Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 16:08:00
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 714 715 717 718 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1326642 puta)
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
neka ogledalo bude ono sto treba da bude bitno Wink
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
LG Nexus 4
zanimljivo  Smile

a zasto ... pa nije neko opterecenje ... al ako znas koji ti je procenat ... nekako znas sta treba da uradis tj koliko ... mozes da odredis neki cilj i potrebno vreme za ostvarivanje ... ako gledas u ogledalo cekas rezultat pa onda uzmes u nazad .. .axa tad sam poceo i trebalo mi je toliko ... pa dobro nije los rezultat ... npr. ja sam tako video za koliko sam dosao do nekog zeljenog rezultata tj polovine recimo ... ali verujem da bi vecina odustala pre rezultata u ogledalu kao sto sam i ja mozda nekad ranije ...
btw imam jedno pitanje ... ovako imao sam oko nove godine oko 90kg ... krenuo sam da treniram negde u februaru neozbiljno ... u martu ozbiljno ... a onda sam krenuo da citam ... ishrana treninzi i slicno ... i sve podizao na visi nivo ... a samim tim to je i donosilo bolje rezultate ... sad sam na 81 kg ... imao sam nazalost pauzu koju nisam mogao da izbegnem nekih 15 dana sad u maju ... pa sad to nadoknadjujem inace bih vec dostigao zacrtanih 78 ... al dobro vracam se ... mada opet sam izgubio nekih 10 dana ... taman da krenem nesto se ukocim pa moro da cekam 2-3 dana ... pa krenuo pa me sad sjebalo nesto grlo/nos pa opet prekid par dana i jos skola tako da od petka krecem ponovo ozbiljno ... i to idem u cetvrtak da pazarim kako ste mi preporucili uzecu elite whey + maltodex ...

e sad sto se tice price odozgo o vagi i ogledalu ... ogledalo je sve to ispratilo ... neverovatno primetna promena ... i 3 konfekcijska broja ... sa 36 koje sam kupio oko nove god da mi budu taman sad ulazim glat da me ne stezu ni malo u 33 od pre god dana neke sto sam nasao ... e sad ... i ovaj izgled je skroz prihvatljiv mozda cak i skoro ostvaren cilj ... ali ono sto je problem je sto je pored izgubljenih skoro 10kg i promene u ogledalu ostalo dosta salca ... ako idemo onom standardnom logikom sa deficitom da bi se to izgubilo sigurno bih trebalo da dodjem na nekih 83-4kg a koliko je to dobro za moju visinu od 186  Smile to je ipak 5kg ispod planiranog i "idealnog" po nekim "standardima" ... znaci kako se gubi salce a da se ne ide toliko nisko sa kilazom i da se ne bukvalno "ne susi" ...

btw ishranu sam poboljsao ssto je vise moguce ... znaci ... piletina ... jaja ... tunjevina ... oslic ... skusa ... eventualno svinjski but ... junetina barena uglavnom ... ostalo meso na teflonu ... jaja barena ... riba kako keva spremi ... jako malo maslinovog ulja kako kaze ... krompir pirinac ... salaet (paradajz krastavac) ... mladi sir (imlek, sabacka) ... balans ili fit jogurt ... mleko 0.5 ... itd isl ... i kevina kuvana jela ubacim ali samo kad nisu masna ... plus je sad prestala skoro skoz da zaprzava i stavlja toliko minimalne kolicine ulja ... tipa kupus, junetina sa povrcem ... gulas ... tikvice ... grasak ...

