Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 265 266 268 269 ... 274
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: FK Sarajevo - Jedan grad, jedan klub !!!  (Pročitano 268312 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.64
Бане
немој да заборавиш шал,дрес..тако то  Smile
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
@ Bane da ti ostavim jedno mjesto, pa da te negdje usput pokupe ?  Smile Smile

Напред Борац, Борац Бањалука!  Smile

Бане
немој да заборавиш шал,дрес..тако то  Smile

Ма јок матори, долазим у мајици 'љута крајина'
« Poslednja izmena: 15. Jul 2012, 17:50:01 od Бане Торес »
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

David Trezeguet

Zodijak
Pol
Poruke 1983
OS
Windows XP
Browser
Chrome 20.0.1132.57
Ehehehe, cim vidjeh da podržavac Borac, BL... opravdah sumlje da ti imas skrivene simpatije prema Sarajevu  Smile  Smile A valjda kontaš i što, al eto pomoci cu ti malo... tamo nekad prije rata...  Smile Smile
« Poslednja izmena: 15. Jul 2012, 18:18:50 od donDino »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Dino znaci sprema se haos  Smile
Do sada je puno 4,5 busa... tj. uplačeno... A preostalim sto su se prijavili, a nisi uplatili je rok do sutra navece... Ja na zalost neidem...  Smile

Steta Smile ... bice dana za megdana Wink
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
пре ће бит да ти имаш скривене симпатије према Борцу, потпуно оправдано разуме се  Smile
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

David Trezeguet

Zodijak
Pol
Poruke 1983
OS
Windows XP
Browser
Chrome 20.0.1132.57
пре ће бит да ти имаш скривене симпатије према Борцу, потпуно оправдано разуме се  Smile
Rodjen sam u tom vaktu  Smile, i bio veoma mali, tako da nisam mogao imati ništa skriveno prema tom gradu i klubu  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Meni je Sarajevo u krvi otkako sam se rodio posto je striko Slavisa igrao kad sam se ja rodio
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Chrome 20.0.1132.57
Sesar:"Imamo dobre šanse u Sofiji."- Utakmica na stadionu "Georgi Asparuhov" se igra 19.7., u 19h.

U četvrtak FK Sarajevo igrat će prvu utakmicu drugog kola kvalifikacija za Europsku ligu 2012/13. Protivnik bordo momcima biće igrači ekipe Levski Sofija. Utakmica na stadionu "Georgi Asparuhov" počinje će se održati 19.7.2012., u 19h.

"Očekujem da ćemo popraviti utisak i da ćemo napraviti rezultat koji nam daje šanse u revanšu. Nadam se prolazu u 3. pretkolo. Levski je favorit, ali vjerujem u nas. Ako svaki pojedinac pokaže maksimalnu volju i htjenje tokom svih 90 minuta, imamo šansu za prolazak.", kazao je Asmir Suljić.

"Situacija je obrnuta što sigurno našoj ekipi odgovara. Levski osjeća pritisak, koji smo mi osječali pred utakmicu sa Hiberniansom. Oni ulaze u ovu utakmicu kao favoriti i svi smo svjesni toga. Siguran sam da imamo šanse za postizanjedobrog rezultata. Po meni, jako je bitno kako ćemo otvoriti utakmicu. Smatram da, ako ne primimo pogodak u prvih 20. minuta, imamo dobre šanse u Sofiji. Dobili smo informaciju da će nekoliko stotina naših navijača doći u Sofiju. Njihova podrška je za nas od velikog značaja. Ispred mojih suigrača slobodno mogu reći da ćemo dati sve od sebe!", kazao je Ivan Sesar.

