Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 19:06:55
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 603 604 606 607 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1325460 puta)
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E
Jutros sam pricao sa ortakom koji izgleda kao zmaj, a nikada nije usao u teretanu. Tako da te price za prave rezultate ,,mora teretana", padaju u vodu. Ako krenes u teretana brze ces steci izgled, ali nosi veci rizik od povreda(koje mogu da te muce ostatak zivota)... pogotovu ako se takmicis sa nekim, ili oces da izgledas kao spartanac za mesec dana. Pre nego sto krenes sa treniranjem zacrtaj sebi zasto kreces, i sta zelis... Nemoj da dozvolis da te neko pokoleba, pricama ,,Mozes samo 10 sklekova?! " i tome slicno.

Moj neki savet ti je: radi sklekove, trbusnjake i zgibove. Pored toga mozes propadanje(ja licno ne radim, jer nemam gde) i cucnjeve. Zagrevaj se pre treninga, istezi posle i gledaj da trcis. I nigde nemoj da zuris, rezultati ce doci vremenom... mozda cak mnogo brze nego sto si mislio Wink

Pazi na pravilno disanje, ja sam imao problem na pocetku... jel radim trbusnjake na kosoj klupi.

Plus odmor i dobra ishrana i teretana ti nije potrebna Wink

Ja mogu 100 sklekova, doduse ja sam u poslednjoj nedelji programa... ali to i nije toliko bitno. Bitno je da se ti dobro osecas i da ti prija to sto radis Wink Znam masu likova koji rade samo teretanu izgledaju ,,napumpano" ali dzabe kada ne mogu da se okrenu, posle 5 minuta trcanja dusa im je u nosu.

Ja vece gluposti od ovih u skorije vreme nisam cuo! Smile

Nisu bre svi isti! Kako ocekujes da covek od 1.80 visine i 120kg radi zgibove, propadanja, sklekove i trbusnjake!
Ti pricas o povredama kao da su obavezne, za 6-7 godina dok sam aktivno trenirao nisam se ni ogrebao a kamo li nesto krupnije, najbitnije je pristup celoj prici i naravno mozak koji treba da se ukljuci sta god da radis, zagrevanje, istezanje postepena progresija su MORANjE a ne raditi cisto reda radi!

Citat
Ja ne znam dal si ti ikad nesto proctitao o rastu iz razvoju misica kad pises ovako nesto? Smile  na cemu da napravi misice na salami, pasteti, plazma keksu Smile

Citat
Znam masu likova koji rade samo teretanu izgledaju ,,napumpano" ali dzabe kada ne mogu da se okrenu, posle 5 minuta trcanja dusa im je u nosu.
A ja imam dvojicu drugara sa po 95kg cistih misica i 190cm visine koji zajedno samnom trce po 14km bez ikakvih problema, to o cemu ti pises je nista vise do banalno generalizovanje stvari!
I jos nesto, zasto mislis da je trcanje reprezentativni karakter za bilo sta? Jel si ti piotao njih da li oni uopste zele da potrce, sta ti zapravo ovim hoces da kazes?

Spartanac za mesec dana Smile

ne znam samo zasto se uopste neviram oko ovakvih likova Smile

Kolko godina imas uopste ti, nemam nameru da se raspravljam sa nekim klincem od 16god Smile

-------------------------------------------------------------------
ajde malo ozbiljnosti
-------------------------------------------------------------------
Imam jednog drugara koji vec 2 godine radi na vratilu zgibove, radi propadanja i radi sklekove, sve vrste zgibova radi od 18-20 ponavljanja u 4-5 serije, propadanja radi po 30 komada duboka i pravilna po 4-5 serija sklekove radi klasicne po 35-40 komada u 4-5 serija, sto se tice vezbi to je sve.
Za dve godine njegova muskulatura se duplirala od grudi i ramenog pojasa, zanci dobio je pektoralise, dobio je malo na tricepsima, ledja blago u V izrazu, sira ramena sa izrazenim skapulama, i super oblikovanim trapeziusima!
Noge=grisini, iako radi cucnjeve i trcanje, bicepse NEMA, i nije izrezan ali to je nebitno!

Kada ga pogledas vizuelno dok je obucen izgleda kao gromada, malo podbildovan onako smekerski, ali kad se skine za bazen cela ta slika sa velikom telesinom na tankim nogama je smesna!

