Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Feb 2026, 09:13:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 83
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: FK Hajduk Kula  (Pročitano 85368 puta)
Zvezda u usponu

Идемо даље, идемо дуже, идемо шире...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1512
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG 
Osmanovićev odlazak, odnosno preterivanje jedne žive legende i ubedljivo najboljeg fudbalera kog je Hajduk ikad imao, je bio vrhunac bezobzirnost jednog mamlaza ratnog profitera, zelenaša, reketaša i narko dilera kakav je Nikola Dzomba.

Tužno je što najstariji srpski superligaš, starosedelac u prvoligaškom društvu, klub koji postiže veoma dobre rezultate i koji je iznedrio toliko igrača zavisi od samovolje jednog bahatog stvora poput Dzombe.

No, takav je slučaj svugde CZ (Peconi, Mišković, Cane žabac) vrhunske lopine.

P.F.C. (Zeka, sinonim za malverzacije).

Vojvodina (Bata kan-kan) trgovac belim robljem, švercer svega i svačega, pederčina i vrhunski bolesnik.

Banat (Vučurević) glavni švercer cigareta iz Slobinog perioda + Aca Bulić.

Voždovac (Spomenuti Aca Bulić + beogradska auto-mafija).

Bežanija (Pokojni Mita, sada Mišić) najveći beogradski reketaši.

Zemun (Karići) kada su oni otišli i klub je propao.

Apatin,  pokušali su pošteno zato su i propali.

Borac (Kostić) auto-mafija... duga je lista.

Treba napomenuti da je Dzomba odlučio da ne isfinansira dva pišljiva autobusa za navijače tako da će Hajduk u Beogradu imati minornu podršku. Igraćemo bez ključnih igrača Davidova, Pavićevića, Radanovića a istče li na teren invalidi poput Stanića i Vasiljevića ništa od našeg prolaska.

Što se snage Maribora tiče mi smo ih u Sloveniji nadigrali, razbili. Oni su postigli dva gola zahvaljujući smušenosti i naše odbrane, a mi pogodak nismo postigli zahvaljujući nedostatku špica. To što su oni namučili Partizan ništa mi ne govori. Pa seti se Beograda, dva igrača više, nedosudjenog penala za goste, nedosudjenih par crvenih za domaćina, izmišljenog penala za domaćina i rezultata 0:1-zvuči poznato?

Ili ako ti se više svidja pogledaj moj potpis pa ćeš videti da mi snaga ovakvog Partizana nije nikakvo merilo.

Ipak, zahvaljujući neorganizaciji, nedostatku profesionalizma i poslovičnom nedostatku sreće čisto sumnjam da momci sutra u onako nefudbalskoj atmosferi mogu načiniti podvig.

Još bih se zahvalio nesposobnoj lokalnoj samoupravi na čelu sa predsednikom Svetozarom Bukvićem na odsustvu sluha za popularizaciju grada, te na neobezbedjivanju prevoza Hajdukovih navijača. Zaista su se potrudili da pobede u trci sa Dzombom-ko je veći debil.

edit: Ne znam koliko će biti ulaz. Ali, ućiću makar mi to bilo poslednje.
IP sačuvana
social share
Παντα ρει και ουδεν μενει
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Равна Гора победити мора!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 708
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
Не бих да браним локалну самоуправу,али мислим да они немају ништа са тим,пошто поред Џомбе ни бивши играчи Хајдука не могу да примиришу,а камоли неко други.Све ово што се дешава је резултат Џомбиног односа према играчима,Кули,навијачима,медијима итд. Од једног кокошара се и није могло очекивати друго.Има нас који ћемо ићи на наш највећи( Smile) стадион да гледамо утакмицу сопственим превозом,али шта ће то вредети кад нас неће бити ни 200...Џомба није хтео да уложи ништа у стадионску инфраструктуру,зато играмо у БГ.Могли смо и у НС,али се покачио са Буторовићем...Ма,неопевана будалетина је тај Џомба!
IP sačuvana
social share
Нек се сваки Србин напије воде са чесме хајдучке,нека узме сабљу Милоша Обилића и топуз Краљевића Марка,па ће опет настати царство Душаново!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Идемо даље, идемо дуже, идемо шире...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1512
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG 
Ma kako nemaju.

Bukvić je prošle godine isfinansirao odlazak u Sofiju za šta mu skidam kapu, a nije mu bilo teško da dan pre opoziva plati troškove ključnog meča ove sezone Hadjuk-Banat te da se to na velika zvona objavi. Zahvaljujući Sveti imamo besplatan ulaz. Jedan moj poznanik je išao i kod Damjana Miljanića i kod Bukvića da ih zamoli da nam obezbede samo jedan bus, rezultat vidimo.

I koliko je Dzomba kriv za ne igranje u Kuli toliko je kriva i lokalna vlast. Stadion je u njihovom vlasništvu a oni nisu kadri da ga okreče od kraja prošlog veka.

P.S.
Iskreno cifra od 200 Kuljana koji će samoinicijativno krenuti put Marakane mi deluje nerealno. Daj Bože da grešim.
IP sačuvana
social share
Παντα ρει και ουδεν μενει
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Равна Гора победити мора!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 708
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
Мислио сам да ће бити 200 људи на стадиону,а не само Куљана... Некада се аутобус до БГ није ни помињао,знало се како се иде на утакмице.Много су се људи размазили... Smile
IP sačuvana
social share
Нек се сваки Србин напије воде са чесме хајдучке,нека узме сабљу Милоша Обилића и топуз Краљевића Марка,па ће опет настати царство Душаново!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nema vise Djure Jaksica,salveta i poema...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6650
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson w700
@Ramms+ein

Ma sve je to u redu sto si rekao ali...ti kazes nadigrali ste ih, sad te ja pitam da li si gledao utakmicu?Jbg to je fudbal,lopta je okrugla ali ipak moras u svoje odgovore uneti i malo realnosti.Hajduk je ipak klub koji nema evropsko iskustvo da bi mogao da uradi nesto vise,shvatam ja to da ti volis Hajduk i lepo je to ali iz tvojih tekstova ispada da je Hajduk najbolji srpski klub posle Zvezde i Partizana cak je mozda jaci i od Partizana  Smile Smile

Pricas nesto o snazi Partizana,pa boze zdravlja igracemo jos 4 puta pa cemo da vidimo ko je stvarno bolji. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Kako jos 4 puta?Hajduk treba da udje u play-off da bi igali 4 puta. . .  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nema vise Djure Jaksica,salveta i poema...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6650
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson w700
pa ajde da kazemo da ce uspeti dva puta im ne gine  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Briga me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 410
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Minefield 3.0a7pr
mob
SonyEricsson K550i
Hajduk kida Maribor! Na pluvremenu 4:0!  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Svaka cast kuljani . . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Briga me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 410
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Minefield 3.0a7pr
mob
SonyEricsson K550i
Šta rade oni tamo na Marakani?

5:0  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 83
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Feb 2026, 09:13:48
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.