Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 181 182 184 185 ... 274
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: FK Sarajevo - Jedan grad, jedan klub !!!  (Pročitano 269619 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Napred Plavi !!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 7649
Zastava Prestonica Sandzaka
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia 6300
A ovde kod nas reflektore imaju samo Blizanci pa ti vidi Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Sarajevo, Horde, BOG i čaršija !!!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Pa ovi naši "ulažu" u infrastrukturu ali je igrački kadar smiješan za razliku od vašeg.
IP sačuvana
social share

Evropa = UEFA = EHF = Mafija !!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Napred Plavi !!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 7649
Zastava Prestonica Sandzaka
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia 6300
Sad ovaj na BHT kaze da su HZ morale napustiti stadion zbog negodovanja publike Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Noćna smjena

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1079
Zastava Sarajevo 71000
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.2
mob
Nokia N73
Nije tačno jarane moj

50% - 50% samo sad je kod nas bojkot, ljudi su siti neuspjeha ali doće sve to jednom na svoje.. vratit će se ona vremena kad-tad  Smile

Ipak ovo nije tacno  Smile
60%-40% je sigurno u nasu korist  Smile

Mada je meni vaznije da mi imamo veci kop i kod
kuce i u gostima.

Da, o tome svjedoči omjer Manijaka na jugu i Pitara na sjeveru na Koševu u prošlim derbijima..

Sada je kod nas bojkot, da hoće otići neki ljudi do derbija (čisto sumnjam) pa da pokažemo šta je navijanje
IP sačuvana
social share

Željezničar za život cijeli!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Sad ovaj na BHT kaze da su HZ morale napustiti stadion zbog negodovanja publike Smile
Laž 100% Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Mislim da si pogrešno razumio...

Rečeno je da su Horde napustile stadion uz negodovanje domaće publike. Wink
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Raščić: Više nemamo pravo na kiks

Ekipa Sarajeva je remijem (1:1) protiv Veleža nastavila pozitivnu prvenstvenu seriju, ali i produžila niz nepobjedivosti u Vrapčićima, koji traje od 2001. godine. 

Iako je bordo tim u 44. minuti ostao sa igračem manje, zbog nepropisnog starta Džakmića na Škaljiću, Admir Raščić je u 51. minuti doveo Sarajevo u vodstvo. Istina, vodstvo nije trajalo dugo, jer je samo sedam minuta kasnije Jahović izjednačio i zaključio rezultat jučerašnje utakmice.

Dan nakon meča, najbolji strijelac tima sa Koševa ove sezone Admir Raščić (sedam golova), bio je pomalo razočaran što Sarajevo nije odnijelo puni plijen iz Vrapčića...

Bez obzira na rani crveni karton, bili smo bolja ekipa na terenu. Nije se osjetilo da Velež ima igrača više, što je sasvim sigurno i pokazatelj kvalitete Sarajeva. Šteta je što nismo pobijedili i približili se Zrinjskom, ali šta je, tu je. Također, žao mi je i naših navijača, koji su odstranjeni sa stadiona, iako nisu pravili nikakve probleme. To je vjerovatno jedinstven slučaj u svijetu da navijači koji dođu i navijaju za svoj klub budu izbačeni sa stadiona - govori Raščić.

Sarajevo u narednom kolu dočekuje ekipu Modriče, aktuelnog prvaka BiH...

Na domaćem terenu smo već izgubili bodove protiv Širokog Brijega, i više nemamo pravo na kiks. Ni u gostima, a pogotovo na Koševu. Sve osim pobjede će biti ravno katastrofi - naglašava Raščić.

U trenutku pisanja ovog teksta, Sarajevo zaostaje devet bodova za Zrinjskim. Da li se bordo tim ipak može uključiti u utrku za naslov, upitali smo našeg sagovornika...

Još je puno bodova u igri, ali je sigurno da bi nam bilo puno lakše da smo jučer uzeli sva tri boda. Borit ćemo se i mislim da je razlika dostižna, pogotovo uz ovakvo suđenje u Premijer ligi, koje je, to moram naglasiti - izvanredno ove sezone. Zna se da je cilj Sarajeva vrh tabele. Zrinjski je napravio priličnu razliku, ali sve naše snage su usmjerene na prvenstvo i dat ćemo sve od sebe da se uključimo u borbu za prvo mjesto - izjavio je za Sportin.ba Admir Raščić, napadač Sarajeva. 

Sportin

Naravno da nemate... Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Arapović pomilovao pokajnika Dočija

Husnija Arapović, šef stručnog štaba Fudbalskog kluba Sarajevo od Uprave neće tražiti kaznu za Patrika Dočija koji je u subotnjoj utakmici 10. kola Premijer lige BiH sa Veležom (1:1) bacio dres svog kluba.

Doči je to učinio kada ga je trener Arapović izveo iz igre, ali je priznao grešku, te od saigrača i „šefa“ zatražio pomilovanje.

„Doči nam se izvinio na treningu. Rekao je kako je pogriješio. Što se mene tiče on neće biti kažnjen, ali o tome da li će ga Uprava sankcionisati ne mogu vam sada reći“, rekao je Husnija Arapović, šef stručnog štaba Sarajeva.

Doči je izjavio kako mu je neprijatno zbog nepromišljenjenog poteza u Mostaru.

„Napravio sam gaf, to priznajem. Napravio sam grešku koje sam svjestan. Izvinio sam se igračima i treneru. Ovom prilikom izvinjavam se i svim navijačima Sarajeva, kao i čelnicima kluba. Nikada više neću ponoviti ovakvu grešku. Ljudi griješe u životu, pa tako sam i ja pogriješio. Za Sarajevo, koji je veliki klub, igram svim srcem i u narednim utakmicama ću davati sve od sebe kako bi pobijeđivali, te učinili sve da jesenji dio sezone završimo u vrhu tabele. Nadam se da zbog svog pokajanja neću snositi nikakve sankcije. Stvarno mi je žao zbog nepromišljenog poteza u Mostaru“, kazao je Doči.

U Upravi kluba, istakli su, da još nisu sigurni hoće li kazniti Dočija, ali ono što očekuju je da prvotimci Sarajeva savladaju u narednom kolu Modriča Maximu, u susretu 11. kola koji će se odigrati u subotu na Olimpijskom stadionu „Adim Ferhatović Hase“.   

SportSport

Smile Smile Smile Fuj Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Tako ti je to kad znaju da zavise od tog istog igrača ..
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Da zavisimo, pa baš i ne. Ali momak se trudi, trči i bori za bordo dres te je jedan od boljih.

Ne tražimo da se izbaci iz tima (jer mu je ovo prvi ekces), ali se mora novčano kazniti.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 181 182 184 185 ... 274
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.