Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 20:02:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 778 779 781 782 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1336918 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Али ти мораш да једеш, онолико колико ћеш потрошити калорија тренингом и осталим животним/телесним процесима! Воће(о ком управо читам нека опречна мишљења, но нисам се много забезекнуо јер ми је фруктоза позната као шећер) једи у нормалним количинама, поврће у сваком оброку, месо наравно, слаткише аут, тестенине мин. и јак тренинг, наравно у границама које ти је човек рекао тј за откуцаје срца!  Smile

A што се мене тиче, Доминик, имам 80 кг и потребно ми је 3 кг мишићне масе како бих остварио зацртане циљеве до маја месеца, па видећемо колико ћу успети. А што се тиче како бих узимао суплементе, па овако:

БЦАА 20 гр пре и 20 гр после тренинга!

Веј сваки дан мерицу, после тренинга наравно са БЦАА и декстрозом, а ако би ми оптеретило могућности онда само у данима кад тренирам, а то је пон. уто. чет. пет. суб.

И декстрозу после тренинга!

За глутамин ни сам не знам шта да мислим, вероватно бих узео кад би ми се уклопило у финансије.

Уз ово све мора се узети у обзир да ми је кардио(да не будем стручњак-трчање, некад вијача+трчање, бицикло у  теретани никад, степер никад, остало никад  Smile ) озбиљан и да доста времена посвећујем трчању, да се изразим километражом испод 6 км дневно не идем!
« Poslednja izmena: 18. Dec 2010, 22:42:23 od Juventuslandia »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E
Znas kako voce moze da bude opasno ako se preteruje, kao i sve drugo uostalom! Kilogram jabuka dnevno ne moze nista dobro da ti ucini kao sto ni od 200-300g nece nista da ti hvali!

Citat
A што се мене тиче, Доминик, имам 80 кг и потребно ми је 3 кг мишићне масе како бих остварио зацртане циљеве до маја месеца, па видећемо колико ћу успети.
To niko ziv ne moze da ti garantuje jer to zavisi od mnogo faktora, ako nisi utreniran dok udjes u ritam i nadjes koji ti trening najvise odgovara, prodjose 2 meseca dok trepnes!

Gledaj sto se tice whey-a mozda je malo merica idi na mericu i po ali nemoj da forsiras sa dextrozom, do 30g plafon, bolja ti je varijanta maltodextrin ista kolicina kao dex znaci do 30g!

Ja sam ti rekao sta ja mislim za glutamin, ako nemas para ili treba da se natezes za njega nemoj da ga uzimas jer ti nije preko potreban, po meni tebi je potrebniji neki komplex multivitamina!!! To kazi da je pod obavezno!!!

Nije bitna kilometraza ja sam se svojevremeno dok sam skidao kilazu opterecivao kileometrima umesto drugim stvarima sto je pogresno!!!
Kilometri su nebitni, bitni su otkucaji srca i vremenska duzina kardio treninga, posto nemas dovoljan brok antikatabolika(aminokiselina, i suplemenata) moras da pazis sa kardiom znaci HIIT ne preko 20min a Low ne preko 35min. E sad broj kardio treninga zavisice naravno od toga koliko se mastis, posto ides na masu trebao bi da malo stopiras kardio aktivnosti... Masa i definicija ne idu zajedno ama bas nikako!!
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4670
Zastava
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.3
mob
Apple iNat
Gde dva meseca, da bi usavršio tehniku podizanja i spustanja, trebace mu najmanje dve godine - pogotovo kad su vezbe za ledja u pitanju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Отаџбински ЗБОР - Млада Србија

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
Zastava Novi Beograd... Blokovi...
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung Galaxy Ace Plus
Znas kako voce moze da bude opasno ako se preteruje, kao i sve drugo uostalom! Kilogram jabuka dnevno ne moze nista dobro da ti ucini kao sto ni od 200-300g nece nista da ti hvali!

Воће је увек било зајебано...
Банане гоје, ако једеш више од једне... Онда да ти на мом примеру објасним... Ја сам једно време само воће јео, тачније 2/3 дневне исхране ми је било воће... Е онда сам постао алергичан на сок мандарина зато што сам их јео као блесав... И то може да се деси...

Gde dva meseca, da bi usavršio tehniku podizanja i spustanja, trebace mu najmanje dve godine - pogotovo kad su vezbe za ledja u pitanju.

Има особа који тег или нешто теже у животу нису видели, а "усаврше" технику за месец дана... Све је до особе и његове жеље да се усаврши...
« Poslednja izmena: 19. Dec 2010, 17:50:41 od Snake01 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
200-300 grama jabuke? Pa to je jedna jabuka samo  Smile   Smile

Mislim da prica o vocu zavisi iskljucivo od osobe do osobe...Ja sam jedno vreme bukvalno svaki dan mesec dana jela 600 grama belog grozdja dnevno(navukla se) i nista mi nije bilo. A nekok drugog bi gojile dve mandarine dnevno  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

CRVENA ZVEZDA

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2378
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 5310
Ja bre pojedem po kilo narandzi sad kad je sezona,kilo banana,kilo jabuka vjerovali ili ne  Smile i ista kilaza stalno a nisam odavno trenirao sve se kanim,a fax mi ubija volju  Smile a gladan sam svako 2 sata maksimalno,znaci ne mogu da izdrzim da ne jedem  Smile
IP sačuvana
social share
Cale ti u djubretarimaaa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Осма утицај гена је немерљив и свакако да зависи од особе до особе, али кад се резевре гликогена напуне фруктоза прелази у маст и прави белај. Наравно 2-3 воћке дневно треба уносити у правилним размацима, и ја сам својевремено јео кг банана, 2 кг мандарина, пола дрвета грожђа па нисам осећао али све то иде у маст која се налази унутра а не споља!

Хвала Доминик на саветима! Време испред ће све показати а погрешан пут се трудим да у старту сасечем у корену. Није лако, али начин постоји и испоштовати се морам.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

CRVENA ZVEZDA

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2378
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 5310
a zato je meni veliki stomak a nemam mnogo sala preko trbusnjaka  Smile prosvijetli me covjece a nisi tu namjeru imao,hvala ti  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Cale ti u djubretarimaaa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E
Осма утицај гена је немерљив и свакако да зависи од особе до особе, али кад се резевре гликогена напуне фруктоза прелази у маст и прави белај.
U tome jeste trik, a veruj mi reverzibilni put je mnogo tezi da se od masti napravi energija...

200-300 grama jabuke? Pa to je jedna jabuka samo  Smile   Smile

Mislim da prica o vocu zavisi iskljucivo od osobe do osobe...Ja sam jedno vreme bukvalno svaki dan mesec dana jela 600 grama belog grozdja dnevno(navukla se) i nista mi nije bilo. A nekok drugog bi gojile dve mandarine dnevno  Smile
Mozda zavisi mozda ne u svakom slucaju nije mu nuzno da pokida kilogram banana dnevno, nadam se da se slazemo Smile
« Poslednja izmena: 20. Dec 2010, 01:12:24 od Dominick »
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4670
Zastava
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.3
mob
Apple iNat
Za one koji vole Hellraiser film. Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 778 779 781 782 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 20:02:43
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.09 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.