Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 14:07:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 816 817 819 820 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1322721 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2617
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.57
mob
Samsung S4
Koje BCAA preporucujete? Po mogucnosti u prahu, i da li se preporucuje glutamin i ako da koji, razmisljajuci o finansijskoj strani, posto dosta njih kaze da to nema toliko efekta koliko je "skupo" da se odrzava.

Mislio sam whey + bcaa + glutamin....odustao sam od fat burnera jer nisam imao mnogo da skidam, par kilograma koje sam uz dosta dobar trening uspio da redukujem, jos malo i to je to, a ova bi kombinacija bila od pomoci i u ovom sto radim i sto namjeravam za ubuduce, da nastavim u istom ritmu.  Smile
bcaa svakako bcaa 12,000 od ultimeta, nema bolje, a glutamin moze i twinlab-ov glutamine fuel, skroz ok. Sto se tice whey proteina trenutno su dosta povoljni elite dyimatize, odlicno se pokazao. to ti je ukupno negde oko 12000din, nesto manje

Kaze mi ortak posto imam vec whey da je najbolje da uzmem NO Shotgun od VXP, kao da tu imam sve potrebno, bar za pocetni period, a kad bi uzimao pojedinacno, mnogo bi mi vise trebalo novca da sve to iskombinujem. Prije treninga samo NO Shotgun, a poslije samo whey i to je to. Pa je li ko koristio, kakvi su utisci? I obecavam, necu vise dosadjivati.  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

koja je uloga sove..??

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 27
Zastava mesec
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.60
mogu ja jedno pitanje..?..izvinjavam se sto upadam ovako u celu vasu pricu..imao sam 3 operacije na nogama(posledica rata)imam 33 godine,ne mogu bas da igram fudbala,ali mogu da se krecem,plivam,vezbam..zeleo bih da vratim svoju snagu uz pomoc steroida..interesuje me cena i gde to ima da se nabavi..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 2294
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Nemoj.To je za picke.
IP sačuvana
social share
[size=1]Edit by kokota:jebo vas ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

бубили

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4071
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia c5
ne preporucujem to
IP sačuvana
social share
''s  ljudima sličnim nama sve je pozitiva
tenzije nema i nema agresiva
jer preko dana od blamta slika mi se manta
a uveče kad se raskantam spavam ko zaklan''
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mogu ja jedno pitanje..?..izvinjavam se sto upadam ovako u celu vasu pricu..imao sam 3 operacije na nogama(posledica rata)imam 33 godine,ne mogu bas da igram fudbala,ali mogu da se krecem,plivam,vezbam..zeleo bih da vratim svoju snagu uz pomoc steroida..interesuje me cena i gde to ima da se nabavi..

daleko si ti meni od steroida ko od kumove slame...imas 33 godine .. msm ..  Smile Smile Smile covece mani se corava posla .. lepo uzmi neki preparat za zglobove i sl (puno ljudi ima problema za zglobovima pa i ja licno iako imam samo 21 god) sta ces takav je zivot ... kreni po malo da trcis,sredi ishranu, kupi whey protein da povratis misice i da ih ojacas kroz vezbanje..a ne odma steroidi .. pa... mogo bi Durabolin i Test za pocetak .. ali ne preporucujem ..  ZATO STO staz u teretani NEMAS.. oko pravilne ishrane POJMA NEMAS ... povrede koje su "sredjene" nisu za steroide nego za lagano oporavljanje ..znaci nista preterano pomalo vezbuckas,pijuckas proteincic i pravilno se hranis .. radis vezbe koje su kombinacija za "snagu i masu" a posto su ti noge povredjene .. znaci njih eto .. radi kroz setnju ili voznju bicikla za pocetak (mrtvo dizanje izbegavaj u sirokom luku dok ne sredis noge kroz vezbe) .. posle par meseci neki program za "vezbanje nogu" moze da se ubaci .. leg press-a ,nozna extenzija i half squat .. dovoljno .. kao i vezba za listove na presi .. i polako ce i noge da jacaju ..a taj sto ti je rekao za anabolike moze slobodno da se besi ... em sto imas 33 god(davno prestala proizvodnja testosterona i pada ti ispod 150ml nedeljno daj boze znaci prva kura bi odma isla test i metan druga test,metan i deca treca test i deca ili sustanon ili nesto sl..) em sto imas povrede nogu ....mada uvek mozes torzo da uradis .. steroide ne bih sada ubacivao nikako dok ne sredis "staz u teretani" tj da naucis da dizes tegove,da naucis da jedes kako treba i da to sve iskombinujes ...jer BODY BUILDING nije "sport" nego je nacin zivota i to mnogi mogu  da potrvrde .. i nije nimalo sladak,jer povrede kod nepravilnog izvodjenja su NISTA  za razliku od tvojih ... jer malo nepaznje i ode kicma kao palidrvce kad ga slomis .. slatko je telo koje cure obozavaju .. ali kada bi znale kako je mukotrpno doci do toga .. volele bi pivsko stomace vise nego trbusnjake ....
« Poslednja izmena: 08. Maj 2011, 00:01:13 od misewic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 513
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.60
mob
Nokia N73
Koje BCAA preporucujete? Po mogucnosti u prahu, i da li se preporucuje glutamin i ako da koji, razmisljajuci o finansijskoj strani, posto dosta njih kaze da to nema toliko efekta koliko je "skupo" da se odrzava.