Znaci sirove vezbe tipa zgibovi, propadanja, trbusnjaci i sklekovi jesu dobri i rade se i u teretani naravno sta vise nezamenljivi su, ali izgradnju cele muskulature nikada necemo moci da baziramo samo na te 3-4 vezbe Smile

Ne reklamiram teretanu ko ne zeli da ide ne mora, ali odvaljivati ovakve gluposti da je teretana "bespotreni visak" da su ishrana i odmor nepotrebni je van svake pameti i zdravog razuma!
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2042
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
HTC 
Citat
Ja vece gluposti od ovih u skorije vreme nisam cuo! Smile
Bravo, izvlacis moje recenice iz konteksta i tumacis ih na nacin kako tebi odgovora.

Citat
Nisu bre svi isti! Kako ocekujes da covek od 1.80 visine i 120kg radi zgibove, propadanja, sklekove i trbusnjake!
Ti pricas o povredama kao da su obavezne, za 6-7 godina dok sam aktivno trenirao nisam se ni ogrebao a kamo li nesto krupnije, najbitnije je pristup celoj prici i naravno mozak koji treba da se ukljuci sta god da radis, zagrevanje, istezanje postepena progresija su MORANjE a ne raditi cisto reda radi!

Naravno da svi nisu isti, i kada sam pisao prvenstveno sam odgovarao bobahajduk, koji pita dal su sklekovi ,,sve" pa samim tim sam i smatrao da je neki klinac(bez da se uvredis) koji nema problema sa viskom kilograma. Elem, moj vrsnjak je imao problema sa kilogramima pa je opet radio prirodne vezbe, uz dosta trcanja i korigovanom ishranom i postigao je rezultat.
Slazemo se da je pristup najbitniji, ali ja ti pricam kako stoje stvari iz moje perspektive, decaka koji u martu puni 18. godina. 90% vrsnjaka koji udju u teretanu prvo se uhvate za bench (da bi videli koliko mogu MAX), i pitanje ,,Izvini koliko ti mozes iz becha?" i to im je i alfa i beta teretane. Uz takav pristup povrede su neizbezne.

Citat
Citat
Ja ne znam dal si ti ikad nesto proctitao o rastu iz razvoju misica kad pises ovako nesto? Smile  na cemu da napravi misice na salami, pasteti, plazma keksu Smile
Naravno, kada sam rekao odmor mislio sam na odmor grupe misica koje je radio... da pravi pauze. A tvoje tumacenje ,,dobre ishrane" je kao sto su nas ucile nase bake. Jedi unuce sto vise, i bices veliki i zdrav.
Pod dobra israha podrazumevam unos proteina: mlecni proizvodi, riba, meso, voce, povrce, jaja(bez zumanceta ako konzumirate u vecim kolicinama, preko 4-5 nedeljno)..

Citat
A ja imam dvojicu drugara sa po 95kg cistih misica i 190cm visine koji zajedno samnom trce po 14km bez ikakvih problema, to o cemu ti pises je nista vise do banalno generalizovanje stvari!
I jos nesto, zasto mislis da je trcanje reprezentativni karakter za bilo sta? Jel si ti piotao njih da li oni uopste zele da potrce, sta ti zapravo ovim hoces da kazes?

Hocu da kazem da je trcanje veoma bitno i da ne mogu da razumem likove koji rade teretanu bez trcanja.

Citat
Spartanac za mesec dana Smile
Samo ti znas kako si ovo protumacio.

Citat
ne znam samo zasto se uopste neviram oko ovakvih likova Smile
...

Citat
Kolko godina imas uopste ti, nemam nameru da se raspravljam sa nekim klincem od 16god Smile
Godine nisu merilo znanja, to si trebao da naucis do sada. Wink

Citat
teretana "bespotreni visak" da su ishrana i odmor nepotrebni je van svake pameti i zdravog razuma!
Bez teretane se moze. Radis prirodne vezbe, bajs, fudbal, roleri, trcanje, skijanje, plivanje... znas kakve ces noge da imas Smiley
Ti si na osnovu jednog momka zakljucio da se bez teretane, nije moguce uraditi ?!
Zapostavio je noge prilikom treninga, i to je cela istina.

nepotrebni - gde to pise ?

