Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 18:56:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 83
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: FK Hajduk Kula  (Pročitano 79237 puta)
Jet set burekdzija

Nema vise Djure Jaksica,salveta i poema...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6650
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson w700
Ma ok, zajebavam se ja malo. Koliko se ja sećam, Hajduk se nikada nije osramotio u Evropi, što je još jedan plus.

sem na revansu u Portugaliji...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 52
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12;
pa da vi ste bas ok klub, i zao mi je sto nemate navijace, nadam se da cete se organizovati il nesto jebote. steta ako vam je tolko cimanje, mislim kapiram vas, al ne znam neke akcije da organizujete, bas bi lepo bilo da vas ima, al dobro ti si sigurno mnogo svesniji od mene kolko je to tesko u vasoj situaciju. jebem ga.
uglavnom nadam se da cete stati na svoje noge i opet biti najbolji klub u Vojvodini posle same Vojvodine Smile
pozdrav!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Идемо даље, идемо дуже, идемо шире...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1512
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG 
Ma ok, zajebavam se ja malo. Koliko se ja sećam, Hajduk se nikada nije osramotio u Evropi, što je još jedan plus.

sem na revansu u Portugaliji...

Primili smo glo u 94. minutu, u produzecima dobili crveni i primili dva gola iz penala, 3 minuta pre kraja 2. produzetka imali smo rezu koja nas je vodila u kupa UEFA i izgubili smo po svemu prikazanom potpuno nezasluzeno 4:1 od kluba ciji igrac vredi vise nego svi nasi zajedno (na trzistu), a u BG na neutralnom terenu smo i ih i nadigrali i pobedili u 1. mecu. Da smo bili koncetrisaniji i iskoristili kolosalne prilike Kozosa i Fejse tukli bi ih i tamo. Tako da mi bas i nije jasno o kakvom brukanju je rec.
IP sačuvana
social share
Παντα ρει και ουδεν μενει
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1512
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG 
pa da vi ste bas ok klub, i zao mi je sto nemate navijace, nadam se da cete se organizovati il nesto jebote. steta ako vam je tolko cimanje, mislim kapiram vas, al ne znam neke akcije da organizujete, bas bi lepo bilo da vas ima, al dobro ti si sigurno mnogo svesniji od mene kolko je to tesko u vasoj situaciju. jebem ga.
uglavnom nadam se da cete stati na svoje noge i opet biti najbolji klub u Vojvodini posle same Vojvodine Smile
pozdrav!

Hvala! Podicemo se mi sigurno a u dogledno vreme nadam se opet presisati naseg najljuceg rivala-Vojvodinu.

Sto se navijaca tice, sve  ja to znam ali kao da zidovima govorim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Nikad nista od vas biti nece, kad Dzombi dosadi ili rikne cao Hajduce...kao i bilo koji drugi seoski klub nemate nikakvu perspektivu. Ali lepo je sto postoje entuzijasti kao ti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nema vise Djure Jaksica,salveta i poema...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6650
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson w700
Nikad nista od vas biti nece, kad Dzombi dosadi ili rikne cao Hajduce...kao i bilo koji drugi seoski klub nemate nikakvu perspektivu. Ali lepo je sto postoje entuzijasti kao ti.

bojim se da ce ga ovo izvesti iz takta... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Равна Гора победити мора!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 708
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Проблем није у Хајдуку,већ у ''београдизацији'' Србије! Све што се не дешава у Београду,као да се уопште није ни десило! Мислим да је то један од главних разлога пропадања српског фудбала.Уз све остале,наравно...
Што се тиче навијача Хајдука,логично је да их нема.Они који су основали ''Зулу из Кулу'' су  били навијачи Звезде,а навијали су и за свој локални клуб који је тада играо у Војвођанској лиги и тек почео да крчи пут ка Првој лиги.За њих се знало у целој  држави,а неки од њих су својевремено били и на Максимиру 1990. Клинци који су дошли после њих нису имали ''кила'' и завршило се неславно са навијањем у Кули!
IP sačuvana
social share
Нек се сваки Србин напије воде са чесме хајдучке,нека узме сабљу Милоша Обилића и топуз Краљевића Марка,па ће опет настати царство Душаново!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1512
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG 

Алал ти вера!  Smile

Отворио си ми очи...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1512
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG 
Prvo pojačanje za prolećni deo sezone, ekipa Partizana, jesenjeg šampiona Meridijan Superlige, dobiće u talentovanom veznom fudbaleru kulskog Hajduka Ljubomiru Fejsi.

"Ljubomir Fejsa odlazi u Partizan! Procenili smo da je njegov prelazak u taj klub najbolja opcija za nas, jer ćemo dobiti četiri kvalitetna fudbalera, a očekuje nas i zarada od Fejsinog transfera u inostranstvo. Dolazi nam Predrag Lazić, koji je jesenas igrao za Bežaniju, Milan Perendija iz Vardara i Miloš Bosančić. Ova trojica garantuju da ćemo proleće dočekati mnogo jači nego što smo bili u prvom delu šampionata, dok se o četvrtom igraču još nismo usaglasili. Sigurno je jedino da je reč o mladom fudbaleru koji je potekao iz Partizanove omladinske škole. Oni će potpisati profesionalne ugovore, biće sto odsto igrači Hajduka," rekao je Nikola Džomba, predsednik Kuljana,  za "Kurir".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1512
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG 
Karadžić: Fejsa je još daleko
Subota, 5. januar 2008. 13:47

Partizan jeste zainteresovan za Ljubomira Fejsu, ali talentovani igrač sredine terena Hajduka iz Kule i mlade reprezentacije Srbije u ovom trenutku je još daleko od Humske 1, izjavio je predsednik crno-belih Tomislav Karadžić.

"Priča nije ni blizu odmakla koliko može da se nasluti iz novinskih napisa", rekao je Karadžić dnevnom listu "Sport".

Glavni finansijer Kuljana Nikola Džomba u petak je rekao da su se dva kluba dogovorila da Hajduk u zamenu za Fejsu dobije trojicu Partizanovih igrača - Predraga Lazića, Miloša Bosančića i Milana Perendiju.

"Oni zaista žele par naših fudbalera u zamenu, ali pitanje je da li su oni spremni da idu u Kulu. Treba i njih pitati. Ponavljam, jesmo zainteresovani za Fejsu, ali konkretni razgovori su tek pred nama", dodao je Karadžić.

Da stvari neće ići tako lako, svedoče i izjave pojedinih "umešanih" fudbalera crno-belih. Lazić je za "Sport" rekao da nije "moneta za potkusurivanje" i da želi u inostranstvo, dok Bosančić kaže da "ima sasvim druge planove".

Bosančić je imao solidnu minutažu dok je šef struke u Partizanu bio Miodrag Ješić, ali je kod Miroslava Djukića pao u drugi plan. Sada je, navodno, sve dogovorio sa OFK Beogradom, a treba imati u vidu i to da će crno-beli upravo na Karaburmi potražiti zamenu za Antonija Rukavinu, koji je potpisao za Borusiju iz Dortmunda.

(MONDO, foto: MN Press)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 83
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 18:56:38
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.