Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Okt 2025, 18:47:44
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 751 752 754 755 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1341062 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
mob
Nokia 1800
Citat
"Koliko para tolika i snaga"

ne bih se složio s ovim... nimalo  Smile

Gledam pre neki dan na b92 neka emisija o nekim atletama koji idu u pi*ke materine da se takmiče s nekim plemenima... Uglavnom, bili su jednom u Senegalu da se rvu. Ne možeš da zamisliš kakvi su im teškaši, a teretana im je totalno improvizovana, nemaju tegove već neke džakove... O hemiji i da ne pričam, jedva da imaju para i za odeću, sve potroše na hranu i gajbu  Smile Naravno, treniraju ko manijaci...
IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Samsung i5700 + D880
Pa ako jedu k'o zivotinje, onda nista cudno... a i prilicno bi se iznenadio cenama nekih steroida, tako da ni to nije iskljuceno...
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia E

pa nzm koji red velicina je, obim ruke je 40, 18 godina ima...
Nisam pitao koliko ima godina i koliki mu je obim ruke nego sam te pitao koliko je to napredovao u znazi zbog kreatina? Na primer radio je cucanj sa 500kg sada je na 550kg zahvaljujuci kreatinu eto to sam te pitao posto si rekao da je dosta napredovao u snazi!?

Posle par godina staza u teretani, otprilike sam misljenja da od suplemenata treba uzimati samo gradivne materije (proteini, aminokiseline, glutamin i sta jos vec), dok za one koji bas hoce jos snage ide preporuka da se puknu hemijom pa kom opanci, tom i dzeri... ovo kreatin i ostalo je prckanje po malo, ne verujem da ima 'leba od toga Smile
Amin to that! Smile

Pa fala bogu brate ali ko da ovim decacima objasni da od 500gr kreatina nista nece dobiti, ko god da je krenuo u teretanu odmah se za kreatin uhvatio kao da je to neki magicni prah od koga se dobija snaga i masa, zato ovog decka i pitam bas da vidim koliko je jak taj kreatin!
Najjace mi je od svega kada cujem da neko uzima NO i to solo a ispred njega treba da ide citav lanac suplementa da bi NO uspesno odradio ono sto treba da odradi, sta ce ti pumpa ako nema sta da "pumpa" mislim stvar je prosta da prostija ne moze biti, ali hajde dokazi ti to sad...
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4670
Zastava
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.2
mob
Apple iNat
NO preparati su 'marketinski trik', nikakve koristi od njih.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia E
Ima koristi ali ceo lanac preparata mora da ga prati bcaa, glm, tecne amino, protein pa tek onda kreatin, beta alanin koga manje vise ima u NO-u i neki komplexni UH za shejk posle vezbanja ili ti PWM.
Kad sve to ispostujes onda treba ubaciti NO da pojaca pumpu kako bi u misice pune krvlju upumpao bas ono sto sam napisao amino, bcaa, glm i protein!
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1661
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Motorola 
Citat
"Koliko para tolika i snaga"

ne bih se složio s ovim... nimalo  Smile

Gledam pre neki dan na b92 neka emisija o nekim atletama koji idu u pi*ke materine da se takmiče s nekim plemenima... Uglavnom, bili su jednom u Senegalu da se rvu. Ne možeš da zamisliš kakvi su im teškaši, a teretana im je totalno improvizovana, nemaju tegove već neke džakove... O hemiji i da ne pričam, jedva da imaju para i za odeću, sve potroše na hranu i gajbu  Smile Naravno, treniraju ko manijaci...

Pa ovo je moguce,pritom snaga i velicina misica nije isto. Neko moze da ima "male" misice ali da bude jak. Pogledajte nindza ratnike posebno Makotu Nagana lik uopste ne dize tegove a jak je ko crna zemlja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

СЛАВА НАРОДУ ПОБЕДЫТЕЛЮ!

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2395
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 3500
Pa ja sam probao krealkalin i nisam bio nesto zadovoljan, ali ja sam budala, realno... uzeo sam ga kad sam bio na prirodnom vrhuncu snage, kad sam bio zmaj i bez da sam uzimao ista... i valjda sam ocekivao da se popravim jos 5-10% i u snazi u svemu ostalom - a ja opao Smile Znaci, zgibove sam radio npr. 12-10-10-9-8-8-8-8-7-6... lupam... a nakon uzimanja krealkalina sam kretao sa 8 komada i smanjio broj serija... neverovatno ali istinito, mada cenim da nema toliko vece sa samim krealkalinom nego sa mojom tadasnjom ishranom, koja je bila otprilike nikad jadnija.
ја ћу да га узмем чисто ради пробе,да упоредим са монохидратом...да видим о чему се ту ради Smile

Posle par godina staza u teretani, otprilike sam misljenja da od suplemenata treba uzimati samo gradivne materije (proteini, aminokiseline, glutamin i sta jos vec), dok za one koji bas hoce jos snage ide preporuka da se puknu hemijom pa kom opanci, tom i dzeri... ovo kreatin i ostalo je prckanje po malo, ne verujem da ima 'leba od toga Smile
истина
IP sačuvana
social share
.                                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
samo je cela tajna u ..... Smile Smile Smile Smile Smile slatkom grehu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Solo Juve

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 193
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 6.0.472.63
sta mislite o kombinaciji l carnitina i glutamina ako je cilj smanjenje sala, a ocuvanje misicne mase Smile
IP sačuvana
social share
Go hard, or go home
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
LG Nexus 4
kolko ja znam dok ne odgovori neko kompetentniji Smile glutamin nema veze sa mrsavljenjem vec za oporavak ...

a l carnitin jeste za to ... al kad god je ovde spomenut na forumu odgovori su bili da je bacanje para i ti fazoni ... ako se uzima nesto tog tipa da se uzme sagorevac ... nemoj me drzati za rec ... i spominjani su meltwdown ako se ne varam i stariji animal cuts

Smile

btw cardio je keva Smile bez toga nista Smile
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 751 752 754 755 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Okt 2025, 18:47:44
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.