Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Okt 2025, 04:26:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 762 763 765 766 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1340269 puta)
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Citat
.moj zivot je moja stvar

celokupna poenta Wink

IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia E
@misewic
Brate nema nista lose samo pricamo, znam ja da su pare uvek problem, pa ja sam prvi koji non stop kuburi sa parama, sto se tice aas nemam nista protiv ko voli nek izvoli mene iskreno to nikad nije zanimalo pa nisam ni upotrebljavao a ni citao o tome znam samo nekoliko osnovnih stvari tako da nemam sta da kazem na tu temu. Opet kazem mozes da radis sta hoces ali mi je nekako to predugacak period na ketogenoj sa neadekvatnim punjenjem proteinima i suplementima, no dobro svi imamo razlicito misljenje i razlicite organizme tako da....
I jos nesto sam hteo apropo aas, da nisi malo pozurio sa tim? Ako imas tek 20 godina jos testosteron i hormoni divljaju kod tebe ima tu dosta prostora za napredak bez aas tehnicki uz adekvatnu ishranu i malo suplemenata za 5 godina ihaaaaa niko ti ne bi verovao da nisi uzimao aas Smile
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
@misewic
 Ako imas tek 20 godina jos testosteron i hormoni divljaju kod tebe ima tu dosta prostora za napredak bez aas tehnicki uz adekvatnu ishranu i malo suplemenata za 5 godina ihaaaaa niko ti ne bi verovao da nisi uzimao aas Smile

uz adekvatnu ishranu za sada mi je to..trn u oku ..zato sto opet...nema para za dobru klopu(govedina,junetina..),proteini preskupi,a uz proteine treba i sve ostalo (kako ko voli) i opet je puno novca u igri...tako da misicnu masu pravim kada pocnem da zaradjujem za sebe....znam da moze prirodnim putem ali...dugacak period....mada je meni najje*eniji problem metabolizam..znaci navlacim salo ko lud...ali ko lud...ja sam magnet za masno tkivo...tako da za mene je jedina varijanta(ekstremno visok unos proteina na ustrp mastima i srednji unos uh) jbg..telesna konstrukcija mi je losa...zato i "palim"  masti da bi napravio kakvu takvu osnovu za dalje...a sto se tice anabolika...opet kazem ...moj zivot moja stvar....do 25-te da ulazem u sebe desetine hiljade dinara...nemam ...za minimalne rezultate...tj.nikakve..dodje lik izroka kuru i 3x veci od mene...gura vise,jede isto ili slicno ko i ja i raste ko lud...a ja...ostao isti a ulozio troduplo vise novca na preskupe suplimente prodavac kao poslednje djubre me farba kako lepo napredujem i uzima mi poslednji dinar iz dzepa za amino kiseline.. Smile Smile Smile ....u ovom sportu je sve dozvoljeno ..i sto vise varas ti si bolji...nije ovaj sport za naturalce...hoces lepo telo ...uzmi lepu kuru...90% likova iz moje teretane uzima aas ali niko se ne zapita sta da jedem,pijem,kako da vezbam ...zato i tako napreduju....njih nekolicina lepo "radi" sto se na njima i vidi...ortak 90kg cistih misica..ali on igra ozbiljnu igru...znam da je najskuplji i najzajebani sport koji postoji ..znam koji su rizici,koje su povrede,patnja i bol....ali...imati lepo izgradjeno telo ...neprocenjivo Smiley
« Poslednja izmena: 10. Nov 2010, 12:20:54 od misewic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

CRVENA ZVEZDA

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2378
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Nokia 5310
Ima li kakva teretana na vracaru,juzni bulevar,bulevar k.aleksandra da nije guzva non stop?Isao sam u f-gym i muka mi je stajat u redu od 10 ljudi za benc press  Smile
IP sačuvana
social share
Cale ti u djubretarimaaa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1145
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
Dominick ne pravi se pametan jer ces ispasti glup...  sta mislis da je arnold jeo samo pljeskavice i imao tolike misice, bolje cuti ako ne znas... Smile
svi znaju da su se steroidi koristili 70-tih unaveliko... cak i mala deca samo ti to ne znas Smile
sto se tice pitanja, ja sam samo hteo da cujem ostala misljenja ljudi koji ne uzimaju nista i odnosi se na benc prvenstveno za dizanje duple tezine
IP sačuvana
social share
Always Improvise!  _     _     _     _
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Ima li kakva teretana na vracaru,juzni bulevar,bulevar k.aleksandra da nije guzva non stop?Isao sam u f-gym i muka mi je stajat u redu od 10 ljudi za benc press  Smile
Imas u Macvanskoj neku poznatu teretanu. . . Ne znam kako se zvase. . .

Mada ja mrzim te fensi teretane. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
moze  da se dize benc i bez aas..ali treba da prodju godine u dobroj i jakoj klopi...znaci da nije nemoguce..samo je bitna genetika (da se rodis jak) Smile i da uspes da razbijes u mozgu pojam za tezinu ...kad to uradis ...sve je moguce...
« Poslednja izmena: 10. Nov 2010, 15:10:49 od misewic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia E
Dominick ne pravi se pametan jer ces ispasti glup...  sta mislis da je arnold jeo samo pljeskavice i imao tolike misice, bolje cuti ako ne znas... Smile
svi znaju da su se steroidi koristili 70-tih unaveliko... cak i mala deca samo ti to ne znas Smile
sto se tice pitanja, ja sam samo hteo da cujem ostala misljenja ljudi koji ne uzimaju nista i odnosi se na benc prvenstveno za dizanje duple tezine
ja nigde nisam spomenuo steroide nego suplemente, a ti ako ne umes da citas vrati se u 1 razred osnovne pa douci to sto ti hvali!
uostalom cim ti postavljas pitanje ~Koliko dizete iz bencha? meni je sve jasno na kom si stadijumu razvoja Smile
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia E
Ne znam uopste sto se raspravljam sa klincima Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 762 763 765 766 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Okt 2025, 04:26:58
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.