Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Okt 2025, 04:24:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 763 764 766 767 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1340267 puta)
Zvezda u usponu

CRVENA ZVEZDA

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2378
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Nokia 5310
Ima li kakva teretana na vracaru,juzni bulevar,bulevar k.aleksandra da nije guzva non stop?Isao sam u f-gym i muka mi je stajat u redu od 10 ljudi za benc press  Smile
Imas u Macvanskoj neku poznatu teretanu. . . Ne znam kako se zvase. . .

Mada ja mrzim te fensi teretane. . .
a i ja brate,najbolje je samo gvozdje bez ogledala bez icega...hardcore  Smile
IP sačuvana
social share
Cale ti u djubretarimaaa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Jbs teretanu gde sipke nisu masne od masinskog ulja i gde se muzika ne pusta sa kaseta. . . Naravno na kasetama texaski rok Smile

Na Vidikovcu(u sklonistu) najgora teretana u svemiru, al surova snaga. . .

U Arandjelovcu sam bio u takvoj teretani da ne mozete da zamislite. . . Kada sam trazio osigurace nailazio sam na salve podsmeha, sve je iscepano,al zato smrdi do jaja pije se iskljucivo najnezdravije sranje, slusa se najmasniji rok, metal, majce sluze samo za brisanje znoja, ribu nisam video ni kroz prozor(a da prozora nema) al su se tamo podizale najvece tezine koje sam video u zivotu. . . Milos Sarcev im je bog. . . Tamo sam za 2 meseca najvise napredovao u celoj mojoj teretana karijeri...

Zjbi ova fensi sranja od 50 evra gde imas svog trenera, gde su ribe sredjene kao u klubu pa najvise sto nabudzis je vrat od silnog gledanja ....
« Poslednja izmena: 10. Nov 2010, 23:38:14 od Sle Jr »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.15
mob
Nokia 
Citat

Jel kod Slavka?  Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Ortak je vezbao kod Slavka, najurnebesnije price sam cuo upravo za to mesto  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
 Smile Smile Smile

Slavko, Slavko, jasta je ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

CRVENA ZVEZDA

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2378
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Nokia 5310
haha i ja sam tako isao jedno 2 mjeseca pa zaradio povredu  Smile
gazda je covjek od kamena,citav dan je u teretani,kazu ljudi glavom kroz ciglu ide  Smile prvi put kad sam otisao tamo,uletim na vrata kad vidim covjek visi sa kajsem oko vrata zakacen za sipku za zgibove...prestravio sam se  Smile na kraju ispade da je to neka vjezba koju je vidjeo od nekih rumuna pa svakih sat vremena visi po 5 min  Smile na one sipke za propadanja se digne lagano,naglavacke,odradi 10ak sklekova(takoreci) pa malo trbusne noge 10-15 minuta pa se spusti,znaci ludilo  Smile
bio je i neki momak godinu stariji od mene,90 godiste radio je zagrijavanje 120kg na benc i to s lakocom,nisam mogao da vjerujem  Smile znaci tu se radilo uzasno intezivno...stanes 2-3 minuta kao pauza gazda odmah kao sta stojis trosis vazduh za dzabe ima ljudi hoce da rade,znao je i da izbaci ove mladje sto dodju pa zabusavaju  Smile eh to su bili dani...
a ne sad,udjem u teretanu vidim instruktorku i nema nista od treninga  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Cale ti u djubretarimaaa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1145
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
Dominick ne pravi se pametan jer ces ispasti glup...  sta mislis da je arnold jeo samo pljeskavice i imao tolike misice, bolje cuti ako ne znas... Smile
svi znaju da su se steroidi koristili 70-tih unaveliko... cak i mala deca samo ti to ne znas Smile
sto se tice pitanja, ja sam samo hteo da cujem ostala misljenja ljudi koji ne uzimaju nista i odnosi se na benc prvenstveno za dizanje duple tezine
ja nigde nisam spomenuo steroide nego suplemente, a ti ako ne umes da citas vrati se u 1 razred osnovne pa douci to sto ti hvali!
uostalom cim ti postavljas pitanje ~Koliko dizete iz bencha? meni je sve jasno na kom si stadijumu razvoja Smile
Da znas nesto retardinjo, znao bi da su se suplementi koristili i u 70-tim, zajedno sa steroidima...
raspravljas se sam sa sobom... i ne seri vise...
ja sam pitao za misljenje a ne da mi popuje neko...
« Poslednja izmena: 10. Nov 2010, 21:21:11 od zemunac666 »
IP sačuvana
social share
Always Improvise!  _     _     _     _
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ушло у крв и довиђења.... ФКЦЗ <3

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 13239
Zastava Београд
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Alcatel One Touch Idol X
Да се јавим - и ја идем код Славка  Smile Човек је легенда  Smile
IP sačuvana
social share

Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!                                   �
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Samsung 
Jbs teretanu gde sipke nisu masne od masinskog ulja i gde se muzika ne pusta sa kaseta. . . Naravno na kasetama texaski rok Smile

U Arandjelovcu sam bio u takvoj teretani da ne mozete da zamislite. . . Kada sam trazio osigurace nailazio sam na salve podsmeha, sve je iscepano,al zato smrdi do jaja pije se iskljucivo najnezdravije sranje, slusa se najmasniji rok, metal, majce sluze samo za brisanje znoja, ribu nisam video ni kroz prozor(a da prozora nema) al su se tamo podizale najvece tezine koje sam video u zivotu. . . Milos Sarcev im je bog. . . Tamo sam za 2 meseca najvise napredovao u celoj mojoj teretana karijeri.. .

Zjbi ova fensi sranja od 50 evra gde imas svog trenera, gde su ribe sredjene kao u klubu pa najvise sto nabudzis je vrat od silnog gledanja riba. . .

Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1145
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
ovo je jedini sport u kome svi misle da su pametni. evo reci cu jedan primer: u teretani radim vezbu za prednju lozu ili prednji butni misic, dizem 90kg lagano 50 puta jer sam tada bio u formi i prilazi mi lik vidno iznerviran i sav napucan misicima dosta od mene...kaze mi ,,ajde povecaj malo tu tezinu sta radis toliko ponavljanja treba i ja da radim, radis tu pola sata..'' ja mu kazem ,,ajde ti mi povecaj tezinu'' kad je video pozadi da su svi tegovi okaceni do maximuma sav je pokisao i otisao crven u licu.
Toliko o tome... i zato nemojte da se pravite pametni jer ce te ispasti glupi !
« Poslednja izmena: 10. Nov 2010, 22:59:28 od zemunac666 »
IP sačuvana
social share
Always Improvise!  _     _     _     _
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 763 764 766 767 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Okt 2025, 04:24:02
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.