Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 14:20:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 ... 83
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: FK Hajduk Kula  (Pročitano 79203 puta)
Zvezda u usponu

Идемо даље, идемо дуже, идемо шире...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1512
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG 
Intervju sa povodom

Bojan Brać

Skroman momak, sportske građe, sa odsustvom poroka i prisustvom želje. Tih, nenametljiv, spreman da do uspeha dođe najtežim mogućim putem-poštenim zalaganjem. Jedan u nizu bisera koje je iznedrila kulska golmanska škola, dete Hajduka, rođeni Kuljanin, zvezda u uzletu.

Proteklu polusezonu proveo je na ustupnici u somborskom srpskoligašu "Radničkom", stoga mu postavljamo i prvo pitanje vezano za aktuelne trenutke u njegovoj karijeri.

Kakvi su utisci posle 6 meseci provedenih u somborkom klubu, atmosfera, prostor za napredovanje, stručni rad?

B.B.:Moram priznati da sam zadovoljan vremenom provedenim u tom klubu. Imao sam za taj rang takmičenja dosta jakih, kvalitetnih utakmica koje su mi pomogle da se iskalim. Takmičenje u tim rangovima, svakako, neophodno je za sticanje preko potrebnog iskustva, koje će mi siguran sam mnogo značiti u nastavku karijere.

Bojan je prošao sve Hajdukove škole, imao je čast da ga treniraju veličine poput Mirka Radulovića, Radovana Drinčića i drugih. Koga bi još istakao iz ovog perioda i kakav su pečat ovi treneri ostavili u njegovoj karijeri?

B.B. : Moj prvi trener bio je Robert Savić, on me je uveo u fudbalski život, trenirao me je od 14.godine i zahvalan sam mu na znanju koje mi je pružio. Robert je čuveno ime i na prostoru bivše Jugoslavije kao sin Viktora Savića i golman Vojvodine, Zemuna...
Već seldeće godine pod komandu me je uzeo Mirko Radulović. Upravo on stvorio je bazu, neophodnu za moj dalji napredak, sve kasnije bila je nadogradnja. A tu nadogradnju vršio je i vrši Radovan Drinčić, čijim sam stručnim radom više nego zadovoljan.

Interesantan detalj u njegovoj karijeri zbio se aprila meseca 2005. godine (sa samo 16 godina) kada je Bojan debitovao na klupi prvog tima Hajduka i tako oborio dotadašnje rekorde po pitanju donje starosne granice u nastupima u srpskoj eliti. Naravno ova vest je prošla nezapaženo u beogradskim medijima. Protivnik je bila Crvena Zvezda, a autora ovog intervjua interesuje kako se golobradi momčić tada osećao?

B.B. : Prijatno sam se iznenadio kada sam tako mlad dobio priliku da učestvujem u jednom takvom meču. Ovo je bio samo motiv za dalji rad. Tadašnji trener bio je Boris Bunjak, kome sam veoma zahvalan na ukazanom mi poverenju. Posle tog meča bio sam u protokolu i za mečeve protiv OFK Beograda i Budućnosti iz Banatskog Dvora.

Za vreme njegovog boravka u kulskom superligašu smenilo se nekoliko šefova stručnog štaba. Ko je na mladog golmana ostavio najjači utisak? Koga bi još valjalo apostrofirati kao značajnu ličnost u gradnji karijere i kakvi su tvoji utisci o današnjoj Hajdukovoj omladinskoj školi?

B.B.: Bili su to Boris Bunjak, Dragoljub Bekvalac, Nebojša Vučićević Uške, Žarko Soldo i aktuelni predvodnik Hajduka Miroslav Vukašinović. Dragoljub Bekvalac je svakako bila osoba sa kojom je bilo milina raditi. Ne želim da umanjim važnost drugih trenera, ali prvi među jednakima svakako je bio upravo on.

Istakao bih puno zahvalnosti za razumevanje i podršku gospodinu Nikoli Džombi, koji je uveo nove momente u klub jačajući pre svega Hajdukovu omladinsku školu, za šta su najbolji primeri Ljubomir Fejsa (prim.aut. potencijalni fudbaler Lokomotive i od skora seniorski reprezentativac Srbije), Nikola Komazec, te Branislav Trajković, Nemanja Bošković (mladi reprezentativac Crne Gore), Pavle Perović, Marko Panović.

Mladi talenti sigurno ne ostavljaju ravnodušnim menadžerske ajkule u srpskom fudbalskom moru. Tako je Bojan bio na meti Partizana i francuskog prvoligaša Meca, gde je boravio i na probi početkom ove godine.

B.B.: U Partizanu sam bio 2004. godine čiji su čelnici tražili od funkcionera Hajduka dozvolu za trening sa njihovim omladincima i proveravanje ličnog potencijala.

U Francuskoj sam boravio dve nedelje januara meseca tekuće godine. Bilo je to izuzetno iskustvo, moj prvi ozbiljniji kontakt sa viokoprofesionalnim fudbalom. Organizacija i nivo profesionalnosti i kvaliteta, ostavili su na mene izuzetan utisak. Dobio sam i pohvale od Mecovog trenera golmana Mišela Etora.

