Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 14:09:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 717 718 720 721 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1328431 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Ne istezanje pre treninga nikako, 'el ste ludi...Do relativno skoro je bio mit da se treba istezati pre treninga, al' od tada je jedno hiljadu puta utvrdjeno da to ne treba raditi, kakvo istezanje na nezagrejan misic, najlaksi nacin da se sjebes.

amin x2

a sto se tice stomaka (seksi trbusnjaka i sl.) odustajem ...jer su se kocke donekle rasturile (finansije) i sad moram da odrzavam ovu kilazu (mozda cak i padnem na 80) do jeseni ... Smile Smile Smile a posle radim masu od jeseni ..nabijam misice jedno 2-3 godine ...pa posle toga ide cutting faza (clen,e/c/a i sl.) a i kome trebaju trbusnjaci ..meni ne Smiley) lepo je imati definiciju ...ali nateraj ti orman da bude mala komoda  Smile Smile ne ide ...nisam to ja ...krupan lik sam uvek bio ...sad moram da poradim na ozbiljnoj misicnoj masi 95-98 kg 10-15% BF ...bice tesko ali ne i nemoguce  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Brate imam samo dobro jutro margarin dijet,pavlaku,jogurt 0.05,mleko 0.9 i Ellu Sir 0%...Kako sad ovo da iskombinujem bez hleba da pojedem jel?

dobro jutro margarin dijet,pavlaku -izbaci
jogurt 0.5 samo 1-2 x u nedelji jedi sa 50-70 gr ovsenih(dorucak) elu cepaj kao i do sad ...jer je 0% e sad koja kolicina (1kg dnevno sigurno ne) 100-150gr dnevno je dosta Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2349
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung E250
Dobro sacu da uzmem Elu i samo to bez hleba(tosta) jel tako?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla AskTbARS 3.8.0.12
mob
LG Nexus 4
ma mislio sam na zagrevanje pre ... mada dok se zagrejem moram da se razgibam ... a ujedno su to donekle vezbe i za istezanje  Smile nisam primetio da mi je nekad smetalo

@dane bas tako ...

@misevic heheh sto jes jes Smile btw ko sto kazes odrzavanje do jeseni sto se skine skine pa masa Smile tako nesto i ja planiram Smile samo 2-3 god Smile ne mogu bas toliko dugorocno da gledam Smile a i nemam tolike zahteve ...
btw jel ok svako jutro ovsene 100g ili da smanjim ... od jutros sam poceo ...

a sto se tice elle uzmem 150g uvece ... taman kutija traje 3 dana ...

sto se tice ovsenih ... gledam ovde se svi zale ... po netu isto ... blenduju sa medom vocem dza bu ... pa naranvo da bude onda ukusno Smile ... al ja uzeo samo u mleko potopio (0.8% mm imlek) ... stajalo kolko dok sam se umio obuko ... znaci nekih 10 min mozda 15-20 ako sam se razvlacio ne secam se sta sam radio jutros Smile i uzeo da jedem od 100g boga mi bilo povelika cinija ... al bez problema i gadosti pojeo Smile jes da je cornflakes ukusniji ali i ovo je skroz ok ... btw uzeo sam neku kesu 250g u rodi ... nije iz zdrave hrane .. da nije to razlika ... mada nema nikakvih dodataka ... mogu sutra da ispisem nutrititvne vrednosti ako treba ...  Smile
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
e ovako ..kad radim tu rotiram sa 50-70-100 tako da mi telo nikad nezna kad unesem koju kolicinu UH....to je poenta price Smiley ja sameljem ovsene (kao brasno) i pomesam as 0.5 jogurtom i to pohasam ...meni je manje gadnije tako nego da sipam i cekam da nabubri Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla AskTbARS 3.8.0.12
mob
LG Nexus 4
ne znam mozda mi se smuci za koj dan al za sad mi je skroz ok Smile bukvalno ne osetim ovako ... nije bas da ima prijatan ukus kad bi ga nesto malo zasladilo cak bi bilo i lepo al ovako mi je skroz ok Smile il sam ja freak pa mi odgovara sve suprotno Smile

btw kako jedes ellu ... ne znam dal si video pitanje za krastavac uvece sa njom ... na prethodnoj strani?  Smile
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Ma vezbe za zagrevanje i vezbe istezanja su dve totalno razlicite stvari, kako mozes da se zagrevas i istezes u isto vreme, misic istezanjem ne mozes da zagrejes sve i da hoces (ajd' postoje neke vezbe istezanja koje mogu da se koriste i pri zagrevanju, ali retko koje i dinamicne su, pa pretpostavljam zbog toga). Ko zna sta ti radis  Smile

Ma tu ti telo samo govori sta je dobro, ustani sad od kompa i pokusaj da pipnes pod dlanovima(ili prstima, koliko vec mozes da se spustis), pa ces videti koliko ce da te sevne na hladan misic  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2349
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung E250
Kako sam jeo Ellu sad jbt...100g sam sigurno pojeo kasikom...Ali sam morao da pojedem parce crnog hleba(pravi crni hleb nije farban)  Smile i cirkao sam mleko bez masti uz to  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
ne znam mozda mi se smuci za koj dan al za sad mi je skroz ok Smile bukvalno ne osetim ovako ... nije bas da ima prijatan ukus kad bi ga nesto malo zasladilo cak bi bilo i lepo al ovako mi je skroz ok Smile il sam ja freak pa mi odgovara sve suprotno Smile

btw kako jedes ellu ... ne znam dal si video pitanje za krastavac uvece sa njom ... na prethodnoj strani?  Smile

ja ne jedem elu uopste ...jer opet taj sir nije "cist" jer ne postoji sir 0% masti ...ne pije ta teorija vodu ...vec nabavljam preko neke zene "posan sir" jbg ...kriza a i znam odakle je taj izvor Smiley
probaj malo dekstroze ili step sok da stavis u elu ...ja recimo kad pravim (ovsene 25+30-40gr slatkih pahuljica) 1nedeljno kad jedem ..i super bude sa mlekom obicnim ..i u pwm dex cepam ...jebiga jes da ne smem puno ali vraca mi insulin na normalu ...jer ipak puno treniram (taj dan radim i mrtvo dizanje) bez obzira koji deo tela radio ..obozavam tu vezbu jer me iscedi maksimalno ...tj .snagu mi iscrpi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Kako sam jeo Ellu sad jbt...100g sam sigurno pojeo kasikom...Ali sam morao da pojedem parce crnog hleba(pravi crni hleb nije farban)  Smile i cirkao sam mleko bez masti uz to  Smile

ahaha pravi crni hleb...jedino da ga ti umesis ...tad ce da bude crni lebac...eto ja kad mi se JEDE.. hleb sameljem ovsene i pomesam sa (heljdinim) brasnom i umesim hleb Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 717 718 720 721 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 14:09:17
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.165 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.