Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 180 181 183 184 ... 274
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: FK Sarajevo - Jedan grad, jedan klub !!!  (Pročitano 269638 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Napred Plavi !!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 7649
Zastava Prestonica Sandzaka
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia 6300
Znaci ipal su isli navijaci Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Sarajevo, Horde, BOG i čaršija !!!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Da, da... I to na kakav način, ja im skidam kapu.

IP sačuvana
social share

Evropa = UEFA = EHF = Mafija !!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

David Trezeguet

Zodijak
Pol
Poruke 1983
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Znaci ipal su isli navijaci Smile

Citat
"Ovako ja sam Veležovac, sad sam sa utakmice, pisao sam ovdje kad je bila frka s Željinovcima evo javiću se i sad. Pitari svaka čast, za 10 sve, ušli lijepo među naše gdje inače budu gosti, u grupici par desetina manjoj od sto. Sjedim ja zagricko košpice, vidim nepoznate face sve oko mene ono baš nikad viđene, malo blijeđe (nedostatak sunca). Pomalo nervozni svi se sagledavaju (isto kao grupa lopova koja treba nešto ukrasti pa u šprint, oči sijevaju li sijevaju ), meni sve jasno okrenem se i posmatram ih, par ih skonta da sam skonto, i ništa nego pružim ruku i svaka čast. Potom svi ustaju i ide pjesma nešto sedam...
Bez vrijeđanja, sve lijepo, kulturno i korektno do poluvremena. Oficijelni spiker se oglašava i moli Pitare da napuste stadion ili će intervenisati policija, PONAVLJAM BEZ IKAKVOG INCIDENTA, što biva popraćeno zvižducima čitavog stadiona, no Pitari ipak ispoštuju molbu te dostojanstveno napuštaju tribine uz aplauz Rođenih i zvižduke upravi Veleža te policiji. Pitari SVE ZA 10, kapa dole!!!
Razlozi zašto ste izbačeni po meni: bojaznost od odgovora RA na eventualno slavlje Pitara, ili šta već ne znam, navodno su genteri dobili dojavu da će nakon utakmice biti svega budući da je riječ o tekmi biti ili ne biti za nas, a nema se baš i za kazne...
Uglavnom jedan veliki + za pitare od starog Veležovca, za razliku od manijaka ponašali ste se dostojanstveno kako i dolikuje veličini kluba za kojeg navijate...

Našoj upravi minus ko ekvator!!! S obzirom ko nas vodi drago mi je da ispadamo. Nadam se će nekad doći prava raja da vodi moj klub ako se i sam ne zainteresujem kad ono svi dignu ruke od toga, a dotad ovo mi je zadnje javljanje.

Pozdrav pravim ROĐENIM, i svim ljubiteljima utakmica starih rivala."
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Il Diavolo_

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5691
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia -.-
svaka cast toj  grupici sto je ipak otisla na to gostovanje  Smile Smile
ovo dokazuje da smo najjaca grupa u bih  Smile
« Poslednja izmena: 18. Okt 2008, 23:32:13 od hariso1 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Napred Plavi !!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 7649
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia 6300
Ko navijaci Vozdovca prosle sezone kod nas.. Samo nisu bili ispraceni aplauzom
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Gospoda bili, gospoda ostali. Smile

btw, da pohvalim Veležovce na aplauzu našim momcima.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Policija vratila navijače Sarajeva

Iako je prije utakmice najavljivano iz uprave FK Velež kako je zbog sigurnosti zabranjen organizovan dolazak navijača Sarajeva, grupa od stotinjak navijača se pojavila na tribini stadiona u Vrapčićima.

S obzirom da su bili bez zastava i šalova malo koje je mogao primjetiti navijače Sarajeva prije početka utakmice, pa je tako bilo primjetno da u tom dijelu tribine sjede i gledaoci iz Mostara odnosno navijači Veleža.

Također na samom početku na tom dijelu tribine nije bilo predstavnika policije, tek manji broj ljudi iz osiguranja. Nakon par minuta utakmice krenula je pjesma navijača Sarajeva pa su tako mnogi ostali zatečeni, kako gledaoci na toj tribini tako i svi ostali na stadionu, prije svega ljudi iz osiguranja odnosno policija.

Uskoro se pojavio veći broj policajaca na tom dijelu tribine sa željom da ipak odvoji navijače jednog i drugog kluba. Upravo po toj, relativnoj sporoj reakciji policije, čini se da su u MUP-u HNK bili sigurni da će utakmica proteći bez navijača Sarajeva.

Nakon pola sata igre oglasio se službeni spiker na stadionu koji je zamolio navijače Sarajeva da napuste stadion kako policija ne bi morala reagovati. Mnogi su na stadionu ostali zatečeni. U tom trenutku su se začuli zvižduci sa dijela tribine na kojoj su bili navijači Veleža, odnosno aplauz upučen upravo navijačima Sarajeva koji su u pratnji policije napuštali stadion.

Nezvanično saznajemo da je upravo MUP HNK-a nakon razgovora sa rukovodstvom Veleža odlučio
zabraniti organizovan dolazak gostujućih navijača koji su morali bez obzira na maksimalno fer i korektno navijanja napustiti stadion. Također, kako nezvanično saznaje Sportsport.ba, s obzirom da se bližio kraj poluvremena, policija je u strahu od eventualnih nereda odlučila navijače Sarajeva prije kraja prvih 45 minuta izvesti sa stadiona.

Bilo kako bilo policija je u Mostaru dijelovala po onoj narodnoj ''bolje spriječiti nego liječiti'', ali ono što je za svaku pohvalu jeste ponašanje navijača Sarajeva i Veleža koji su jedne druge ispratili aplauzom što baš nije čest slučaj na terenima u BiH.

SportSport

Još jednom svaka čast Veležovcima.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Horde u gradu na Neretvi

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Napred Plavi !!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 7649
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia 6300
Jbt, kad pogledas gde je nasa liga a gde vasa  a vama vecina stadiona ima stolice i reflektore Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Reflektore imaju Sarajevo, Zrinjski, Široki Brijeg, Borac, Sloboda i Čelik. To je 37,5%. Kakva crna većina. Smile

A stolice...Pa imaju svi tu i tamo, ali veoma mali broj istih.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 180 181 183 184 ... 274
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.293 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.