Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 240 241 243 244 ... 274
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: FK Sarajevo - Jedan grad, jedan klub !!!  (Pročitano 268087 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 339
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Nokia 
Citat
Ovo je kaiš sestro draga , tvoj je problem što ti gledaš rvacke kanale koje šire dezinformacije bez ikakvog utvrđivanja...

Smile Smile

Slika je prečista. Smile Smile  Naravno da je kaiš, to je "sjajno i prijeko potrebno" sredstvo za odbranu od širokobrijeških huligana. Smile

@Juve girl, ovim postovima u kojima optuzhujesh Horde zla za huliganstvo pokazujesh samo koliko si neupucena u sva zbivanja otkako je ova garnitura momaka preuzela Sjever stadiona Asim Ferhatovic Hase, u narodu poznatijeg kao Koshevo. Tribina je ochishcena od nacionalizma u bilo kojem obliku, stranachke opredijeljenosti, politike i ne znam ni ja vishe kakvih sve s*anja koja more nashu zemlju, ali i takvi ne valjaju ogromnom broju stanovnishtva jer dolaze iz Sarajeva. Jedino za shta se ti momci zalazhu jeste "Sarajevo, Horde, Bog i charshija" kako i veli navijachka pjesma koju si, vjerujem, i sama chula nebrojeno puta u duelima sa Chelikom, bilo to u Zenici ili Sarajevu.

I da, kakve veze kaish ima sa huliganstvom, poshto ima sigurno 3-4 dana kako je i ta slika raskrinkana i uvecana i izoshtrena i na njoj se jasno vidi da se zaista radi o "modnom" dodatku a ne nikakvom pishtolju.

Izjednachavanjem navijacha Sarajeva sa onima koji su na njih pucali "ponosi se" i neka ti je na chast.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 4206
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Samsung 
Juče sam vidjela sliku u novinama da su i navijači Sparte iz Praga imali transparent na utakmici u Vedranovu čast. Zaista, lijep gest, baš kao i ovaj od navijača Novog Pazara. Smile

Vrhovni svečeniće Smile zaista se ne mislim više raspravljati o nemilim događajima u ŠB, iznijela sam svoje mišljenje, a vrijeme i policijska istraga će pokazati ko je bio u pravu. Priče o "čistoći i nevinosti" bilo koje navijačke skupine su zaista smiješne.
Velika vrlina jednog čovjeka je da bude realan i objektivan, pa makar i kada se radi o nečemu što se tiče direktno njega ili nečega što je njemu jako blisko. Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 339
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Nokia 
Juče sam vidjela sliku u novinama da su i navijači Sparte iz Praga imali transparent na utakmici u Vedranovu čast. Zaista, lijep gest, baš kao i ovaj od navijača Novog Pazara. Smile

Vrhovni svečeniće Smile zaista se ne mislim više raspravljati o nemilim događajima u ŠB, iznijela sam svoje mišljenje, a vrijeme i policijska istraga će pokazati ko je bio u pravu. Priče o "čistoći i nevinosti" bilo koje navijačke skupine su zaista smiješne.
Velika vrlina jednog čovjeka je da bude realan i objektivan, pa makar i kada se radi o nečemu što se tiče direktno njega ili nečega što je njemu jako blisko. Smile  Smile

Uopshte nisam raspravljao s tobom, nego ti ukazao na chinjenice koje se jasno i nedvosmisleno mogu provjeriti, a do tebe je ako cesh vjerovati "bljesku", "poskoku" i ostalim pro-cro( josh se i rimuje Smile) medijima.

p.s.

Nisam pripadnik Hordi zla, chak bih se trebao dobro zamisliti kada sam zadnji put bio na Sjeveru. Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Sarajevo, Horde, BOG i čaršija !!!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 6230i
Viđen je vaš navijač sa pištoljem(bilo ih je vjerovatno i više), centar Širokog Brijega je uništen... ovo je sasvim dovoljno da se uoči da "nisu samo oni krivi".
Gori sam ja što sam se uopšte raspravljao sa osobom kojoj je kaiš pištolj, Smile kojoj su ovi neki moderni pištolji koje prave u Sarajevu krivi, izvitopereni... Tehonlogija, jbte, tehnologija... Kažu da su i neki nevidljivi tenk napravili... Smile

A ovako izgleda miroljubivi narod tog fašističkog hercegovačkog mjestašca...

A ovako se vraćaju posuđeni pištolji policiji... Ma jašta, malkice ga posudio pa vratio. Smile Smile

Fašistički mediji se služe svim i svačim, njihovi mentalni sklop ipak nije na toj razini da skontaju kako sami sebi upadaju u stomak...

Originalna slika

"Malo" dorađena slika...

Hvala svim navijačkim skupinama za solidarnost!
IP sačuvana
social share

Evropa = UEFA = EHF = Mafija !!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15

Ова ми је најбоља Smile  Као види како су они нас каменовали, ми никад не користимо камења и палице Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

David Trezeguet

Zodijak
Pol
Poruke 1983
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.27
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 25
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Svaka chast HZ!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1202
Zastava Sirbistan
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Nokia 3310
Ух какви моменти и снимци  Smile свака част  Smile
IP sačuvana
social share
like.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 386
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
Vama bi bolje bilo da je Grbavica vaš stadion, vazda su vam tu najjača izdanja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

David Trezeguet

Zodijak
Pol
Poruke 1983
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.27
Vama bi bolje bilo da je Grbavica vaš stadion,
Ne bi bilo bolje, nego bi bilo bolje da Koševo ima sjevernu kao Šugavica, e onda bi tek bilo ludilo  Smile

vazda su vam tu najjača izdanja.
Nije tačno...

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 240 241 243 244 ... 274
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.