Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 99
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: FK Radnicki NIS < Meraklije 1989 >  (Pročitano 147270 puta)
Jet set burekdzija

Nema vise Djure Jaksica,salveta i poema...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6650
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson w700
Pre par meseci Miki Ivanovic rekao je u Total Sokeru...da ce Smederevo u naredne tri godine ispasti iz lige,samo je pitanje kada.Ocigledno da je bio u velikom pravu.

Samo bih malo prokomentarisao zbog cega sam u ovom barazu navijao za Smederevo.

Smatram da je za dobrobit nase lige mnogo bolje da svaki iole veci grad ima svog predstavnika a Semendria kao tradicionalno istorijski grad za koga se vezuju neke od najvaznijih licnosti nase istorije koji su uspesno kontrolisali tadasnji Beogradski sandzak vezuju.No da ne bismo odlazili u tako daleko istoriju ajmo se vratiti samo par godina u nazad.

Cinjenica je da je jedan Sartid,potpomognut od strane zelezare i politickih struja koje su vladale u gradu kraj Dunava,ubacen i brze nego sto je zasluzio u prvu ligu.U periodu kada je nasa liga imala nadimak malverzacija oni su igrali Intertoto kup i imali odlicne sto bi ti brate moj rekao izlete u Uefa Kup.U to da li je Sartid namestao utakmice ili ne ne bih da ulazim ali cinjenica je da je jedan minhen 1860 bio odusevljen ekipom Smederava,gradom,stadionom..itd,cinjenica je da je jedna Slavija Praga namucena u Smederevu,Ipstwich town takodje...Dundee utd je izbacen...danas jedna Bezanija ne moze da izbaci Besu...Dundee i Besa su nebo i zemlja ali nebitno...mafiji na cast.

Sartid je stvorio afirmisao isto tako Zilica,Pantelica,Kekezovica,Kulica,Socanca,Rankovica,Zecevica,Mudrinica,Mirosavljevica...mozda je svega par njih ostvarilo ino karijeru ali njihovog kvalitet na domacoj sceni se ceni.

I jos nesto ja kao navijac i ljubitelj fudbala sigurno da vise volim odlazak u Smederevo,Novi Sad,Kulu nego na banjicu do koje mi treba pola sata autobusom koji mi staje ispred zgrade.

Rad ni malo ne potcenjujem ali jednostavno Smederevo mi je u ovom duelu bilo blize iz gore navedenih razloga.Dovoljno znam o fudbalu da bih tek olako pljuvao FK Rad.Njima sve najbolje u prvoj lig,zasluzeno su tu.

------------------------------

Sto se tice Radnickog situacija je jasna...apsolutno skrnavljenje jednog fudbalskog kluba sa bogatom istorijom.Jedan Fejnord dolazio je na Cair koji danas u funkciji ima jedva dve cele tribine...nije li to sramota za jedan grad Nis,sve ljude koje sebe smatraju Nislijama.Nadam se da ce biti prosirenja lige cime ce se oni i Zemun vratiti u Prvu Ligu.

Indjija dosta ulaze u stadion i infrastrukturu i njima treba omoguciti igranje u Telekom ligi.

Citat
U Smederevu ih opet ocigledno ima, imaju sve i infrastrukturu i jaku upravu, dobrog sponzora, solidnu posetu, cak i organizovane navijace, dobar marketing, redovno azuriran sajt i ostale sitnice koje dosta znace.

Aj sad iskreno reci...tvoj Hajduk...sta ima od ovoga. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Идемо даље, идемо дуже, идемо шире...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1512
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG 

Citat
U Smederevu ih opet ocigledno ima, imaju sve i infrastrukturu i jaku upravu, dobrog sponzora, solidnu posetu, cak i organizovane navijace, dobar marketing, redovno azuriran sajt i ostale sitnice koje dosta znace.

Aj sad iskreno reci...tvoj Hajduk...sta ima od ovoga. Smile

1. Infrastrukturu imamo, tu su pomocni tereni, moderan motel, u vlasnistvu naseg sponzora, uostalom ovde se i Pobeda iz Prilepa osvajac duple krune iz Makedonije pripremala prosle godine. Tu je i odlicna omladinska, posebno golmanska skola, nekoliko klubova pod nasom kontrolom ,lokalni fudbalski organi koji vec po inerciji biraju nase ljude za deputate i predsednike, zvanicna filijala OFK Hajduk. Malo li je?

