Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Okt 2025, 22:03:09
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 736 737 739 740 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1342232 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2617
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.51
mob
Samsung S4
Pozdrav svim rekreativcima!  Smile
A sada pitanje, pitao bih vas za savjet. Planiram da uzmem neki sagorijevac sada, nemam mnogo da smrsam, ali mi je potrebno, nekih 6-7kg. Pa sam mislio uzeti sagorijevac + amino. A kasnije, kada prodje ta faza, malo ozbiljnijeg treninga i pravilne ishrane, whey tech duo od uboss-a, posto ga svi hvale kao best buy i mozda creatine, i to onaj duofine pro. Za njega sam cuo mnogo pohvala? Iako je on mozda prejak za mene kao pocetnika sto se tice bar suplemenata? Cini mi se da se sastoji od nekoliko razlicitih kreatina, ako sam dobro procitao. Ili on, ili Creaclean DCD ili neki treci??

Inace nisam do sada koristio suplemente, sada bih se bas aktivno angazovao oko toga. Iako treniram vec dosta vremena, pa zelim da od pocetka krenem kako treba sto se tice tih suplemenata, a opet s druge strane, ne bih pretjerivao.

Znaci prva faza sagorijevac(l-carnitine, samo koji?) + amino (pbaa's 8000?)
A druga faza whey i creatine, s tim da ako mi ostane amino, da li mogu i njih koristiti ili da izbacim nesto?
Unaprijed hvala!  Smile
« Poslednja izmena: 14. Avg 2010, 00:50:33 od zoka_m »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
u startu pogresno Wink

Regulisi ishranu prvo, pogledaj stranice unazad, bilo je vec mnooogo prica o tome Smile

Sto se sagorevaca tice, l-carnitin preskoci kao "solo" preksoci, nece te odraditi, preporuka AC (animal cuts) ili meltdown ( njega sam stukao pre 10-ak dan uz postovanje svega max koliko sam mogao i bogami, preporuka svaka Smile )... pisali smo o svemu vec dosta puta, baci pogled unazad samo Wink
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2617
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.51
mob
Samsung S4
u startu pogresno Wink

Regulisi ishranu prvo, pogledaj stranice unazad, bilo je vec mnooogo prica o tome Smile

Sto se sagorevaca tice, l-carnitin preskoci kao "solo" preksoci, nece te odraditi, preporuka AC (animal cuts) ili meltdown ( njega sam stukao pre 10-ak dan uz postovanje svega max koliko sam mogao i bogami, preporuka svaka Smile )... pisali smo o svemu vec dosta puta, baci pogled unazad samo Wink

Daleko od toga da ne drzim do ishrane, naravno do neke granice. Da sam 100% u tome, do sada bih se profesionalno bavio sa tim. Uglavnom, hljeb sam izbacio, slatkise, trudim se samo kvalitetno meso jesti, sto vise povrca i voca, uh sam sveo na ono sto je neophodno.

Procitao sam dosta toga, i nije stvar u tome. Jednostavno ovo vrijeme sto treniram, skinuo sam par kilograma, ali stojim vec neko vrijeme, gdje jednostavno ne ide dalje, a opet necu da idem u krajnost pa se unistavam. Jos par kilograma i to je to. Taman osjetim da mi toliko nedostaje. Ako me shvacate.  Smile

Zato sam mislio mozda l-carnitine, ne zelim da pretjerujem ili mozda fat burner, ali opet kontam da su oni namijenjeni za one koji zele malo vise kilograma da skinu od mene?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
pustio sam ti PP Wink

Jedno da znas, sto je brzo, to je i kuso, u slucaju kilaze i naseg tela, tako je 100% Wink
I nije cilj samo da kilogrami nestanu, to je najmanji problem, vec da se zeljena tezina odrzi, a da pritom i dalje osoba ostane zdrava i vitalna Wink
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Solo Juve

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 193
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 5.0.375.127
edit by BG:  Smile
« Poslednja izmena: 24. Avg 2010, 23:53:22 od Belgrade »
IP sačuvana
social share
Go hard, or go home
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
LG Nexus 4
pustio sam ti PP Wink

Jedno da znas, sto je brzo, to je i kuso, u slucaju kilaze i naseg tela, tako je 100% Wink
I nije cilj samo da kilogrami nestanu, to je najmanji problem, vec da se zeljena tezina odrzi, a da pritom i dalje osoba ostane zdrava i vitalna Wink
Smile
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
LG Nexus 4
jel zna neko gde mozda ima ovo kod nas ... gledo sam al to nikako ne mogu da proverim ... nasoa sam nesto po drugim forumima i bajato je ... a snimio sam ovakvu vrstu sipke i mislim da bi mi odgovarala ... a ocu da pocnem da radim zgibove ... tu sam dosta slab pogotovu sire dlanovima od sebe ... ledja ... dok ove uze dlanom ka sebi jos i ok ... al tu mi se cini kao da samo biceps radi tako da mi se ne svidja Smiley ... u teretani nije problem latom zamenim to sto ne mogu za sada da se podignem iza ali kad ne mogu u jim kao recimo ovih 10 dana onda smor Smiley a i taman za izivljavanje Smile jutarnje rastezanje i slicno xaxaxa Smile ...

btw sta mislite o  p90x Smiley svidja mi se program ... tj princip i rezultati ... hocu malo detaljnije da pogledam nacin vezbanja ... al kad zavrsim ovo sto sam planirao tamo negde do novembra decembra ... mozda bi pokusao da obrnem jedan krug ... ne znam samo dal imam potrebne stvari  Smile videmo sam tamo na snimcima razne sajle i bucice koje mi bas i nisu dostupne Smiley

evo i slika ove sipke ... tako nesto ...
http://www.dealsdirect.com.au/p/door-gym-workout-bar-blue/
http://www.doorgym.net/
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:8ZW5xxianKTNbM:http://217.26.67.168/uploads/2/3/2334768/DOOR%20GYM.jpg&t=1

Smile
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2617
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.51
mob
Samsung S4
Sta kazete za varijantu:  Iso Sensation 93 + Red Zone, Ultimate?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Nisu lose ove sipke, mada nikako da vidim neku foru za propadanja. . . To bi za gajbu bilo svakako glomazno. . .

PS

Poceo sam visemesecni plan tj do zavrsetka faxa . . .

Armstrongov program zgibova + 5 serija sklekova + 5 serija bicepsa sa S sipkom - i sve to 5 puta nedeljno. . . Kako budem jacao tako cu da ubacujem i druge vezbe. . . Samo da budem istrajan   Smile
« Poslednja izmena: 26. Avg 2010, 17:23:46 od Sle Jr »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 29137
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
Kako budem jacao tako cu da ubacujem i druge vezbe. . . Samo da budem istrajan   Smile
Istrajnost je najvaznija.Ipak se na kraju uvek dobiju dobri rezultati.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 736 737 739 740 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Okt 2025, 22:03:09
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.