znaci ovo sam cisto napisao radi hronologije ... mada ste mi recimo 99% stvari objasnili ovde i nema potrebe ponavljati ... znaci cisto kako gubiti salo uz neko normalno odrzavanje tezine ... da li je to uopste moguce posto masti gubimo jel tako koliki nam je deficit ... a kilo masti je 9000 kcal ... a receno je da mesecno moze do 0.5kg misica i to tesko ... da li to znaci da ako bih i dogurao do toga sto hocu u ogledalu sa tih 84 kg ... da bi mi posle trebalo 3-4 meseca ako ne i 5-6 da dodjem opet na nekih 80kg sa drugom "strukturom" ... i koliko je zdravo npr. da se spustim tako  Smile 

znaci imamo misice, salo ... i vodu ... ako gubimo salo moramo to dupuniti misicima i obratno ... voda je oko 60% ili 80% koliko vec ljudskog tela ... sto znaci koliko god je pili ne mozemo njom odrzavati tezinu ... ili gresim? dajte malo biologije Smiley  Smile

nadam se da ne smaram sa ovako dugim porukama ... pisem zbog sto boljeg razumevanja i sto manje pod pitanja ... kapiram da je tako bolje ...ako ne ispravite me ... jer zelim stvarno da dovedem sto se kaze svoje telo i zdravlje do maksimuma ... pa da vidim tacno sta mi je ciniti ... imacu jos posle ovoga samo pitanje vezano za whey al to cu ukratko za koj dan  Smile
« Poslednja izmena: 31. Maj 2010, 01:21:06 od Fman »
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Drugovi, drugovi, ... pa u drugom stanju...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2954
Zastava Vienna
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Sensation XL
Sta je najbolje za definiciju (uz pravilnu ishranu)...?
Cuo sam za L-karnitin, ne znam sta vi mislite...
IP sačuvana
social share
To je kao da kazes da nisi primetio ljubicastog slona sa neonskim osvetljenjem u guzici kako stoji pored tebe u mracnoj sobi Smiley
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
pravilna ishrana za pocetak i manja opterecenja uz vise ponavljanja za misic... definicija i skidanje masnih naslaga ne stavljaj u isti kos Wink
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Drugovi, drugovi, ... pa u drugom stanju...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2954
Zastava Vienna
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Sensation XL
Onda prvo skidanje masnih naslaga pa definicija, sa tim da nemam puno masnih naslaga...samo oko struka...:S
IP sačuvana
social share
To je kao da kazes da nisi primetio ljubicastog slona sa neonskim osvetljenjem u guzici kako stoji pored tebe u mracnoj sobi Smiley
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2349
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung E250
Onda prvo skidanje masnih naslaga pa definicija, sa tim da nemam puno masnih naslaga...samo oko struka...:S

To je i moj problem,jedini problem...Imam 3 cm u struku u odnosu na ostali deo torsa ne znam sta da radim
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
smedje salce Smiley)) joj to je zaebano ..dosta treniraj ..radi trbusnjake,trci ...mlad si ti jos za hemiju ...polako skinuces....sredi ishranu maksimalno Smiley
« Poslednja izmena: 05. Jun 2010, 14:58:21 od misewic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
znaci kako se gubi salce a da se ne ide toliko nisko sa kilazom i da se ne bukvalno "ne susi" ...

I mene ovo zanima, molim objasnjenje, hvala  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
znaci kako se gubi salce a da se ne ide toliko nisko sa kilazom i da se ne bukvalno "ne susi" ...

I mene ovo zanima, molim objasnjenje, hvala  Smile

pa moras da pakujes misice jer misic trosi salo za izgradnju Smiley i restrikcijom UH ili rotiranjem Smiley visok unos proteina (za zene sojin protein) i samo da pakujes misicna vlakna ..neki sagorevac.susenje moze a i ne mora ..to sto se susis od vode tj kolicina vode je ispod 45 %(mora da unos bude 5-7l dnevno i stalno si otecen(bar kod mene) pa cepim jedan lasix da ispustim vodu iz tela i odradim merenje Smiley ali problem je koza Smile zato sto sam pao 50 kila za godinu i nesto meseci Smiley za ove sto imaju 5-10 viska nista strasno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
O Boze, koliko je to smaranja Smile Neka hvala...A to za 5-7 litara malo si lupio, znas ti sta je 7 litara vode jebo mamu, to mozda za nekog ko ima 2 metra i 100 kila...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 714 715 717 718 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 16:08:00
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.