Mislio sam whey + bcaa + glutamin....odustao sam od fat burnera jer nisam imao mnogo da skidam, par kilograma koje sam uz dosta dobar trening uspio da redukujem, jos malo i to je to, a ova bi kombinacija bila od pomoci i u ovom sto radim i sto namjeravam za ubuduce, da nastavim u istom ritmu.  Smile
bcaa svakako bcaa 12,000 od ultimeta, nema bolje, a glutamin moze i twinlab-ov glutamine fuel, skroz ok. Sto se tice whey proteina trenutno su dosta povoljni elite dyimatize, odlicno se pokazao. to ti je ukupno negde oko 12000din, nesto manje

Kaze mi ortak posto imam vec whey da je najbolje da uzmem NO Shotgun od VXP, kao da tu imam sve potrebno, bar za pocetni period, a kad bi uzimao pojedinacno, mnogo bi mi vise trebalo novca da sve to iskombinujem. Prije treninga samo NO Shotgun, a poslije samo whey i to je to. Pa je li ko koristio, kakvi su utisci? I obecavam, necu vise dosadjivati.  Smile Smile
ne smaras, opusteno.... bolje uzmi shok therapy ili u najboljem slucaju full pre combat od ultimeta, neces verovati kakav je trening na no reaktorima Smiley ako treba nesto pitaj slobodno
IP sačuvana
social share
zasuci rukave, dobro zagrizi
vidis li da je ljubav u krizi
ne racunaj na ljubav vise nego na snove
gledaj kako cakle se cipele nove
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 513
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.60
mob
Nokia N73
mozes uz neki whey protein da uzmes i npr testostro grow, to je dobra stvar za tvoje godine kad testosteron polako pada, a naravno nema androgena svojstva sto je jako bitno.... ili u najgorem slucaju neki tribulus, ali prvo moras da udjes u trening.....pa onda suplementacija
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 555
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
SonyEricsson k700i
Imam 183cm , 71kg ... Zelim da se ugojim (na 80kg) na bilo koji nacin, iz uz tu hranu da radim neke vezbe (bez teretane).... Sta preporucujete?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 513
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.60
mob
Nokia N73
Imam 183cm , 71kg ... Zelim da se ugojim (na 80kg) na bilo koji nacin, iz uz tu hranu da radim neke vezbe (bez teretane).... Sta preporucujete?
mozes samo da uzmes neki protein, aki si za suplementaciju... Za pocetak imas razne vezbe snage, sklekovi na vise nacina, zgibovi, propadanja... Izbegavaj trcanja velikog inteziteta, bar dok si na treningu za masu, ali jako tesko da ces moci to da postignes bez veceg opterecenja, probaj, pa javi....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

бубили

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4071
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia c5

Ako je na ''bilo koji nacin''  jedi ko stoka...
IP sačuvana
social share
''s  ljudima sličnim nama sve je pozitiva
tenzije nema i nema agresiva
jer preko dana od blamta slika mi se manta
a uveče kad se raskantam spavam ko zaklan''
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 816 817 819 820 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 14:07:31
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.