Golmanski uzori, kojima kulska uzdanica stremi su?

B.B. : Čeh, Bufon i Kasiljas.

Branio si u istoj ekipi sa aktuelnim prvotimcem Setubala i bivšim reprezentativcem Nikolom Milojevićem, te trenutno možda i najboljim srpskim golmanom Andjelkom Đuričićem. Kakvo si mišljenje stekao o njima kao fudbalerima i ličnostima?

B.B. : Bili su od velike pomoći prilikom ulaska u prvi tim, postali smo pravi drugari uprkos starosnoj razlici od 6-7 godina. Podučavali su me i delili savete što Đuka čini i danas. Želeo bih samo da unesem malu ispravku, Đuričić nije jedan od najboljih srpskih golmana, on je tvrdim sigurno poslednjih godina najbolji čuvar mreže kog Srbija ima.

Pored sporta Bojan ne zapostavlja obrazovanje, maturant je lokalne gimnazije. Kakvi su dalji planovi na polju edukacije?

B.B. : Zaista je više nego naprono ustajati svako jutro u 6.00 sati, biti prisutan na časovima, redovan na treninzima i na visini zadatka u klubu čije sam boje protekle polusezone branio. Svaki dan dan na točkovima provedem oko 100 km. Ali, ne žalim. Što se daljeg školovanja tiče, ono je direktno uslovljeno nastavkom fudbalske karijere.

Najprijatnije iznenađenje protekle dve sezone kulski Hajduk zapao je u veliku rezultatsku krizu protekle jeseni. Vidi li se izlaz i kakve su prognoze o daljim takmičarskim naporima voljenog kluba?

B.B. : Dolaskom novog trenera situacija je značajno poboljšana, uz nesporan igrački kvalitet i rukovođenje veoma sposobnog Nikole Džombe, moraju se povratiti i rezultati od lane. Na posletku iskoristio bih priliku da pozdravim sve saigrače, porodicu i verne navijače kulskog ponosa!

Nadamo se da će ovaj intervju kroz izvestan vremenski period i te kako dobiti na značaju i postati prvo ozbiljnije oglašavanje u javnosti jednog mladog fudbalera.

IP sačuvana
social share
Παντα ρει και ουδεν μενει
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1512
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG 
Hajduk-Smederevo 3:1 Napred Beli! Joj samo kad se spremimo na zimu i oteramo neradnike ima da razbijamo redom. Sasvim solidna poseta danas uprkos užasnom vremenu, što znači da uprava i g-din Džomba treba češće da otkvaraju kapije stadiona i odustanu od forsiranja za ove prilike ipak visokih cena. HAJDUK KULA ALE! Stanić i Vasiljević užasni, povratnik Đukanović izvanredan, Kozoš, Šodić i Habenšus borbeni, Ćirka kao u dobrim starim danima, Đuričić dokazuje zašto je najbolji srpski golman. Bogić neumoran, a naš najbolji igrač Radivojević bledunjav. Braća Fejsa, Darko pre svega sasvim solidni. Perić prosto briljantan, kao protiv Pirota i Partizana. Takav nam špic i treba!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
Citat
Đuričić dokazuje zašto je najbolji srpski golman.

Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1512
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG 
Vi takvog golmana nećete imati u narednih 100 godina, pravićete Kralja od blata.

Božović se sa onim golovima može komotno priključiti letećem cirkusu Montija Pajtona.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
Vi takvog golmana nećete imati u narednih 100 godina, pravićete Kralja od blata.

Božović se sa onim golovima može komotno priključiti letećem cirkusu Montija Pajtona.

Zivko Zivkovic Smile Marko Knezevic Smile A i Bozovic je profesor za ovog vaseg, svakom se desi da kiksne.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nema vise Djure Jaksica,salveta i poema...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6650
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson w700
Sasvim solidna poseta danas uprkos užasnom vremenu, što znači da uprava i g-din Džomba treba češće da otkvaraju kapije stadiona i odustanu od forsiranja za ove prilike ipak visokih cena.

Smile Smile

joj,joj,joj boze pomiluj ga....ako je ono solidna poseta ja idem u drvosece... Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1512
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG 

Zivko Zivkovic Smile Marko Knezevic Smile A i Bozovic je profesor za ovog vaseg, svakom se desi da kiksne.

Jebote Nenada Brnovića da stavite na gol ti bi tvrdio da je fantastičan... Živiš u nekom svetu iluzija i ponekad ali samo ponekad se vratiš u realnost, pa kad shvatiš koliko je bolna iz iste ponovo pobegneš. Andjelko Djuričić je rektor univerziteta za ovog vašeg CG invalida kome mafijaški sinovi furaju golčine sa 35 metara i koji kao na tacni uspeva da posluži protivničke igrače (slučaj Kačar). U samo mesec dana dva puta je dospeo na "najsmešniji video snimci ikada". A ove vaše klince bi naš Brać pojeo za doručak, kuću ulažem da bi ih 1-1 opuvao. Da se u našu reprezentaciju stiže zaslugama a ne preko veze, Djuka bi odavno bio prvi golman iste.

