Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 14:07:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 822 823 825 826 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1322936 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Zato sam kao izvor proteina naveo piletinu i ribu, a dodao bih i soju i surutku(sad su vrucine, mozes da ocepas litar surutke kad hoces). Jaja i sir su u umerenim kolicinama dobri da daju snagu za trening.

Ok,slazem se.
Pogotovu to-u umerenim kolicinama.Jer,mnogi preteruju.

Jer,realno,mi dobijemo dovoljnu kolicinu "jaja" i u ostaloj hrani.(znaci navoda jer nisu bas u svom "pravom" obliku,ali,svi sastojci su im tu,jelte...)

Inace,to kazem jer sam ja pre dve nedelje davao krv za analizu(zbog jednogodisnje kontrole bas posle problema sa zucnim putevima,nakon cega sam izucio to uzduz i popreko  Smile ),a imao sam nekoliko upala po telu(misica).
I bas mi padne na pamet "ma,da li to moze da utice na rezultate...  Smile " i reko-ma,jok,sta...

Medjutim,jeste uticalo.Sve je ok,ali,nivo transaminaza,enzima koje luci jetra,i koji obicno sluze kao jedni od nekoliko pokazatelja aktivnosti jetre,mi je bio povecan.Posle sam malo istrazio i procitao da to moze od upala i napora,a kasnije su mi potvrdili i same doce.

Mislim da ne moram da pricam sta tek onda bude jetrama onih koji se jos kljukaju onim suplementima,proteinima,kreatinima i ostalim govnarijama.Ne zna jadna sta ce.  Smile  Smile
« Poslednja izmena: 06. Jun 2011, 17:50:37 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6220
Citat
Mislim da ne moram da pricam sta tek onda bude jetrama onih koji se jos kljukaju onim suplementima,proteinima,kreatinima i ostalim govnarijama.Ne zna jadna sta ce.   
Znam par ljudi koji su zavrsavali u bolnici zbog "bilderske" ishrane i suplemenata. Ako radis pravi trening, sa trcanjem, kombinovanim vezbama, pre treninga mozes da pojedes i vola, nije strasno. Ali bilderski trening, gde u isto vreme lezim i treniram Smile, je stvarno nezdrav.
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Znam par ljudi koji su zavrsavali u bolnici zbog "bilderske" ishrane i suplemenata. Ako radis pravi trening, sa trcanjem, kombinovanim vezbama, pre treninga mozes da pojedes i vola, nije strasno. Ali bilderski trening, gde u isto vreme lezim i treniram Smile, je stvarno nezdrav.

To si dobro reko.  Smile
Moram i ja malo da povecam kardio.

A slazem se i s tim sto kazes za suplemente.Kad sam ja izlazio iz bolnice,stigo im je jedan momak,mozda par godina stariji,sa pankreatitisom nastalim zbog tih sranja.A pankreatitis je,inace,jedna od najgorih i najbolnijih bolesti.Plus,obicno covek ne moze nista da jede mesecima,dok se ne smiri,i da svo to vreme cami u bolnici i prima infuziju.

Ja uvek to pricam svakome kome padne na pamet bilo sta od suplemenata.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 2294
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Mogu da uradim 10 normalnih sklekova  Smile

Znaci jaja,pile,riba,sir i nista vise ?  Smile

Supa?
IP sačuvana
social share
[size=1]Edit by kokota:jebo vas ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6220
U tom slucaju radi  svaki dan sklekove ovako : 3, 5, max, 3,5, max, 3, 5, max ... tako koliko mozes, pauza posle 3 skleka deset sekundi, posle pet pola minuta, posle max pauza minut. Sto vise takvih serija uradis to bolje. To radi svaki dan. Kad jednog dana vise ne budes mogao da treniras od upale, pauziraj 3 dana, pa posle vidi koliko mozes da uradis i napisi ovde da vidimo sta dalje  Smile
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
10 sa sirokim laktovima ili 10 sa laktovima uz telo?!  Smile Ovi drugi su ubistveni, i tezi 20 puta...

