Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 239 240 242 243 ... 274
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: FK Sarajevo - Jedan grad, jedan klub !!!  (Pročitano 267981 puta)
Jet set burekdzija

Sarajevo, Horde, BOG i čaršija !!!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 6230i
Navijači koji nose nazive poput "Horde zla", "Robijaši", "Manijaci"... vjerujte mi, rijetko mogu biti nevini i ne imati neki "belaj " na umu.
Djevojko, da li ti znaš po čemu su Horde Zla dobile ime? Ne spominješ tu Škripare... Da li znaš uopšte ko su bili Škripari? Ja da tebi vjerujem da se prema imenu neke grupe mogu presuditi njihova djela?  Smile Kad su Horde Zla pravile te belaje?

Moliću lijepo odgovore na sva gore postavljena pitanja.

Svakako, ono što su uradili Širokobriježani je za svaku osudu, ali uvjerena sam da ni navijači Sarajeva nisu baš stajali "skrštenih ruku"(što opet nije opravdanje za ono što se desilo pokojnom Vedranu i ostalim teško povrijeđenim).
Da ja tebi opalim šamar, šta bi ti uradila? Samo bi me možda nevino pogledala?

Svi ti "navijači", bilo da je njihov klub Sarajevo, Željo, Čelik, Borac, Široki ili bilo koji drugi klub, na gostujuće utakmice idu s namjerom, da prvenstveno isprovociraju domaćine, da se potuku, opljačkaju što više radnji... uz naravno, redovno "popravljanje" alkoholom i raznoraznim drogama, kao i "osiguranje" nedozvoljenim sredstvima.
Vrlo je ružno što tako generalizuješ stvari, vrlo je ružno stavljati tu navijače FK Sarajevo jer nemaš pojma o njima. Da li ti znaš da oni idu da bodre svoj klub? Da li ti znaš da se u Zapadnohercegovačkoj županiji (kantonu) ne dozvoljava konzumiranje alkohola? Pa opet belaji dole svake godine... Kako to?

Navijači FK Sarajevo su u nedjelju 4.10.2009. godine napadnuti izrežiranom i dobro osmišljenom taktikom provokacija i napada od navijača NK Široki Brijeg, stanovnika tog fašističkog mjesta i njihove kvazi policije. Hercegovački i hrvatski mediji na sve moguće načine pokušavaju da ocrne Horde Zla, kako su oni došli u Lišticu da poruše grad, da su imali dva automobila puna oružja, da je osumnjičeni Oliver Knezović (njegova žena tvrdi da čovjek nije priznao ubistvo, a kamoli da ga je napravio) "pobjegao" Sudskoj policiji, da policija nije koristila vatreno oružje, da Vedran nije ubijen vatrenim oružjem već tvrdim kamenom (obdukcija pokazala da je ubijen vatrenim oružjem), rezanjem klipova i videa sa sigurnosnih kamera koji njima idu u prilog, jednom rječju LAŽU. Čak ne daju mira Vedranu već izmišljaju da je imao teške krivične prijave. Smile Toliko lažu (MUP ZHK)da sami sebe demantuju po 3 puta dnevno.

Ali neka, neka lažu. Istina će se saznati kad tad, prikupljanje dokaza je u toku. Danas smo sahranili našeg brata sa tribine, našeg druga, našeg Hordaša Vedrana dostojanstveno kako to njemu i dolikuje. Sada ćemo se usredotočiti na istjerivanje istine na vidjelo, što se nadam da ćemo uspijeti.

Počivaj u miru Veca.
« Poslednja izmena: 09. Okt 2009, 01:31:10 od Hare88 »
IP sačuvana
social share

Evropa = UEFA = EHF = Mafija !!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.2
Citat
Navijači FK Sarajevo su u nedjelju 4.10.2009. godine napadnuti izrežiranom i dobro osmišljenom taktikom provokacija i napada od navijača NK Široki Brijeg, stanovnika tog fašističkog mjesta i njihove kvazi policije. Hercegovački i hrvatski mediji na sve moguće načine pokušavaju da ocrne Horde Zla, kako su oni došli u Lišticu da poruše grad, da su imali dva automobila puna oružja ... rezanjem klipova i videa sa sigurnosnih kamera koji njima idu u prilog, jednom rječju LAŽU Toliko lažu (MUP ZHK)da sami sebe demantuju po 3 puta dnevno.

Ово ме подсећа на грађански рат у Босни. Smile
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 4206
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Samsung 
Hare, uopšte nije bitno kako su "Horde zla" dobile ime, nije bitno ni kako su Robijaši, Manijaci ili Škripari dobili ime, bitno je samo da nose ta imena koja nimalo bezazleno ne zvuče(ali eto, kad već pitaš, jednom sam gledala na TV-u intervju sa navijačem Sarajeva koji je rekao da je nekada par navijača Sarajeva sjedilo na kafi i na stolu se nalazio crtani roman Zagor sa nazivom "Horde zla" pa su po tome i dobili ime).

Ja nisam rekla da se prema njihovom nazivu mogu presuditi sva njihova djela, ali da je teško očekivati da su navijači koji nose takva imena uvijek nevini i "napadnuti", što uopšte nije pogrešna konstatacija.
Nisam niti nipodaštavala a niti umanjivala "djela" Škripara i ostalih stanovnika Širokog Brijega, nego sam samo rekla da čisto sumnjam da su navijači Sarajeva potpuno nevini. Da ste ovdje "izvukli debljii" kraj-jeste, da je presmiješno da je Oliver Knezović "pobjegao" policiji-i to se slažem, ali da ste potpuno nevini i da uvijek idete na utakmice da samo fino i korektno bodrite svoj klub-nikada se neću složiti, jer to nije slučaj ni sa jednom navijačkom skupinom.

