Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 01:25:19
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 832 833 835 836 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1326768 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
ti kazes da unos proteina je preterivanje,a to je zdrava hrana i slicno... ja te pitam onda da li smatras da je junk preterivanje ???

da nemas mozda neku novu ishranu sa neke druge planete .. secam se u DBZ  da je Goku dobio onaj carobni pasulj sto kada pojedes ne moras da jedes mesec dana ... xm .. nisam siguran...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
Nokia 
Aman ne ljuti se  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
ma ne ljutim se nego ce doci neko ko pojma nema i procitace tvoj post i sve ce pogresno razumeti ....i opet ce pitati kako treba da se hrani i sve ostalo a mene zaista mrzi da pisem...posto su dominik,apolon84 i ostatak ekipe zbrisali i digli ruke sa teme .. zato sto 834 strane sve se isto vrti .. pa ceo forum nema veci repeat nego ova tema .. mene cudi kako je nisu administratori zatvorili zbog prevelikog ponavljanja stvari
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
Nokia 6220
Tri grama po kg telesne mase nije previse, cak je i malo ako racunamo kompletnu ishranu. Ali, ako gledamo samo iz suplementacije, onda nije potrebno toliko.
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
Nokia 
Pa kad hocete da budete...zivotinje  Smile I 4grama bi vam bilo malo  Smile

Ja se zajebavam malo, ne primajte toliko k' srcu  Smile
« Poslednja izmena: 03. Jul 2011, 21:56:33 od osma_putnica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Nasmeši se...neko te voli.

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 824
Zastava Montenegro
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Samsung S III
Moze li mi iko reci kako da sastavim jelovnik dnevno kao sto je @pajovac reko odnos hidrata i proteina 3:1. namjeravam da uzmem kreatin, blizu 70kg imam, jak trening u teretani i sve tu. Sta cu za dorucak? Ciste kvalitetne hidrate, rucak jak protein i uzinu i veceru hidrate, posle treninga dekstrozu, voce i proteini...  Tako sam nesto mislio da uradim. Koliko cega da unosim itd. Smiley Pomognite ako ste voljni  Smile  Treba mi misicna masa, jos jedno 3-4kg, a pretesko se gojim nesto, pa uz pomoc kreatina ovaj mjesec i dobre ishrane bih da se popravim malo i posle da odrzavam to sa ishranom i tim stvarima. Smiley  Svaka cast na odgovore, temu, sve. Wink
IP sačuvana
social share
- Rijesio sam da se zenim ne jos ali rijesio sam!
-Ja znam da nista neznam, ali ipak znam da vise znam od onih koji znaju da nista neznaju!
!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
Samsung i5700 + D880
Tri grama po kg telesne mase nije previse, cak je i malo ako racunamo kompletnu ishranu. Ali, ako gledamo samo iz suplementacije, onda nije potrebno toliko.

Ja bi' sa 3gr po kilogramu za par meseci ili postao nabildovana zver, ili umro od shoka jer sam do sad unosio 0.5 do 1 gram Smile

Inace, iz cvrste hrane treba unositi jedno 80% proteina, a iz suplementacije tj. praha eventualno 20ak.
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
Nokia 6220
Ja kad sam najvise radio bilderske vezbe, sam na svojih 85 kg, unosio oko 50-60 grama proteina dnevno (normalnom ishranom, suplemente nisam ni uzimao), i napredovao sam. E sad, decku je ocigledno genetika problem, nek proba da kusa kasikom iz one kantice, mozda pomogne  Smile
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
napredovao si polako .. to nije cilj .. misici mi nisu potrebni sa 35 kad imam zenu i malo dete ... malo dete i njegove potrebe su mi prece od bilo cega na ovom svetu ... sad mi trebaju misici sa 21-22 kad sam mlad Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
Nokia 6220
Napredovao sam za nekih 6 meseci, ali kazem, genetika je u pitanju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 832 833 835 836 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 01:25:19
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.377 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.