Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 19:48:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 635 636 638 639 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1326103 puta)
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E
pazi dominick...jeste za whey za to da dobije misicnu masu...ali bolje mu je prvo gejner ako je kost i koza...razumes...
Pa to sam mu i ja reko zar ne? za bilo kakvu masu neka uzme gainer, dobice i misice i jos nesto malo uz njih.

da li jedan obrok moze da bude kikiriki ili suncokret?
bogati su proteinima, ali me zanima koliko su losi za trbusne misice?
hvala  Smile
Obrok sigurno ne ali kao grickalica i zanimacija da, i radi se o pecenom ne przenom kikirikuju i suncokretu to je najbitnija razlika, proteini u njima su zanemarljivi jer su biljnog porekla, njihova prvenstvena namena u ishrani jesu dobre masti koje dobijas iz njih!!

E ovako odlucio sam da pratim Dominikov program koji mi je preporucio...Rekao mi je prvu nedelju samo da izbegavam secer i testenine a evo sta sam ja uradio(Malo pozurio odma prvi dan danas krenuo):

Ustao u 7:30

Doruckovao u 8:20: 3 kuvana belanca i jedno celo kuvano jaje,1 parce integralnog crnog dijetnog hleba(inace vrlo ukusan) i 1.5-2 Dl jogurta(znaci casa jogurta)

Uzina 10:30: 1 dukat vocni jogurt od kajsije

rucak 12:30: 100-150 g pecenog belog mesa na elektricnom rostilju(2 parceta su bila,tanka ne velika) i peceni krompir,pomfrit 150g  kaze keva da je iscedeno ulje iz krompira i posle toga pola case vode,naravno samo parce intergralnog crnog hleba uz sve ovo...i da za salatu onaj svetli zeleni krastavac pomesan sa pavlakom

E sad ako mozete da mi kazete da li sam sve ovo uradio pravilno?Planiram oko 14:30 da odradim sklekove i trbusnjake pa oko 15:00 da idem na fudbal...Kada se vratim sta da jedem,da uzinam ili redovno jelo?
Rekao sam da potpuno izbacis slatkise a da redukujes testenine nisam pominjao nikakav vocni jogurt  Smile
Pomenuo sam jogurt sa 0%-0.5% mlecne masti!
Nisam ni pomfrit nigde spomenuo, krompir DA ali ne przen na ulju nego kuvan(baren) ili pecen u rerni, razlika je debela u tome!!
Krastavac i pavlaka Smile cekaj jel mozes ti da jedes neku salatu bez pavlake i bez majoneza.

A tebi je cilj da se ugojis ili da smrsas?

Ako je ovo drugo, ondak ne sme ni krompir, ni mlecni proizvodi (sem Ella sira), hleb pogotovo (kakav god bio  Smile ). Voce je zabranjeno.

Iskljucivo povrce, belo meso i riba  Smile Malo badema i to je to.
Ovo je izvandredna predpostavka keto dijete, zasto da ne jede ugljene hidrate jel treba da padne u nesvest zbog nekih radikalnih poteza, decko je jos uvek u razvoju???

Ja sam decku lepo objasnio da se malo suzdrzi nekih navika da ne jede neko vreme slatkise, da ne jede ugljene hidrate i masti popodne narocito ne nocu i da upraznjava fizicku aktivnost!
I ko ti je rekao da nesme da se jede krompr ako si na dijeti? bas bih voileo da upoznam tu osobu! Ovo za mlecne proizvode i za hleb je relativno tacno sad neko bolje reaguje na laktozu a neko ne, a neko na testa bolje reaguje a neko ne.

Sve je odlichno, osim tog pomfrita. To ti nikako nije potrebno. Posle treninga bi trebalo da unesesh proteine i uglj. hidrate, ali ne i masti, i to odmah nakon treninga (u prvih sat vremena). Mada, ne znam koliko se to odnosi na fudbal.

Apsolutno tacno!!!!

Znao sam da pomfrit nije dobar,ali moja keva naravno kenja i nemate pojma kako je los osecaj kada ne mozete objasniti nesto kevi da je lose za vas,a ona misli da je dobro a ustvari je stvarno lose...No da ne odmicem od teme,gledaj ja ne mogu sigurno 100% da uradim sve tacno...Pomfrit vise ne jedem,bareni kuvani pomfrit moze zar ne?Znaci kuvano jaje,belance naravno,riba,belo meso,ella sir,mladi sir i ne znam sta fali ovom hlebu?Dok se hranim osecam da prija mom organizmu i da se ne prejedam!Dakle kazite mi samo,jel sme ovaj vocni jogurt da se jede?Jel ova devojka upravu ili stvarno ne smem da jedem voce uopste?Jedem i zeleno povrce pogotovo,zanime me da li smem neki sok i supu pored svega???Mislim da je to to ako se setim jos necega pitacu

E da!:) Juce sam nesto sa ortakom pricao,nisam ga video jos ove godine i isli smo na fudbalicu,bio sam prvo kod njega i primetio sam da je ojacao,pre je bio mrsav sad je snazniji,pitao sam ga sta radi i otisli smo kod njega u sobu i on je pio neki bokal od pola litre i pokazao mi nesto da je stavio unutra nisam siguran sta je,ali mislim da nije ni kalcijum ni protein,ali decko je ojacao...Zanima me da li bi ja smeo neke tablete da pijem?

