon prolaska u 2. prekolo FK Sarajevo već 19.07.2012., u Sofiji, igra prvu utakmicu u okviru 2. pretkola Europske lige protiv bugarskog predstavnika FC Levski.

Ovo je idealna prilika da posjetite najveći bugarski grad, milionsku Sofiju i da budete 12. bordo igrač!

Turistička agencija Centrotours nastavlja sa organizacijom putovanja na utakmice FK Sarajevo, pa je i ovaj put pripremila 2 programa koje vam u nastavku predstavljamo:

PROGRAM PUTOVANJA (1)

1. DAN, SRIJEDA (18.07.2012.) SARAJEVO - SOFIJA Okupljanje putnika ispred olimpijskog stadiona „Asim Ferhatović Hase“ u 20.30h. Polazak autobusa u 21.00h. Slijedi vožnja preko Višegrada, Užica i Niša uz pauze po potrebi grupe.

2. DAN, ČETVRTAK (19.07.2012.) SOFIJA - UTAKMICA!
 Dolazak u Sofiju u prijepodnevnim satima. Slobodno vrijeme za razgledanje ovog milionskog grada (Sofija ima 1.250.000 stanovnika). U večernjim satima slijedi odlazak na nacionalni stadion Vasil Levski kapaciteta 43.230 gledalaca. UTAKMICA! Nakon utakmice slijedi povratak prema BiH.

3. DAN, PETAK (20.07.2012.) SARAJEVO
 Dolazak u Sarajevo u podnevnim satima.

CIJENA: 80,00 KM

U cijenu je uključeno:
 - Bus prijevoz Centrotransovim autobusom na relaciji Sarajevo – Sofija – Sarajevo,
 - Usluge pratioca grupe i kompletna organizacija putovanja

U cijenu nije uključeno:
 - Ulaznica na utakmicu (obezbjeđuje agencija),
 - Obavezno PZ osiguranje 5,00 KM
 * Kalkulacija rađena na bazi minimalno 45 putnika.
 * Za putovanje vrijede Centrotours Opći uslovi putovanja.

PROGRAM PUTOVANJA (2)

1. DAN, SRIJEDA (18.07.2012.) SARAJEVO - SOFIJA Okupljanje putnika ispred olimpijskog stadiona „Asim Ferhatović Hase“ u 21.30h. Polazak autobusa u 22.00h. Slijedi vožnja preko Višegrada, Užica i Niša uz pauze po potrebi grupe.

2. DAN, ČETVRTAK (19.07.2012.) SOFIJA - UTAKMICA!
 Dolazak u Sofiju u podnevnim satima. Slijedi smještaj u hotel. Slobodno vrijeme. Prilika za druženje sa brojnim navijačima FK Sarajevo na ulicama milionske Sofije. Naveče slijedi odlazak na nacionalni stadion Vasil Levski kapaciteta 43.230 gledalaca. UTAKMICA! Nakon utakmice slijedi povratak u hotel, a zatim nezaboravan provod u nekom od brojnih sofijskih klubova. Noćenje.

3. DAN, PETAK (20.07.2012.) SOFIJA - SARAJEVO Nakon kasnog doručka, slijedi check out iz hotela i polazak prema BiH. Dolazak u Sarajevo u noćnim satima.

CIJENA: 125,00 KM.

U cijenu je uključeno:
 - Bus prijevoz Centrotransovim autobusom na relaciji Sarajevo – Sofija – Sarajevo,
 - Jedno noćenje sa doručkom u hotelu 3* u Sofiji
 - Usluge pratioca grupe i kompletna organizacija putovanja

U cijenu nije uključeno:
 - Ulaznica na utakmicu (obezbjeđuje agencija),
 - Obavezno PZ osiguranje 5,00 KM

* Kalkulacija rađena na bazi minimalno 45 putnika.
 * Za putovanje vrijede Centrotours Opći uslovi putovanja.

NAVIJAČI FK SARAJEVO KOJI SU U PRETHODNOM PERIODU U ORGANIZACIJI TURISTIČKE AGENCIJE CENTROTOURS PUTOVALI NA EVROPSKE UTAKMICE FK „SARAJEVO“, OSTVARUJU POSEBAN POPUST NA OVO PUTOVANJE!

Izvor: Oficijalni sajt
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

David Trezeguet

Zodijak
Pol
Poruke 1983
OS
Windows XP
Browser
Chrome 20.0.1132.57
7 buseva se sprema za put... nastavlja se, a tek subota...  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0
Dino znaci sprema se haos  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
OS
Windows XP
Browser
Chrome 20.0.1132.57
ekskurzija ovo ono  Smile
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0
ekskurzija ovo ono  Smile

eh .. da mi je da mogu da odem da ih pogledam
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

David Trezeguet

Zodijak
Pol
Poruke 1983
OS
Windows XP
Browser
Chrome 20.0.1132.57
Dino znaci sprema se haos  Smile
Do sada je puno 4,5 busa... tj. uplačeno... A preostalim sto su se prijavili, a nisi uplatili je rok do sutra navece... Ja na zalost neidem...  Smile

@ Bane da ti ostavim jedno mjesto, pa da te negdje usput pokupe ?  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 264 265 267 268 ... 274
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.353 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.