Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 08:20:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 713 714 716 717 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1325206 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung i5700 + D880
Radim kombinovano ovaj obican i "ass to grass", s tim sto je ovaj put snimljeno samo ovo, 3 serije. Inace do 120 idem dupetom do zemlje, sve preko toga mi je frka da ne ostanem dole Smile Bice sledece nedelje ali ako se ne vazdignem, ti si kriv Smile

Al' uzevsi u obzir kakva su mi kolena + onaj desni sjebani zglob, svaka mi dala i za ovo Smile
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Џукеле ће ме докусурити...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.55
mob
Alcatel OT 800 Tribe
Ćuti, ja sam toliko kilav na čučnju da to nije normalno. Ass to grass  Smile sa max 50 (pedeset) kila. Uopšte, sa zglobovima sam slab i klimav tako da se i zentam, a i ne mogu. Polu-čučanj nisam nikad više od 100 kg, a da to liči na nešto, tj. da ga pravilno radim.
IP sačuvana
social share

Speed kills, drive 2cv and live forever.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung i5700 + D880
Ja imam dosta snage u nogama, trbusnom delu i donjem delu ledja, verovatno zato sto sam se ceo zivot rekreativno bavio fudbalom i ostalim sportovima. Na mrtvom dizanju sam isto jak a na cucnju (ovako pod 90 stepeni) mi je sve ispod recimo 110 sprdnja, sa 100 mi je rekord valjda 22 puta. Radim cesto i pun cucanj ali stvarno mi je frka sa npr. 130-150 da idem skroz do dole, pogotovo sto radim bez pomagaca a ova sprava za cucanj nema one dve zastitne sipke sa strane.

Ali sad sam u nekoj fazi raspadanja pa cu u narednom periodu probati da radim sa vise ponavljanja i manjim kilazama, i sa malim pauzama..
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 103
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
jel' bolje prvo na trcanje pa u teretanu ili obrnuto?
ili da podelim - ujutro trcanje popodne teretana?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
LG Nexus 4
prvo teretana pa trcanje ... ako ides kontinuirano ... a razlog toga je da trosis snagu i energiju tokom treninga sa opterecenjem (tegovima) u teretani ... a kasnije ako si istrosio zalih uh prelazis na masti tokom trcanja ...
mada sve zavisi i od ishrane i ciljeva

mada meni skroz odgovara kombinacija trcanje pre dorucka popodne teretana ... i najbolje rezultate sam imao mesec dana kada sam se toga pridrzavao ...  Smile
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1874
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 6233
Ovako zeleo bih da vas pitam za savet.

Nadam se da pitam na pravome mestu Smile

Imam 18 godina i zelim da pocnem od sutra sa drugarima da idem u teretanu.Od nekoliko ljudi sam cuo da vezbanje u teretani negativno utice na visinu.Interesuje da li je to samo stereotip ili istina? Smile
IP sačuvana
social share

[/img]

Our generation will have to repent not only for the words and acts of the Children of Darkness, but also for the fear and apathy of the Children of Light." Dr. Martin Luther King, Jr
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
LG Nexus 4
ako si u 18 tesko da moze puno da ti smeta Smile cak i da smeta Smiley

mada ja koliko sam citao zadnjih 2-3 meseca kad sam usao u ovu tematiku sve sto se "u narodu" prica o teretani ispade zesca glupost ... dok su prave cinjenice ... da je veoma zdravo i korisno ... cak sta vise preporucuje se ... naravno sve treba raditi umereno i pravilno ... opet kao i gore zavisno od ciljeva i mogucnosti ...

a na licnom primeru ... jedino sto sma primetio opet je boljitak ... lepse se osecas lepse izgledas ... i takoreci ako redovno ides nikad nisi nervozan Smiley ... e da pritom ne znam koliko je to merodavno posto planiram da idem do lekara da vidim za neku fizikalnu il nesto slicno za ispravljanje ledja ... ali cini mi se i to su mi jos neki rekli da sam se malo ispravio (nisam kriv Smile nego malo povijena ramena ledja ... klaskika ... vecinom od kompa ... ko i 80% nase generacije) ... pa ti vidi Smiley

Smile
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1874
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 6233
ako si u 18 tesko da moze puno da ti smeta Smile cak i da smeta Smiley

mada ja koliko sam citao zadnjih 2-3 meseca kad sam usao u ovu tematiku sve sto se "u narodu" prica o teretani ispade zesca glupost ... dok su prave cinjenice ... da je veoma zdravo i korisno ... cak sta vise preporucuje se ... naravno sve treba raditi umereno i pravilno ... opet kao i gore zavisno od ciljeva i mogucnosti ...

a na licnom primeru ... jedino sto sma primetio opet je boljitak ... lepse se osecas lepse izgledas ... i takoreci ako redovno ides nikad nisi nervozan Smiley ... e da pritom ne znam koliko je to merodavno posto planiram da idem do lekara da vidim za neku fizikalnu il nesto slicno za ispravljanje ledja ... ali cini mi se i to su mi jos neki rekli da sam se malo ispravio (nisam kriv Smile nego malo povijena ramena ledja ... klaskika ... vecinom od kompa ... ko i 80% nase generacije) ... pa ti vidi Smiley

Smile

Hvala puno na savetu Smile

Da li bi posto tek pocinjem trebao da izbegavam vezbe na nekim spravama?
IP sačuvana
social share

[/img]

Our generation will have to repent not only for the words and acts of the Children of Darkness, but also for the fear and apathy of the Children of Light." Dr. Martin Luther King, Jr
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

CRVENA ZVEZDA

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2378
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 5310
to sto mjerite po netu nista tacno nije Smiley ja npr mogu da imam biceps 50cm bocne tgrbusnjake odvaljene pa da mi kaze 25% masti  Smile

nego fino kod cika doce i izmjeris da tacnije ne moze  Smile
IP sačuvana
social share
Cale ti u djubretarimaaa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E
Postoji komora za merenje masti i meri u 0,1 procenat tacnosti, gde se odbijaju od tezine tela masa kostiju, misica i organa, to je najprecizniji nacin!
Mislim da tako nesto u Srbiji ne postiji, a i da postoji pregled bi kostao taman da jedes 15 dana kako treba! Smile

Ja ne znam zasto uopste opterecivanje time, neka ogledalo bude jedina vaga za tezinu i jedini nacin za utvrdjivanje procenta masti!
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 713 714 716 717 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 08:20:46
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.19 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.