Ja sam ti cini mi se napisao o svim tim pitanjima sto ti sada pitas, zaista ne razumem sta nije jasno?
Voce mozes da jedes ali ne mozes da jedes kilogram jabuka dnevno nego 2 jabuke do 200g maximalno, i slicne fore par kajsija, par breskvi, banane niposto ne smes, par narandzi, par mandarina....
Vocni jogurt ne rekli smo, sadrzi vise losih kalorija koje tebi ne trebaju!
Sokove mozes ali umereno nemoj da pijes gazirane nego cedjene, uzmi pa napravi sam sok, umesto da jedes voce ti popi sok zumes lepo 2 popmoprandze iscedis i popijes to! Ako mislis da pijes 1litar ili 2 litra nekog gustog soka iz tetrapaka pozdravi se sa dijetom.
I na kraju krajeva na svakom proizvodu koji unosis a imas dileme da li je dobar ili ne samo pogledaj sastav, ti sokovi pogledaj koliko ugljenih hidrata imaju, a to su prosti ugljeni hidrati odnosno seceri!! Nisu to komplexni ugljeni hidrati koje ti unosis iz kuvanog krompira ili kuvanog pirinca!!!!
Pazi sta si rekao, dok se hranim osecam da prija mom organizmu, pa ja dok jedem jagnjetinu sa raznja znas kako to prija mom organizmu, ne mogu da ti opisem, ali to sto moram da trcim odavde do Amsteradama i nazad da bih sagoreo to jagnje to nema veze jel da?!

Ovaj drugi deo tvog posta necu ni da komentarisem, mami ne mozes da objasnis da je kuvani krompir bolji od onog przenog u ulju za tebe a kako mislis da joj objasnis sta je u tom prasku koji hoces da pijes?
Citat
Zanima me da li bi ja smeo neke tablete da pijem?
I to sam ti rekao sta da pijes i ponovicu ti opet:
Vitamin C, komplex vitaminaB, neki multivitamin, omega3 riblje ulje, bilo sta od toga je super, to i deca piju cak i u uzrastu do 5 godina, to su jedine tablete i "proteini" koji tebi trebaju sada!
I reko sam ti da se ne zamaras previse nego lagano nedelju po nedelju da menjas navike, prve nedelje izbacis slatkise, druge nedelje redujujes testa sta znaci to? znaci da ne jedes pice, mekike, burek, pite i pitice, palacinke, tortilje.....
da se suzdrzavas od brze hrane...
da ubacujes lagano trcanje, nikakva forsiranja...
da lagano pojacavas proteine (meso sir jaja riba...)
da krenes da radis vise sklekova da probas da radis propadanja i zgibove....
da pijes vode najmanje 3l dnevno.....

i da ne zuris negde jer nemas gde da zuris, da nema nista od radikalnih promena samo lagano....
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
Utisci posle 6 dana na keto...fantasticno se osecam...povratio sam nivo (testosterona) odnos prema hrani je mmmm...pojeo bi masno cebe.. Smile Smile danas bar imam malo punjenje uh 100-150 gr..snaga je vracena ali kg idu na dole jupiiii..josh 2 meseca mukotrpne borbe preostaje.. Smile Smile do konacnog cilja...80kg... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
svaka cast, nastavi samo  Smile
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
svaka cast, nastavi samo  Smile

moram sta cu...nemam kome da se zalim...jbg do sada sam izgubio 38kg i sada da prestanem ....nema sanse...mora da bude bar 50kg minimum
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
pripazi samo kad zavrsis ciklus na ishranu. Kako se skinulo "lako" tako moze i da se vrati Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
zato imam plan b) vratim se na rotiranje....i tako do kraja zivota  Smile Smile Smile Smile sa rotiranjem mogu da pravim izlete sa ishranom  a na keto ne....zato je sada i drzim...posle rotiram ...ponekada napravim pauzicu i opet rotiram...jer sa njom mogu da odrzavam stalnu liniju(cak sam 2 meseca stagnirao u skidanju na rotaciji)

samo sto cu sada malo teze da vracam jer sam popravio metabolizam na bolje...pre nije ni postojao  Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 07. Mar 2010, 02:16:33 od misewic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
do kraja zivota Wink

Nemoj, jedan zivot imas samo, ne traci ga celog u zecjoj hrani  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1661
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Motorola 
100 trbusnjaka,za nekih 15-tak minuta prvih 50 u serijama,drugih odjednom...I mislim da ih radim pravilno ruke su mi rasirene maximalno i drzim ih ispod glave i nisu spojene onako prstima vise mi samo sluze kao pomagalo

Sklekovi me jebu,danas sam uspeo jednom 10 odjednom i skoro sam crko,ne mogu da provalim disanje,kako da disem dok ih radim,mogu nekih 3-5 serija sa pauzama od 20-30 sekundi od po 5 skleka(skroz pravilnih) i onda sam posle gotov...Sta bi sada trebalo da radim?

Ukucaj www.bodyweightculture.com tamo imad sve vezbe sa svojom tezinom. Radi i zgibove,propadanja nemoj samo sklekove da ne bi doslo do imbalansa. Sto se tice ishrane po meni ne bi trebalo da se opterecujes sa ishranom. Ti bi trebao dobro da jedes jer si jos u razvoju. Ti ces jos da rastes. Ja sam sa 15 godina kao sto ti sad imas bio visok 1.77 a sad sam visok 1.90 pritom sam pre pet godina bio malo deblji a visina me je izvukla tako da nema potrebe da se opterecujes.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
HP 

Dominick
hvala na odgovoru  Smile
IP sačuvana
social share
dr. mr. JA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
do kraja zivota Wink

Nemoj, jedan zivot imas samo, ne traci ga celog u zecjoj hrani  Smile

jbg kada mi je isti bio do pre 12 meseci ozbiljno ugrozen i sklon ka najgorim stvarima...mojom hebenom lenjoscu i nemarnoscu ka tezini i prejedanjima (kao i pijancenjima) dok nisam otisao na operaciju i saznao sve....jbg moram sada da postujem pravila ove igre....pre nisam ....sada moram....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 635 636 638 639 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 19:48:45
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.