Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 00:04:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 716 717 719 720 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1326757 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla AskTbARS 3.8.0.12
mob
LG Nexus 4
 Smile niko ti ovako na suvo ne moze reci koliko ... kad nit zna kako izgledas niti u kakvoj si formi ...

btw receno je vise puta a cudi me da do sada to nisi primetio na sebi ... mesec dana je dovoljno za to ...

trbusnjacima ... to ti spada pod trbusnjake naravno ... samo dizes noge a fiksiran gornji deo tela ... "nabijas" odnosno zatezes trbusne misice ...

a salo skidas ako ides u deficit sa kalorijama ... kako bi organizam trosio masti kad ponestane energije ... ti energiju trosis i disanjem ... pa i tim trbusnjacima ... ali trbusni misici su maLi pa shodno tome ne mogu trositi koliko i butine iili ti kvadricepsi ... tako da ako oces da skidas salce ... karadio kardio kardio ... a trbusnjake radi paralelno koliko ti odgovara da ih istaknes i zategnes ojacas kako god ...

radi 5 x 25 ako ti odgovara ... 3 x 20 ... 10 x 15 ... 1 x 50 ... kako god ti odgovara nadji neku svoju meru ... a opet to je samo jedna vezba ... a za trbusnjake ih ima mnogo ... zavisi dal ces samo nju raditi ili i ostalo ...
mada nema bas smisla forsirati samo jedan deo u ondnosu na ostale ... pogotovu posto se masti skidaju na drugi nacin a pritom je ostavljeno ovde vise puta od kako ja samo pratim ... masti se skidaju ravnomerno sa tela ... pa se samim tim poslednje vide tamo gde ih je najvise ... sto znaci dok skines taj stomacic imas jos o ho ho ... ali moras biti uporan ... pogotovu sto kazu da je to najgore ... nazalost nmg potvrdim iz svog iskustva jer jos nisam dosao dotle ... ali ovo iznad mogu ...

btw danas na vagi prvi put ove godine da sam video 79 Smile tipa bilo je 79,6 (digitalna) nema veze Smile al sama brojka jako prija Smile iako gledamo ogledalo ... ali ipak ohrabrujuce je Smile i mogu vam reci da sam dobio malo na misicima ... pre svega grudi pocinju da idu ka onome sto zelim ... a zatim i ledja ... ostalo je bilo i ostalo ok samo popravljam Smile .... a ruka mi se bas sredila mislim pre svega na biceps ... koji nisam radio vec dobrih mesec dana mozdai jace ... ali valdja se koristi u vecini drugih vezbi pa samim tim ide dobro ...

hvala na savetima ... inace sredio sam ishranu dosta ... a od juce sam pribavio namirnice i sredio da kazem skroz ... nije mi ni malo problem da drzim cak sta vise ukusno Smile

piletina, tunjevina, junetina Smile
ovsene, krompir, pirinac
paradajz, krastavac, sveze zelene paprike, zelena salata, kupus
kikiriki
hladno cedjeno maslinovo ulje
jaja (na 2 jaja bacim jedno zumance)
od voca jabuke i jagode (ne stalno)
ella sir (pitanje odozgo Smile)

hvala na pomoci jos jednom Smile mislim da sam konacno usao u pravi ritam ...

inace 2 treninga dnevno kad god mogu ... a to je barem 4-5 puta nedeljno ... 1 teretana 1 kardio od sat vremena napolju trcanje ... kad ne mogu onda samo teretana ... opet mi trening traje oko 45-60min ... idem sam tako da kratke pauze nema price samo se radi Smile
a od sutra menjam teretanu Smile tj ovu moju starudiju ... za nesto mnogo bolje ... 1000 din razlika ali stvarno vredi ... plus sto u novoj imaju instruktori sto cenim da ce mi dosta znaciti dok je ovde bilo 3 coveka od proecno 60 god Smile po smenama ... uglavnom spavaju xD

Smile
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2349
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung E250
Pazi ovako jel bi bilo efekta kad bi svaki dan radio sledece vezbe:Trbusnjaci,Sklekovi,to sranje za mali stomak.Znaci bez trcanja stvarno mi se ne da da idem da trcim...Idem na teren cesto pa se tamo rekreiram a i na fizickom(2x nedeljno) nas ne stedi profesor...Inace hleb ne jedem uopste i mislim da ce zbog toga lagano da opadne salo i sa struka i ovo dole,a vezbe ce samo da ubrzaju to...Sad sam se merio imam sad vec izmedju 78 i 79 kila u nedelju cu se meriti opet ocekujem da zaokruzim na 78,a ako nista nadam se da cu do mora imati 75 bez obzira na izgled...Hvala na informacijama
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
mob
LG Nexus 4
bilo bi i bice ... al ne kakvog bi postigao sa dobrim karadiom ... ali pazi i basket i fudbal ti predstavljaju karadio ... al opet ne tako kvalitetno kao trcanje ...

sve u svemu ... racunica najprostija ... unos < potrosnje => mrsavis => gubis masti odnosno salce => lepse izgledas, lepse se osecas, trbusnjaci ti vie dolaze do izrazaja ...