Izvor: Oficijalni sajt
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Susreti sa Levskim ocijenjeni kao utakmice visokog rizika - UEFA dodijelila bezbjednjake za oba meča

Utakmice drugog pretkola kvalifikacija za Ligu Evrope UEFA je ocijenila kao utakmice visokog rizika, tako da je za oba meča (19.07. u Sofiji i 26.07. u Sarajevu) dodijelila oficire za bezbjednost, koji će pratiti ponašanje navijača oba tima, ali i sigurnosne aspekte organizacije samih utakmica.

Tako će pored zvaničnog UEFA-inog delegata, sigurnosni aspekt u Sofiji nadgledati i Fernande Meese iz Belgije, kao zvanični oficir za bezbjednost ispred UEFA-e.

- "Proteklih dana imali smo dosta kontakata sa predstavnicima ambasade Bosne i Hercegovine u Sofiji, kao i ambasade Bugarske u Sarajevu, posebno kada je u pitanju bezbjednost naših navijača koji će putovati u Sofiju da bodre naš tim. Predstavnici UEFA-e, kao i domaćeg tima Levski, insistiraju na posebnim aktivnostima i informacijama u vezi putovanja naših navijača, kako bi sve proteklo u najboljem redu" - kazao je Sejfo Šehović, komesar za bezbjednost FK Sarajevo, dodaviši:

- "Mi od domaćina, kao i od bugarske policije, insistiramo da se prema našim navijačima ophodi sa poštovanjem. Uvjeravali smo ih da naši navijači neće praviti nikakve probleme, ukoliko ne budu isprovocirani, a vjerujemo i da će ponovo izostati upotreba pirotehničkih sredstava, na koje smo posebno upozoreni." -zaključio je Šehović.

Aktivnostima našeg kluba, uprava Levskog je odredila i prihvatljive cijene ulaznica za naše navijače, koje se kreću oko 10 KM. Svi detalji o kupovini ulaznica bit će dostupni agencijama koje organizuju putovanje naših navijača - Centrotours / Centrotrans Eurolines, te Everest Travel, obje iz Sarajeva.

Karamatić:"Neosporan je kvalitet naše ekipe."- Sutra trening na stadionu "Georgi Asparuhov" u 20h.

Večerašnjim treningom igrači FK Sarajevo završiti će male pripreme za utakmicu drugog pretkola kvalifikacija za ligu Europe, u kojoj će bordo tim odmjeriti snage sa ekipom iz Bugarske PFC Levski Sofia. Među igračima vlada dobra atmosfera i svi veoma optimistično ulaze u ovaj susret.

"Neosporan je kvalitet naše ekipe. Siguran sam da možemo napraviti dobar razultat. Istina, za to nam je potrebno maksimalno zalaganje i vrhunska koncentracija tokom svih 90. minuta, ali dobro smo spremni i vjerujem u nas. Ekipa Levskog je jedna odlična ekipa, međutim, uz dobar rezultat u Sofiji mislim da možemo obezbijediti prolaz dalje na Koševu.", kazao je Žarko Karamatić.

"Vjerujem u naš kvalitet i zaista se nema puno toga za reći. Kratko i jasno, očekujem dobru utakmicu i našu pobjedu.", kazao je Said Husejinović.

PFC Levski Sofija, uz CSKA Sofija, je jedan od najuspješnijih klubova u Bugarskoj. U svojoj bogatoj historiji osvojili su 26 titula prvaka Bugarske i tri puta osvojili kup. Svoje utakmice igraju na stadionu "Georgi Asparuhov", čiji je kapacitet 29.200 sjedećih mjesta. Ponajbolji igrači Levskog su reprezentativac Vladimir Gadzev i bivši reprezentativac Stanislav Angelov.

Prva utakmica drugog pretkola kvalifikacija za ligu Europe se igra u četvrtak, sa početkom u 20h po lokalnom vremenu, odnosno 19h po srednjoeuropskom vremenu.

Izvor: Oficijalni sajt
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1463
OS
Windows XP
Browser
Chrome 20.0.1132.57
Respect za Srajlije ! Pozz iz Bg-a !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 265 266 268 269 ... 274
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.