Ziv bio  Smile

« Poslednja izmena: 11. Jan 2010, 19:35:48 od milosp5 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
mob
HTC Sensation
@Milosp5

Ziv ti nama bio jos 100god ali ti o funkcionisanju ljudkog tela,izgradnji misica,oblikovanju ljudkog tela ne znas bas nista! Tj ti mislis da si elokventan jer znas neke stvari koje si cuo od nekog,video 3 drugara koji treniraju i mislis da sve znas...

Ne znam koliko godina imas i ne zanima me,ovde nisu bitne godine vec iskustvo koje neko ima u necemu a tebi to ocigledno fali...
Ja tebi zelim da postanes najbolje gradjen decko na svetu,da se nikad ne povredis,da jedes sta god hoces i treniras koliko god hoces ali nemoj molim te da pises gluposti...pozz Smile

EDIT: Evo sad videh da imas 18god...
« Poslednja izmena: 11. Jan 2010, 20:21:19 od malkin »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2042
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
HTC 
Ja nikada nisam rekao da sve znam, niti cu ikada znati. Ja gresim, molio bih te da me poducis... kako ne bih ponavljao iste greske.

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E
@milosp5

Vrati temu jedno 10 stranica unazad pa lepo proprati sve moje postove sta sam pisao za ishranu i suplementaciju nemoj da pricas napamet, lepo sam procenio da si klinac i da nemas pojima sa teretanom i vezbanjem uopste, koliko sam ja sati proveo nad knjigom sto se tice nutricionizna i vezbanja ti nisi toliko vremena bio fizicki aktivan!

Ja sam sve protumacio kako si ti napisao nsita nisam dodavao i tacno znam u kojim si sada godinama onim napaljenim "koliko dizes na benc" sve mi je jasno  Smile

Citat
Naravno, kada sam rekao odmor mislio sam na odmor grupe misica koje je radio... da pravi pauze. A tvoje tumacenje ,,dobre ishrane" je kao sto su nas ucile nase bake. Jedi unuce sto vise, i bices veliki i zdrav.
Pod dobra israha podrazumevam unos proteina: mlecni proizvodi, riba, meso, voce, povrce, jaja(bez zumanceta ako konzumirate u vecim kolicinama, preko 4-5 nedeljno)..
Koji odmor i koje grupe misica kad radis samo zgibove sklekove jedne te iste vezbe svaki put radis isto.... jel shvatas ti apsurd!
Ko je pominjao ishranu "baba" reko sam ti vrati nekoliko stranica pa ces videti sta sam pisao i nemoj da mi spominjes ishranu ja sam za tebe Dr. nauka sto se tice ishrane i nutricionizma eto vidis koju si glupost odvalio
Citat
jaja(bez zumanceta ako konzumirate u vecim kolicinama, preko 4-5 nedeljno)
Ja jedem 10 jaja dnevno minimum. 7 belanca i 3 zumanca nekad ih jedem i po 20 komada u istoj proporciji i to radim vec godinama, i?
Od mlecnih proizvoda smes da jedes samo sir i to nemasni ostali mlecni proizvodi imaju laktozu sto je veoma los eko je na dijeti ili nabija kvalitetnu masu to se prvenstveno odnosi na mleko!
Voce je bogato fruktozom koja se pretvara u UH jetri i deponuje kao rezerva(mast) i mora da se pazi na GI index voca zato moze samo odredjeno voce u odredjenom periodu dana! I ne treba da se jede svo povrce ima razlike....

Citat
Hocu da kazem da je trcanje veoma bitno i da ne mogu da razumem likove koji rade teretanu bez trcanja.
Trcanje uopste nije bitno ako ne treniras fudbal ili kosarku!!!! Sto se tice kardio dela to moze da se radi na biciklu, eklipteru, nrodijskom trcanju, i drugim simulatorima!

Citat
Godine nisu merilo znanja, to si trebao da naucis do sada.
Pa i nisu al ti si dokazao da bas nemas pojima!

Citat
Bez teretane se moze. Radis prirodne vezbe, bajs, fudbal, roleri, trcanje, skijanje, plivanje... znas kakve ces noge da imas
Ti si na osnovu jednog momka zakljucio da se bez teretane, nije moguce uraditi ?!
Zapostavio je noge prilikom treninga, i to je cela istina.

nepotrebni - gde to pise ?
Bez teretane se moze to je tacno niko te ne tera da ides!

