Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 09:42:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 605 606 608 609 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1325418 puta)
Jet set burekdzija

nemojte deci stavljati drogu u heroin opasno je!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6862
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.64
mob
Apple Iphone 13
jaoooooooo pa sta da jedem da bi ih nacrtao???? ..........ove nedelje sam digao broj i radim ih 250 odjednom......zadovoljan sam time ali voleo bih tacno da znam sta konkretno da klopam????  Smile
IP sačuvana
social share
[/url]

Kad svi misle isto,niko ne misli mnogo!!!

▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
Samsung Galaxy S III
Bolje da ne znash.  Smile

Nema belo brashno, nema mlechne masti, nema shecera, nema przhene hrane ... nema zhivota ukratko recheno  Smile

Kome onda treba ta zajebancija ...

Mada mislim da je i razvitak trbusnih misica individualna stvar, genetikom podupreta. Sto je u krajnjem slucaju i logika! Neko ima tendenciju da se goji brzo, neko sporo.. a neko nikako.

Ramena i triceps su najbitniji, jbs ovo ostalo  Smile
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Bolje da ne znash. Smile

Nema belo brashno, nema mlechne masti, nema shecera, nema przhene hrane ... nema zhivota ukratko recheno Smile

Zato sam oduvek bila ljubomorna na dragu mi majku koja je posle samo 2 meseca aerobika vec dobila vidne plocice i kose trbusnjake(donji stomak - ne postoji) a u zivotu nije pazila na to sta jede  Smile  Neke ljude bas usreci sto se genetike tice :/(kod zena je doduse mozda drugacija stvar ali isti princip sto se ishrane tice)

Ali kontam da oni koji hoce da nabace bas ''ozbiljne'' trbusnjake i time da se pozabave stvarno moraju da se pridrzavaju ovog rezima...Jbg.
« Poslednja izmena: 12. Jan 2010, 17:28:18 od osma_putnica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
Samsung Galaxy S III
E to je za pohvalu. Kada zena rodi dvoje djece i nekoliko godina kasnije sebi sagradi trbuskanje  Smile - Onda kada se vecina njenih vrsnjakinja davi u salu i celulitu!

kiss u stomak , za mamu :*
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E

Nema belo brashno, nema mlechne masti, nema shecera, nema przhene hrane ... nema zhivota ukratko recheno  Smile
4 bele smrti i DR.feel good hahahahah kakav lik uvek vristim kad ga vidim na TV-u Smile

ma ne treba mi vise mase mozda malo...ocu trbusnjake nikako da dobijem :/ ...hranim se zdravo...malo sam se ugojio za vreme praznika pa sad lagano skidam ...
Kako se hranis zdravo a nemas trbusnjake ajd sad?
Napisi po obrocima sta jedes i kad, kao i visinu i tezinu pa da razgovaramo! Koliko vode pijes dnevno?
Sto se tice proteina da te ne citiram opet moras da znas proteini se prvo jedu pa se onda naknadno piju! Smile

Zato sam oduvek bila ljubomorna na dragu mi majku koja je posle samo 2 meseca aerobika vec dobila vidne plocice i kose trbusnjake(donji stomak - ne postoji) a u zivotu nije pazila na to sta jede  Smile  Neke ljude bas usreci sto se genetike tice :/(kod zena je doduse mozda drugacija stvar ali isti princip sto se ishrane tice)

Ali kontam da oni koji hoce da nabace bas ''ozbiljne'' trbusnjake i time da se pozabave stvarno moraju da se pridrzavaju ovog rezima...Jbg.
Znas kako moras da izbacis sve nepotrebno u ovom slucaju to je to ako nemas neke genetske predispozicije kao sto ih ja nemam, moras mnogo mnogo da se odrices i da se mnogo mnogo znojis sto na cardiu sto u teretani!
Od zabranjenih stvari jos bih dodao voce i sokove(apsolutno sve sokove), mesne preradjevine svih vrsta, nista sto nije bareno, kuvano, ili grilovano sto na el. rostilju ili na teflonu, masno meso ne doalzi u obzir cak je i junetina i teletina masna, znaci samo curetina oslic i piletina dolaze u obzir, paradajz ne, kukuruz ne, nista od psenice... to je ta zajebancija, no pain no game Smile
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Jbt, pa sta onda da jedes?!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
mob
Nokia N97
jaoooooooo pa sta da jedem da bi ih nacrtao???? ..........ove nedelje sam digao broj i radim ih 250 odjednom......zadovoljan sam time ali voleo bih tacno da znam sta konkretno da klopam????  Smile

To je potpuno bespotrebno. Trebalo bi da radish po 20 u seriji, ali da budu shto tezhi. Ti vec imash razvijene trbushnjake, samo se ne vide od sala.

4 bele smrti i DR.feel good hahahahah kakav lik uvek vristim kad ga vidim na TV-u Smile

Koliko god on bio smeshan, te stvari jesu shtetne.
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
HTC Sensation

Hahahahaha...

Evo ja cu da napisem moj rezim ishrane kad treniram:

Dorucak: Ovsene pahuljice sa mlekom+whey
obrok pred trening:Bareni pirinac.jaja,+ neko povrce,krastavac,kupus..
Posle treninga 2x whey
Rucak: Belo meso,oslic,ili tunjevina+ jaja+ povrce
Obrok izmedju je obicno neko voce...ali ne posle 18h jer nije bas najpametnije jesti voce uvece
Vecera: Tunjevina(ako sam bas gladan) a ako ne onda Ella sir...

Kolicina je individualna stvar,pa ko koliko moze(naravno,bez preterivanja  :[115]Smiley
 Pa ko voli nek izvoli... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E
Iznenadila bi se sta sve ima van toga  Smile

Mozes da jedes brokolija koliko ti dusa iste  Smile
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Apple Iphone 4s
Dominick ,aj daj nam brate jelovnik za trbusnjake -sta sme ,sta ne itd.. to ce biti jedna jako korisna stvar  Smile
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 605 606 608 609 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 09:42:35
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.576 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.