Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 20:20:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 689 690 692 693 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1328112 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Ljudi kazite vi meni da li je u ovome plus ili minus...

Ovaj mesec mi je prosao tako sto sam isao posle podne u skolu i sve do uvece nisam jeo gotovo nista,pojedem nesto pre polaska sitno...Onda kad se vratim kuci uvece obicno bude nesto od ovoga:Becka snicla,Cevapi na rostilju,riba u brasnu bez kostiju i bareni krompir uz to i limun,lazanje,pica...I onda se ja tu nazderem,ajde da kazem izmedju 100-200 g pojedem i onda opet uvece oko 12 cesto znam nesto da uzmem da pojedem...Medjutim vec duze vreme jedem samo crni intergralni hleb...Znaci da li je ovaj nacin ishrane los ili dobar?Dodao bih da sam u ovom mesecu podbacio skroz sa vezbanjem,ali zato u skoli uvek imam neku dobru fizicku aktivnost(basket,fudbal dosta se trci uvek)

Da li da pocnem sada u maju da jedem normalno;Ribu,belo meso,rizu,ela sir,jogurt 0.9 i ostalo i da pocnem da radim trbusnjake i sklekove posto sam u martu samo to radio,imam i dve flase od 2 l napunjene vodom ali ih ne koristim...

iskreno da ti kazem,ali nemoj da se ljutis i duris posle ....ti si IDIJOT...u pozitivnom smislu...taj kreatin ti nicemu ne sluzi bez brzog proteina,jer kreatin da bi imao efekat za masu MORA da se uzima zajedno sa dekstrozom,maltodextrozom i proteinom zajedno ili neki gainer da kupis...:Becka snicla,Cevapi na rostilju,riba u brasnu bez kostiju i bareni krompir uz to i limun,lazanje,pica.,...nemam reci....ako se od toga pravi masa...ja bi bio flex na kub....moj topao savet je da se EDUKUJES pre nego zakoracis u pravljenje mase ...jer nazad posle nema ....

imas sve tamo Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2349
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung E250
Ok brate hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
e nema hvala....ja ne prastam vise greske  Smile Smile Smile Smile salim se malo ...protein ti je najbitniji ...ako hoces masu ...onda bolje uzmi gainer jer ima dobre kalorije a i tebi moze da olaksa kao dobra zamena za obrok ako si u skoli ili fax-u...preporuka je mrammoth 2500 ili cell mass.... Smile Smile
« Poslednja izmena: 30. Apr 2010, 00:41:36 od misewic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2349
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung E250
Ne bih da koristim preparate nikakve...U razvoju sam pa bih sve prirodnim putem...

Ajd kad budes imao vremena i ako te ne mrzi da mi sastavis neki program posto se stvarno ne razumem pokusavao sam ovo vise puta...Znaci u koliko da ustanem sta da vezbam,sta da jedem u koliko da jedem koliko da jedem...Poz

P.S.

Mase ili kako se to kaze imam,imam 83 kile visok sam oko 180,znaci ja bi da zategnem malo to...A mogao bi i da skinem kilu-2
« Poslednja izmena: 30. Apr 2010, 00:48:06 od Dane9444 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
ja sam ti dao link foruma pa tamo pitaj...ja to ne radim ....msm nisam tooooooliko edukovan da drugima pravim posebne programe..tamo pitaj...ima sve tamo od jelovnika do vezbi Smiley Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
LG Nexus 4
dok ne stingne koji odgovor procitaj ovo obavezno ... razjasnice ti dosta stvari
http://www.exyu-fitness.com/forum/index.php/topic,4263.0.html

takodje
prelistaj ovo treba ti pola sata kad navatas ... http://kadvolim.com/

kao sto rekose najbitnija je ishrana ... ja sam skinuo dosta time sto sam poceo da treniram i da pazim na hranu ali idalje mi ishrana nije bas onakva kako treba i zato jako tesko skidam salce ...

sto se tice treninga moras reci sta zelis da postignes ... da li je to samo da smrsas .. .da nabacis misice ... il sta zelis ... osov mrsavljenja ti je kardio trening ... time przis kalorije ... trcanje, brzo hodanje, bajs, eklipter, steper, vijaca ... najbolje je raditi trening ujutru pre dorucka u pocetku koliko mozes pa sve dok nedodjes do nekih 45-60 min ... takodje bitno je da ti tokom kardio treninga puls bude na 60% ... a to dobijas tako sto od 220 oduzmes broj godina ... to je maximalan puls a zatim na to izracunas 60 procenata ... kazu na tom pulsu se skidaju masne naslage ...
ali da ovo sve je sto se tice treninga ... ali pre svega ishrana isrhana ishrana ... to vidim na sebi  Smile

na ovom kadvolim ti je lepo opisano kod merenja ... sta raditi kako paziti ... znaci osnov je jasan ... da bi kilaza isla dole ... kalorijska potrosnja mora biti veca od unosa odnosno moras biti u deficitu ...

procitaj maLo linkove i stranice ranije gde su meni pisali i puno toga ces pohvatati ... za par dana mnogo stvari se moze nauciti sto se tice ove tematike  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Forza Juve , vinci per noi !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4220
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
SonyEricsson W810i
Nesto me zanima... kad trcite srednjim tempom, koliko trcite ''iz cuga'' ? Posto trcim sam, nemam nikakvu predstavu u kakvoj sam kondiciji...
« Poslednja izmena: 30. Apr 2010, 01:08:51 od ognjen91 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2349
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung E250
Bas vam hvala,jos za prvi maj ubijanje pivo,rostilj...I onda nema vise u gradu alkoholisanja,samo kisela voda,nema testenine pocinjemo bareni krompir,riba,pileca supa,pilece belo,ela sir...Pogledacu ovo kasnije hvala jos jednom

Jos nesto mozda i nema veze sa ovim...Ali jako tesko ustajem ujutru...Ovo je sramota,ali za mene je ustajanje u 11:00 kao za normalnog coveka u 05:00-06:00...Jel imate neki savet kako da ustanem lakse,telo mi uopste ne reaguje i da hocu ne mogu prosto da ustanem...
« Poslednja izmena: 30. Apr 2010, 01:11:27 od Dane9444 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
vise ne radim kardio tako da ....sorry...samo tegovi ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Bas vam hvala,jos za prvi maj ubijanje pivo,rostilj...I onda nema vise u gradu alkoholisanja,samo kisela voda,nema testenine pocinjemo bareni krompir,riba,pileca supa,pilece belo,ela sir...Pogledacu ovo kasnije hvala jos jednom

eh...da sam na tvom mestu..ja bih poceo josh sutra pa nek puknu dusmani ....eto tako sam i ja danas,sutra ...dok nije prelomilo u mozgu na pola i sve poslao u P*****M***** i resio da smrsam.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 689 690 692 693 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 20:20:29
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.106 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.