2. Uprava nije dovoljno brojna, no i to ce se promeniti, danas sam u razgovoru sa zaposlenima u klubu cuo ono sto sam toliko prozeljkivao, upraznjeno mesto sportskog direktora mozda ce popuniti nasa legenda Zeljko Racic, mesto trenera takodje nas bivsi igrac Karanovic. Na mestu generalnog direktora nalazi se dugogodisnji gensek Vlaskalic, na mestu direktora stadiona i sefa mladjih kategorija nas bivsi golman Sredanovic, na mestu pomocnih trenera uopste nismo slabi, kao ni ostalog osoblja, pa klupski lekar nam je doktor scijencije, supspecijalista sportske medicine-doktor medicinskih nauka, ej! Ima li to iko na prostoru bivse Jugoslavije? Predsednik je lokalni preduzetnih Paskas, a finansijer, Bog i batina Dzomba, bas kao i u svakom klubu MSL 2008/09. Dakle, iako sve ne izgleda kako bih ja hteo, moglo bi se reci da ispunjavamo i ovaj uslov.

3. Dzomba i kompanija Rodic su veoma dobri i prilicno pouzdani sponzori. Dakle, da imamo.

4. Poseta nije nista manja nego na drugim stadionima, naravno daleko je slabija nego pre nekoliko godina, razloga zasto je mnogo. Navijaci dok su bili organizovani pre 10 godina bili su sasvim pristojni. Zasto ih vise nema pisano je toliko puta na Hajdukovoj temi.

5. Marketing nemamo uopste i to je grozno. Sajt smo imali prvi mi, vi, Cigani i Slanine. Iluzorno je ocekivati da se sa ovakvim pristupom klubu, na takve "sitnice" misli.

Dakle vecinu ispunjavamo, a bas zato sto ni mi ni 70% lige nemamo sve ovo, Smederevo sam istakao kao pozitivan primer. Samo za razliku od drugih mi imamo barem ovo, a imamo i stadion i tradiciju i prvoligasku stabilnost. Dobro je sto ove godine u MSL necemo gledati nijedan instant projekat, Jagodinu iz mnogo razloga ipak ne mogu podvesti pod  kategoriju tost-klubova.
IP sačuvana
social share
Παντα ρει και ουδεν μενει
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 586
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
ma zabranio bih svim klubovima na kojima dodje u proseku po 500 ljudi da se takmice u prvoj ligi..i tacka!!! jebe mi se i za tradiciju i infrastukturu i ostalo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1512
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG 
ma zabranio bih svim klubovima na kojima dodje u proseku po 500 ljudi da se takmice u prvoj ligi..i tacka!!! jebe mi se i za tradiciju i infrastukturu i ostalo

Лепо.

Само у том случају МСЛ би чинили- београдско братство пентаграма и рецимо Напредак, устали им се оваква посета.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
pozz meraklijama
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 586
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;

Лепо.

Само у том случају МСЛ би чинили- београдско братство пентаграма и рецимо Напредак, устали им се оваква посета.

Ne, pogresno si me razumeo..Beograd treba da ima najvise 4 prvoligasa u ligi od 16 klubova, a uz Napredak, preko 2000, 3000 imali bi i u Nisu, Kragujevcu, Uzicu, Novom Pazaru, Sapcu, Subotici, Pirotu, Leskovcu..to je sustina, liga kao u SFRJ..po regionalnom kljucu i imas prosek preko 4000 ljudi po utakmici
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nema vise Djure Jaksica,salveta i poema...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6650
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson w700
Sigurni prvoligasi iz Beograda i okoline trebali bi biti Partizan,Zvezda,Zemun,OFK Beograd,Rad....a zatim treba pravicno rasporedeliti ostatak ekipa tako da svaki veci grad ima svog predstavnika.

Zamislite samo primera radi...Vojvodina-OFk u nocnom terminu... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1512
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG 
Sigurni prvoligasi iz Beograda i okoline trebali bi biti Partizan,Zvezda,Zemun,OFK Beograd,Rad....a zatim treba pravicno rasporedeliti ostatak ekipa tako da svaki veci grad ima svog predstavnika.

Zamislite samo primera radi...Vojvodina-OFk u nocnom terminu... Smile

Ма све је то супер али како, на силу? Играће онај ко има финансијску стабилност, капитализам је такав-поклони се или нестани.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2041
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
ljudi vratite se malo na temu,mnogo ste otisli u off.... Smile
IP sačuvana
social share

Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Napred Plavi !!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 7649
Zastava Prestonica Sandzaka
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia 6300
Zelim Radnickom povratak u PLTS, jer klub sa takvom tradicijom ne zasluzuje da igra u trecoj ligi
Pozdrav svim Meraklijama Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 99
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.