Bajs fudbal i roleri ti nece nabildovati noge samo ce ih uobliciti jer da je tako bilderi bi igrali fudbal i vozili relere!
Rekao sam za njega da je trcao i radi cucnjeve i nista, bez opterecenja noge ne rastu!!!

Evo gde si napisao!

« Poslednja izmena: 11. Jan 2010, 20:57:16 od Dominick »
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2042
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
HTC 
Dosta dugo sam trenirao kosarku, tako da taj deo sa fizickom aktivnoscu zaobidji.

Citat
Koji odmor i koje grupe misica kad radis samo zgibove sklekove jedne te iste vezbe svaki put radis isto.... jel shvatas ti apsurd!
Da radis jedno te isto, ali to ponavljas 3-4 puta nedeljno... odnosi se na rad dan za danom.

Citat
Ja jedem 10 jaja dnevno minimum. 7 belanca i 3 zumanca nekad ih jedem i po 20 komada u istoj proporciji i to radim vec godinama, i?
I, kako stojis sa holestorolom ?

Citat
Trcanje uopste nije bitno ako ne treniras fudbal ili kosarku!!!! Sto se tice kardio dela to moze da se radi na biciklu, eklipteru, nrodijskom trcanju, i drugim simulatorima!
Meni je bitno. Moze, ali trcanje ima najbolji efekat?

Citat
da su ishrana i odmor nepotrebni je van svake pameti i zdravog razuma!
Citat
Plus odmor i dobra ishrana

Smile

edit: Sacu da procitam taj deo sa ishranom od pre 10 strana.

« Poslednja izmena: 11. Jan 2010, 21:20:38 od milosp5 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E
Dosta dugo sam trenirao kosarku, tako da taj deo sa fizickom aktivnoscu zaobidji.
......................
hajdemo sve po redu

Dosta dugo si trenirao kosarku a jos nemas 18 interesantno Smile

Citat
Da radis jedno te isto, ali to ponavljas 3-4 puta nedeljno... odnosi se na rad dan za danom.
Pa u tome i jeste glupost, jedna misicna grupa se radi jednom nedeljno eventualnio 2x, misici velike grupe kao ledja, noge, ramena, grudi se rade iskljucivo samo jednom nedeljno, ima razloga sto je to tako nema potrebe da ti objasnjavam zasto jer si ti reko da te zaobidjem sa fizickom aktivnoscu, znas sve!  Smile

Citat
I, kako stojis sa holestorolom ?
Hvala na pitanju vrlo dobro sta vise odlicno, pritisak mi je kao kod bebe! Mada taj ko ti je rekao to za jaja neka uzme nesto da procita umesto sto siri neke dezinformacije, od cega se sastoji belanac a od cega zumanac, i zasto bas ta proporcija.....

Citat
Meni je bitno. Moze, ali trcanje ima najbolji efekat?
Dobro ako je tebi bitno nemam nista protiv!
Zasto mislis da trcanje ima najbolji efekat i za sta ima najbolji efekat? za srce, za skidanje kilaze, za vaskularni sistem, objasni zasto mislis tako a ja cu ti dokazati da to uopste nije tacno! Smile

Citat
edit: Sacu da procitam taj deo sa ishranom od pre 10 strana.
Prelistaj pa nadji gde mi je baba rekla da jedem puno ako hocu da budem veliki! Pa dodji na DOedukaciju! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2547
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
SonyEricsson K750 on Linux

Citat

reci mi da se zajebavas
IP sačuvana
social share
"Могућности су најчешће прерушенe у рад, тако да их већина људи не препознаје." Анн Ландерс

"Време је праведни судија тако да вредноте и марљивост незауставно воде до успеха"
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E

Citat

reci mi da se zajebavas
Ne  Smile

Dobro ne jedem bas svaki bogovetni dan, kad ne treniram jedem stvari sa vise ugljenih hidrata.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Drugovi, drugovi, ... pa u drugom stanju...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2954
Zastava Vienna
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
HTC Sensation XL
Koje kucne vjezbe su dobre za jacanje nogu...?
IP sačuvana
social share
To je kao da kazes da nisi primetio ljubicastog slona sa neonskim osvetljenjem u guzici kako stoji pored tebe u mracnoj sobi Smiley
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 603 604 606 607 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 19:06:55
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.