Elem, ovo je vezba koju toplo preporucujem, jedna od mojih omiljenih, mada ovo je varijacija...U svakom slucaju, radis isto sto i ovaj lik ali u trenutku skleka, ne posle, kao i on...Za ruke, ledja i stomak odlicno  Smile

http://www.youtube.com/watch?v=ZTQYnHw10mo

Nemojte da mi se smejete, ja obozavam sklekove, koliko god to ne prilicilo zenskoj osobi  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80

To si dobro reko.  Smile

A slazem se i s tim sto kazes za suplemente.Kad sam ja izlazio iz bolnice,stigo im je jedan momak,mozda par godina stariji,sa pankreatitisom nastalim zbog tih sranja.A pankreatitis je,inace,jedna od najgorih i najbolnijih bolesti.Plus,obicno covek ne moze nista da jede mesecima,dok se ne smiri,i da svo to vreme cami u bolnici i prima infuziju.

Mislim da ne moram da pricam sta tek onda bude jetrama onih koji se jos kljukaju onim suplementima,proteinima,kreatinima i ostalim govnarijama.Ne zna jadna sta ce.   

ma cao zdravo ..... nema sta da se prica sa tobom ... kao PRVO ..pankreas moze da se osteti samo hemijom "steroidima" nikako suplimentacijom (protein kreatin i sl) tako da to sto ti pricas deluje nelogicno i taj momak naravno krije istinu od svih.. evo vecina bildera koja (bez steroida) koristi suplimentaciju bi crkla od proteina ,jaja i mesa .... daj molim te te fore i price mojne da pricas Smiley

a jetri nece biti nista kad se uzima protein Wink a sta mislis sta se desava jetri kad jedes u mek donaldsu majke ti !!! pa jetra postaje masnija i pre ces da obolis od junk-a i alkohola nego od suplimenata

uostalom imas kratak film o coveku koji je jeo u mek donaldsu pa oboleo (prikazivali milion puta) tako da razmisli malo pre nego sto pocnes da lupas gluposti...toliko od mene Wink
« Poslednja izmena: 06. Jun 2011, 19:15:11 od misewic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Џукеле ће ме докусурити...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Alcatel OT 800 Tribe
10 sa sirokim laktovima ili 10 sa laktovima uz telo?!  Smile Ovi drugi su ubistveni, i tezi 20 puta...

Ovi drugi više "biju" na triceps.  Smile U svakom slučaju, rispekt, što se kaže.  Smile
IP sačuvana
social share

Speed kills, drive 2cv and live forever.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 177
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.71
mob
Samsung htc,nokia,huawei

To si dobro reko.  Smile

ma cao zdravo ..... nema sta da se prica sa tobom ... kao PRVO ..pankreas moze da se osteti samo hemijom "steroidima" nikako suplimentacijom (protein kreatin i sl) tako da to sto ti pricas deluje nelogicno i taj momak naravno krije istinu od svih.. evo vecina bildera koja (bez steroida) koristi suplimentaciju bi crkla od proteina ,jaja i mesa .... daj molim te te fore i price mojne da pricas Smiley

a jetri nece biti nista kad se uzima protein Wink a sta mislis sta se desava jetri kad jedes u mek donaldsu majke ti !!! pa jetra postaje masnija i pre ces da obolis od junk-a i alkohola nego od suplimenata

uostalom imas kratak film o coveku koji je jeo u mek donaldsu pa oboleo (prikazivali milion puta) tako da razmisli malo pre nego sto pocnes da lupas gluposti...toliko od mene Wink
Da sumplementacija nije zdrava nije.Da steti zelucu steti.
Sto se tice profi bildera oni nisu postali veliki preko noci,ko sto bi mnogi amateri i onda preteruju u mnogim stvarima.
IP sačuvana
social share
A M G
Ae
Zivi zivot punim plucima
Put od 20 000 milja pocinje jednim korakom...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Da sumplementacija nije zdrava nije.Da steti zelucu steti...

pa za lepotu tela se treba zrtvovati ponekad .... mada sve treba konzumirati po propisu ..to sto neko umesto 2 sipa 5 merice to je njegova stvar ..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 822 823 825 826 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 14:07:12
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.