Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 10:31:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 83
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: FK Hajduk Kula  (Pročitano 78769 puta)
Jet set burekdzija

Nema vise Djure Jaksica,salveta i poema...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6650
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson w700
I ode vam onaj Radanovic covek promasio penal pa se nasekirao i otisao  Smile Ma sve je to u redu ali Maribor sa svojim iskustvom je ipak za klasu vise od kulskog Hajduka.

Steta sto pravite probleme Fejsi , pricao sam sa njim stvarno je dobar momak mada nesto ce Djoric valjda da mu sredi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
@Ramms+ein Kako teku pripreme?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Идемо даље, идемо дуже, идемо шире...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1512
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG 
Radanović je izuzetan štoper, na putu je za Giamaraeš i iskreno mi je žao što gubimo takvog borca.

Za klasu bolji? Gluposti. Šta smo sve tamo promašili i iz kakvih su gluposti oni dali golve-rezultat je daleko od realnog.
Ipak, u revanšu imamo minimalne šanse-neće nam igrati Radan, Pavićević, Davidov-teško ćemo nadomestiti njihov izostanak. Uz to i dalje nemamo normalnog špica, a po svoj prilici igraće Stanić, istrči li on na teren biće to kraj svih mojih nadanja.

Druga stvar igramo na neutralnom terenu, dakle gostujemo u obe utakmice. Kako stvari stoje bahati Dzomba želi da se sveti anvijačima pa neće obezbediti nijedan pišljivi autobus. Isto neće učiniti i lokalna vlast jer je nema, na snazi je opet prinudna uprava. Ja i još par entuzijasta ćemo doći sigurno u sopstvenoj režiji, ali čisto sumnjam da će to još ko učiniti-biće to neki lični vid protesta.

Biće to veoma težak posao.

Što se Fejse tiče-Dzomba ga je stvorio, da mu njega nije bilo on bi još trunuo u Kucuri. A, on se prema njemu i prema klubu poneo kao poslednje govno. I ne treba da igra za reprezentaciju, prekršeni su svi mogući propisi identično slučaju Sulejmani. Ne, kažem drago bi mi bilo da još jedan izdanak hajdukove fudbalske škole uspe, ne kažem Dzomba je debilno odreagovao trebao je da mu ponudi profesionalni ugovor pre nego je počeo da ga forsira, ne kažem-Dzombin odnos prema igračima je često neljudski, ali da su i njega i klub Fejsa, odnosno Fejsini mentori izradili na najpodliji mogući način-jesu.
IP sačuvana
social share
Παντα ρει και ουδεν μενει
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Citat
Što se Fejse tiče-Dzomba ga je stvorio, da mu njega nije bilo on bi još trunuo u Kucuri. A, on se prema njemu i prema klubu poneo kao poslednje govno

Ovo je istina. . .Isti slucaj kao sa Miralemom Sulejmanijem. . . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1512
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG 
@Ramms+ein Kako teku pripreme?

Očajnički nam fali plejmejker i normalan špic.

Eh, da Dzomba nije oterao Stančića, Petrovića i Osmanovića gde bi nam kraj bio...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Preporucio bih Milana Davidova iz Vojvodine za Playmaker-a :[115]:Istekao muje ugovor.  . ..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1512
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG 
Mi smo ga i stvorili. Nikad taj nije bio za pleja, više za kvaritelja protivničke igre i eventualno distribuiranje lopti na krila, nama treba neko mnogo pokretniji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Ja bas mislim da zna da predribla,da proigra. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nema vise Djure Jaksica,salveta i poema...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6650
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson w700
Pa dobar je Davidov tu nema dileme samo mislim da se ne bi vracao u Hajduk.....Inace Fejsa je veliki talenat mada kako se poneo i treba ga kazniti ali mislim da to nije cilj, sada ce seo savez da radi za Fejsu da ode u Metz i na kraju ce uspeti jer ljudi uglavnom imaju negativno misljenje o Dzombi.Eto ti primer taj Osman koji sad trpa u Bezaniji zasto je on otisao?

A sa druge strane budi realan,isti taj Maribor koji je protiv vas bio oslabljen,prosle godine je itekako namucio Partizan i da nismo odlicno odigrali u Beogradu cisto sumnjam da bismo nesto vise uradili.Maribor je klub sa mnogo vecom tradicijom koji je mnogo vise igrao u Evropi za razliku od Hajduka koji treci put izlazi u Evropu ( intertoto kup,kup uefa i sad ponovo kvalifikacije za kup uefa).Jbg ja bih naravno voleo da Hajduk prodje dalje ali...treba biti malo i realan...

A koliko ce biti karte 5000 dinara? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1512
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG 
Osmanovićev odlazak, odnosno preterivanje jedne žive legende i ubedljivo najboljeg fudbalera kog je Hajduk ikad imao, je bio vrhunac bezobzirnost jednog mamlaza ratnog profitera, zelenaša, reketaša i narko dilera kakav je Nikola Dzomba.

Tužno je što najstariji srpski superligaš, starosedelac u prvoligaškom društvu, klub koji postiže veoma dobre rezultate i koji je iznedrio toliko igrača zavisi od samovolje jednog bahatog stvora poput Dzombe.

No, takav je slučaj svugde CZ (Peconi, Mišković, Cane žabac) vrhunske lopine.

P.F.C. (Zeka, sinonim za malverzacije).

Vojvodina (Bata kan-kan) trgovac belim robljem, švercer svega i svačega, pederčina i vrhunski bolesnik.

Banat (Vučurević) glavni švercer cigareta iz Slobinog perioda + Aca Bulić.

Voždovac (Spomenuti Aca Bulić + beogradska auto-mafija).

Bežanija (Pokojni Mita, sada Mišić) najveći beogradski reketaši.

Zemun (Karići) kada su oni otišli i klub je propao.

Apatin,  pokušali su pošteno zato su i propali.

Borac (Kostić) auto-mafija... duga je lista.

Treba napomenuti da je Dzomba odlučio da ne isfinansira dva pišljiva autobusa za navijače tako da će Hajduk u Beogradu imati minornu podršku. Igraćemo bez ključnih igrača Davidova, Pavićevića, Radanovića a istče li na teren invalidi poput Stanića i Vasiljevića ništa od našeg prolaska.

Što se snage Maribora tiče mi smo ih u Sloveniji nadigrali, razbili. Oni su postigli dva gola zahvaljujući smušenost i naše odbrane, a mi pogodak nismo postigli zahvaljujući nedostatku špica. To što su oni namučili Partizan ništa mi ne govori. Pa seti se Beograda, dva igrača više, nedosudjenog penala zagoste, nedosudjenih par crvenih za domaćina, izmišljenog penala za domaćina i rezultata 0:1-zvuči poznato?

Ili ako ti se više svidja pogledaj moj potpis pa ćeš videti da mi snaga ovakvog Partizana nije nikakvo merilo.

Ipak, zahvaljujući neorganizaciji, nedostatku profesionalizma i poslovičnom nedostatku sreće čisto sumnjam da momci sutra u onako nefudbalskoj atmosferi mogu načiniti podvig.

Još bih se zahvalio nesposobnoj lokalnoj samoupravi na čelu sa predsednikom Svetozarom Bukvićem na odsustvu sluha za popularizaciju grada, te na neobezbedjivanju prevoza Hajdukovih navijača. Zaista su se potrudili da pobede u trci sa Dzombom-ko je veći debil.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 83
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 10:31:45
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.