Možeš ti sad ovde nabrajati i Teleoptikove golmane i baljezgati o njima do mile volje, ali istina surovo voli da demantuje.

@Aifel
Što laprdaš o stvarima u koje nisi ni najmanje upućen? Vama na "derbi kola" dodje 3000 ljudi u Beogradu od skoro 2 miliona stanvnika a nama na Smederevo 600 gledalaca u gradu koji je gotovo 100 puta manji. Kad budete vezali tri kola sa punim stadionom imaćeš pravo da prozivaš, ovako ćuti i brini svoju brigu, imate ih i previše.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
Pazi ti nekome kazes da zivi u svetu iluzija, ti? ? ? ? ?

Tebi kome je Dejan Osmanovic vrhunas naseg fudbala, kome je neki anonimus od golmana najbolji u Srbiji. Bozovic je kiksirao pa sta? Kiksira i Casillas pa je najbolji na svetu.

Shvatam ja ti navijas za mali klub, entizujazista ovo ono , ali preterujes, stvarno lupas gluposti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nema vise Djure Jaksica,salveta i poema...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6650
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson w700
@Ramms+ein

brate nije u redu da pricas nekom o iluzijama i takvim stvarima kada se svi slazemo oko toga ko ovde preteruje i baljezga po forumu raznoseci price kako je Hajduk najbolji tim u Drzavi,kako proizvodi najbolje golmane ( a sta je sa Milojevicem - i on je bio vas golman pa se posle Olimpijade nije pojavio ni na ulici  Smile )....

Iskreno da ti kazem Andjelko je dobar golman i sve ali na osnovu cega tvrdis da je najbolji u drzavi...ako je Babovic sin mafijasa a jeste to nemora nikako da znaci da on lose igra fudbal...njegov poziv u mladu repku sigurno moze da demantuje uostalom njegova igra je na jednom solidnom nivou...

Mozda nisam upucen u stvari vezane za Hajduk sto se tice rukovodstva i ostalih u klubu kao i generacija 50 i 60-tih ali dobro znam da ukljucim tv i pogledam pregled kola...

Hajduk-Smederevo kao zvanicni podatak pojavio se broj od 300 gledalaca...ja ne vidim gde si ti izbrojao 600  Smile Smile...Ono sto sam mogao da vidim a zaista mi se nije gledala utakmica na stadionu sa krivim tribinama(zarasle mahovinom) i onim terenom koji lici na sve sem na fudbalsko igraliste....Na tribinama iza gola bilo je toliko ljudi da si na prste mogao da nabrojis...

Dodjite u Beograd da vidite sta su uslovi pre svega za fudbal...a o kvalitetu cete se i sami uveriti...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1512
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG 
Pazi ti nekome kazes da zivi u svetu iluzija, ti? ? ? ? ?

Tebi kome je Dejan Osmanovic vrhunas naseg fudbala, kome je neki anonimus od golmana najbolji u Srbiji. Bozovic je kiksirao pa sta? Kiksira i Casillas pa je najbolji na svetu.

Shvatam ja ti navijas za mali klub, entizujazista ovo ono , ali preterujes, stvarno lupas gluposti.

Da taj "anonimus" dodje u Partizan za tebe bi bio Kan, Bufon i Kasiljas zajedno. Toliko o realnosti. Jedno je kiksnuti, drugo dva puta dati gol sam sebi!
A Osman je dao 97 golova u domaćoj ligi, samo jednog jedinog špica bilo kog kluba daj mi sa istim učinkom.

@aifel

Gde ja to iiznosim priče da smo trenutno najjači u državi? Meni nerealnost ne možeš prikačiti, osim ovakvim ciganskim izmišljanjem i kačenjem stvari koje nisam rekao.

Milojević je standardni golman Setubala, navijači ga obožavaju, donose srpske zastave na stadion zbog njega. Šta da nije možda on kriv za svih 6 komada protiv Argentine i 5 protiv Australije? Gluposti, da ne bi njega nikada ne bi izbacili Švedsku u polufinalu EP.

Nigde ja nisam naveo da Babović ne zna da igra fudbal, samo sam dodao epitet oko kog se vidim slažemo.

Ako već pratiš domaći fudbal, trebao bi da znaš kako se upisuje posećenost. Ljudi ni ne posete stadion i lupe onako paušalno, prosek. Ako išta znam da procenim, to je poseta u Kuli. Tribine stadiona, doktore,ne da nisu krive nego su 10 puta lepše osmišljenje od gotovo svakog stadiona u MSL. Istina je da Džombina uprava stadion ne održava jer je u opštinskom vlasništvu, zbog čega nam je trava (koja je uvek bila kao tepih) sada gotovo nepostojeća, da nisu kadri da ga okreče 7 godina, ali te gluposti o zaraslosti u mahovinu su ništa do zlonamerno lupetanje. A, o beogradskom  kvalitetu terena (Marakana) i kvalitetu igre (u Evropi toliko puta dokazanom) stvarno je izlišno govoriti.

A, iza gola nije bilo ljudi iz prostog razloga što je ta tribina rezervisana za gostujuće navijače.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 ... 83
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 14:20:42
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.