Kako god, nažalost, jedan mladi život je izgubljen, to ne možemo promijeniti.
Ne znam kakva će odluka biti donesena o nastavku lige, ali ništa ne bismo izgubili kada bi se ova "hamelj liga" barem nakratko prekinula, ionako nikakve koristi od nje, samo kriminala, izgubljenih mladih života, širenja tenzija i nacionalne netrpeljivosti...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 6230i
Da se Horde Zla zovu Horde Dobra, da li bi onda bili amnestirani od belaja i nereda? Manchester često nazivaju "The Red Devils" zbog đavola na oficijalnom grbu. E sad, kakvi bi stavovi nas dušebrižnika trebali biti po tom pitanju? Zašto ljudi navijaju za taj đavolski klub pun zla?! Da ne govorim o ostalim navijačkim skupinama u regionu i u svijetu... Pametnom dosta.

Škripari... khm... Škripari su bili ustaška formacija koja se borila protiv Partizana u Drugom svjetskom ratu u Hercegovini te su se krili u hercegovačkom kršu, pećinama tzv. škripinama. To je onako bezazleno,a ? Znači, fašističko uzimanje imena iz prošlosti se može poistovjetiti sa slučajnim izborom romana krajem 80-tih? Veoma zanimljivo, veoma zanimljivo. Ako oni na isti način pozivaju na nasilje kao "Horde Zla", onda ja nemam više s tobom šta pričati... Smile

Ko je kakav pokazali su protesti u ova dva grada. Dok su u Sarajevu protesti protekli bez ijednog incidenta, u Lištici se skandiralo: "Gazi, gazi balije", "Za dom spremni" i pjevanje pjesama ustaše Marka Perkovića Thompsona i ko zna kakvih još fašističkih stihova. Sami sebe odaju iz dana u dan... Neka, neka...

Nisi mi odgovorila kad su te Horde Zla napravile neko zlo na utakmicama (znači govorimo o novim Hordama)? I još mi nisi odgovorila kako bi ti reagovala kad bih te ja napao?

P.S. Liga se nastavlja, to je sigurno.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 6230i

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3

naziv potice od stripa, zagor, izasao je nekad stirp pod nazivom "horde zla" i otuda taj naziv...

Овај пут ћу се сложити с тобом туркоња... Smile Мотив за назив групе је Загоров стрип "Хорде зла", наводно су Џине, Сирко, Пуза и још неки из старе гарде питара седели у ресторану хотела "Европа" 1987 године и на столу је био тај стрип који је неко од њих донео...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 4206
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Samsung 
Hare, nemoj molim te prosipati te šuplje priče tipa "mi smo nevini, oni su krivi". To su priče za malu djecu. Ponavljam, vi ste ovdje izvukli "deblji kraj", ali daleko od toga da je krivica samo na njima. Isto bih ovo rekla i da su kojim slučajem umjesto vas, akteri bili Robijaši. Pravi navijači su skoro potpuno napustili tribine naših stadiona, sada su njihovi posjetioci samo huligani.
Viđen je vaš navijač sa pištoljem(bilo ih je vjerovatno i više), centar Širokog Brijega je uništen... ovo je sasvim dovoljno da se uoči da "nisu samo oni krivi".

Još jedna stvar koja je besmislena, a to je akt Mirsada Kebe, koji u "stilu velikog državnika", ide u Široki Brijeg po "skupljanje političkih poena". Smile

Što se tiče protesta u Širokom Brijegu, svakako, za svaku osudu. Mnoštvo fašističkih obilježja(ne državnih), uzvikivanje uvredljivih parola... Ali Bože moj, to je naša surova realnost, to ne možemo promijeniti.

Ono što se sada treba raditi je smirivanje tenzija, a ne dalje raspirivanje nacionalne mržnje. Pohvaljujem vaš potez davanja donacije za katoličku crkvu, i farbanja uvredljivih grafita sa nje. Smile

Citat
kad su te Horde Zla napravile neko zlo na utakmicama

Posljednji put, 4. oktobra. Smile   A imate vi mnoštvo "djela", baš kao i Robijaši ili Manijaci. Recimo, prije godinu ili dvije ste napali Robijaše u Sarajevu, zajedno sa Manijacima.

Citat
I još mi nisi odgovorila kako bi ti reagovala kad bih te ja napao?

Ja sam uvjerena da si ti gentlemen, i da ne bi napao jednu djevojku. Smile

Ali, da zavšimo s ovim. Uživajmo sada u uspjehu naše reprezentacije, a uostalom, ne trebamo mi suditi šta se desilo u Širokom Brijegu, to treba prepustiti tužilaštvu, sudu, policiji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1683
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
Viđen pištolj !?

Ovo je kaiš sestro draga , tvoj je problem što ti gledaš rvacke kanale koje šire dezinformacije bez ikakvog utvrđivanja...

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

2wqbq7q.jpg
(22.75 KB, 500x375)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 4206
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Samsung 
Citat
Ovo je kaiš sestro draga , tvoj je problem što ti gledaš rvacke kanale koje šire dezinformacije bez ikakvog utvrđivanja...

Smile Smile

Slika je prečista. Smile Smile  Naravno da je kaiš, to je "sjajno i prijeko potrebno" sredstvo za odbranu od širokobrijeških huligana. Smile
« Poslednja izmena: 11. Okt 2009, 21:55:31 od Juve girl »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Napred Plavi !!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 7649
Zastava Prestonica Sandzaka
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6300
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 239 240 242 243 ... 274
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.176 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.