koliko ces to uraditi na tebi je i kako Smiley

bitno da imas i fizicku aktivnost i dobru ishranu znaci na super si putu Smiley ... al kazem ti kardio je keva za topljenje ... znaci pored vage ... u ogledalu vidim i te kako razliku ... a o rupama na kajsu da ne pricam ... zato kazem ... ja sam poslusao i isplatilo mi se ... tj isplacuje mi se  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2349
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung E250
Ovo sam rekao 50x puta ali mozda ti je promaklo...Ja sam pre mesec dana 1. maja imao 84 kile danas imam 79,do kraja nedelje verovatno 78...Ne vezbam nista,samo ta sportska rekreacija sutra pocinjem sa vezbanjem...Sredio sam samo ishranu ma da ne i to potpuno posto jedem 2-3 puta dnevno ali hleb izbegavam tj sad ga vec ni ne jedem...Jedem najvise peceno belo meso na rostilju,narokam vegete i brate salata zavisi dal paradajz i luk ili zelena salata i luk kako gad...Naravno picim i ribu,ali najvise belo meso...Danas sam samo to jeo,veceras sam i pire opalio jebiga naporan dan gladan sam bio bolje i to nego hleb(a pire pravim sa dijetalnim jogurtum onim rozim 0.05) i to je sve sto se moje ishrane tice,sirove sam jeo u pocetku ali vise ne...Sad samo belo meso na rostilju i ponekad riba...efekta svakako ima a sad cu tek da vidim sta ce biti kada pocnem da treniram
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
Ево праве теме за мене Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Hahahahhahahah eee da salo moze da se istopi trbusnjacima do sad bih imala 30 kila  Smile Ne vredi ti to nista za skidanje sala, neces stomak, moras da se oznojis, pogotovo za taj donji...on je najjebeniji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2349
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung E250
Mislim da ovo moje vise ne moze ni salom da se nazove zbog toga mi najvise smeta...Elem zavrsio sam trening cak 30 minuta mi je trebalo jebote  Smile

Dakle ovako je izgledao:

-10 onih sranja drzeci se za metalno sranje na duseku dizeci noge
-5 sklekova(jebiga ali ispravni su skroz  Smile)
-10 trbusnjaka do pola znate one tripove...
-10 normalnih trbusnjaka
-2 flase napunjene(2L) cepao umesto tegova,jebiga kriza...
-isto sa 2 flase rastezanje,moram posto mi je leva sisa nabijena a desna skoro pa visi smesno ali istinito

i sve to u krug,3 serije

Dobar sam  Smile sad odoh u kupatilo i dok se perem da ga bacim jednom...

Izvinjavam se znam da i dame posecuju ovu temu,ali da li bi neko mogao da mi kaze da li je istina da u mojim godinama ,,lucenje sperme'' dovodi do gubitka kalorija ? Smile

Jos nesto gladan sam ko konj jel bi smeo sad nesto da pojedem?Dajte predlog sta dok se istusiram!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
mob
LG Nexus 4
sir Smile posni ... mladi ...

sto se tice lucevina Smile tesko da ce ti to pomoci Smile u tom slucaju svi bi po ceo dan dr***i i jos bi i biceps nabijali xaxaxaxaxaxaxaa Smile Smile paz da se ne preforsiras Smile drzi se treninga Smile sto je sigurno sigurno Smile

sto se treninga tice Smile ne znam sta bih ti rekao nije lose ali opet nije neki trening Smiley btw gde je tu istezanje na pocetku i kraju minimum 5 min ti treba od glave do pete Smiley ... ne zuri kad radis ... i fokusiraj se na pravilnost ... a vremenom ces ici vise ponavljanja ili vece tezine zavisi sta radis kao sto si i rekao za sklekove ...

a to sa flasama ...ne znam na kakvo "rastezanje" ... ne verujem da ce ti to mnogo pomoci ...
btw kako si to uspeo  Smile kako si napisao rekao ibh da je ta razlika osetna a to jos nisam video Smiley ... hm hm
Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Ne istezanje pre treninga nikako, 'el ste ludi...Do relativno skoro je bio mit da se treba istezati pre treninga, al' od tada je jedno hiljadu puta utvrdjeno da to ne treba raditi, kakvo istezanje na nezagrejan misic, najlaksi nacin da se sjebes.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2349
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung E250
sir Smile posni ... mladi ...

sto se tice lucevina Smile tesko da ce ti to pomoci Smile u tom slucaju svi bi po ceo dan dr***i i jos bi i biceps nabijali xaxaxaxaxaxaxaa Smile Smile paz da se ne preforsiras Smile drzi se treninga Smile sto je sigurno sigurno Smile

sto se treninga tice Smile ne znam sta bih ti rekao nije lose ali opet nije neki trening Smiley btw gde je tu istezanje na pocetku i kraju minimum 5 min ti treba od glave do pete Smiley ... ne zuri kad radis ... i fokusiraj se na pravilnost ... a vremenom ces ici vise ponavljanja ili vece tezine zavisi sta radis kao sto si i rekao za sklekove ...

a to sa flasama ...ne znam na kakvo "rastezanje" ... ne verujem da ce ti to mnogo pomoci ...
btw kako si to uspeo  Smile kako si napisao rekao ibh da je ta razlika osetna a to jos nisam video Smiley ... hm hm
 Smile

Ne znam na sta mislis?

Brate imam samo dobro jutro margarin dijet,pavlaku,jogurt 0.05,mleko 0.9 i Ellu Sir 0%...Kako sad ovo da iskombinujem bez hleba da pojedem jel?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 716 717 719 720 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 00:04:42
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.