Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 18:28:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 601 602 604 605 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1326075 puta)
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
Samsung Galaxy S III
Citat
Redovan i kvalitetan trening je preduslov za izgradnju misica ali to je samo inicijalna kapisla koja pokrece procese u organizmu, pazi ti odvezbas kvalitetno i jako, dodjes kuci i uzmes da jedes na primer pohovane paprike, sir jogurt, hleb, salatu, ili pasulj sa kobasicama, ili pastetu i salamu mislis da ces napraviti misice sa tim?

Ne vodim racuna o ishrani, a vezbam u gym vec dve godine... uglavnom redovno, imam discipline za treningom. Mogu reci da sam odredjenu misicnu formu izgradio i da je sada redovnoscu trenigna odrzavam. Ocito je da postoji napredak kako god da se hranim, samo je verovatno sporiji. To je ono kljucno sto me zanima. Logika je da ce se misici sagraditi redovnim vezbanjem, bez obzira na hranu, ali je pitanje koliko ce se to brzo desiti , tj koliko ce brzo napredovati.... Pretpostavljam, tu je uloga ishrane presudna.

Drugim recima, da ja sada pozelim da imam telo kao, tipa " Šapić ", nije dovoljno da samo redovno vezbam u teretani, vec je neophodno da za taj kljucni iskorak u nadogradnji misine mase, budem potpomognut pravilnom i adekvatnom ishrenom.  U suprotnom, ostajem kao ... " Vujasinovic"  Smile .. ma koliko trenirao  ?

Ispravite me ako pogresno rezonujem ! ?
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
HTC Sensation
Citat
Redovan i kvalitetan trening je preduslov za izgradnju misica ali to je samo inicijalna kapisla koja pokrece procese u organizmu, pazi ti odvezbas kvalitetno i jako, dodjes kuci i uzmes da jedes na primer pohovane paprike, sir jogurt, hleb, salatu, ili pasulj sa kobasicama, ili pastetu i salamu mislis da ces napraviti misice sa tim?

Ne vodim racuna o ishrani, a vezbam u gym vec dve godine... uglavnom redovno, imam discipline za treningom. Mogu reci da sam odredjenu misicnu formu izgradio i da je sada redovnoscu trenigna odrzavam. Ocito je da postoji napredak kako god da se hranim, samo je verovatno sporiji. To je ono kljucno sto me zanima. Logika je da ce se misici sagraditi redovnim vezbanjem, bez obzira na hranu, ali je pitanje koliko ce se to brzo desiti , tj koliko ce brzo napredovati.... Pretpostavljam, tu je uloga ishrane presudna.

Drugim recima, da ja sada pozelim da imam telo kao, tipa " Šapić ", nije dovoljno da samo redovno vezbam u teretani, vec je neophodno da za taj kljucni iskorak u nadogradnji misine mase, budem potpomognut pravilnom i adekvatnom ishrenom.  U suprotnom, ostajem kao ... " Vujasinovic"  Smile .. ma koliko trenirao  ?

Ispravite me ako pogresno rezonujem ! ?

Pa znas kako,u principu je to tako kao sto si rekao,ali nije to bas sve tako prosto,ima jos puno stvari koje uticu na to da li ces jednog dana biti kao Sapic  Smile(za pocetak,probaj sa plivanjem,a ne teretanom  Smile ),kao recimo genetika koja je jako bitna ali na to ne mozes da utices....itd. da ne filozofiram previse

E sad,sto se tice pravilne i kvalitetne ishrane...to je malo podugacka tema i o njoj bi trebalo bas dosta da se pise. Nije ni to baas toliko jednostavno i jeftino,moras lepo da se organizujes da jedes otprilike u isto vreme svaki dan,da kad nisi kuci ne jedes neki junk po ulici,da kad te uhvati kriza,da se ne ozderes od slatkisa....a u pocetku ce ti se sve to desavati i moras da prodjes kroz sve to dok se organizam ne privikne na taj rezim pravilne ishrane....

I da ponovim jos jednom neke bitne stvari:Nisu stetne sve masti i nisu stetni svi UH...nnjih moras unositi u organizam da bi ti organizam funkcionisao kako treba...nemoj gladovati nikako...uvece jedi samo nesto proteinsko...voce nemoj jesti posle 18h ma koliko god ti delovalo da je zdravo i da su puni vitamina  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.196.2
treba mi program air alert za odraz , ako ga neko ima, molim da mi posalje na dejan.kerkez@yahoo. com Hvala unapred
« Poslednja izmena: 08. Jan 2010, 23:32:40 od DEKI99 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Drugovi, drugovi, ... pa u drugom stanju...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2954
Zastava Vienna
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
HTC Sensation XL
2 pitanja...
Koliko pusenje utice na rast, kondiciju, definiciju, masu i sve sl...naglasavam rast....
Koliko je pouzdana masina abtronic, da li stvarno moze ono da uradi od stomaka...?
IP sačuvana
social share
To je kao da kazes da nisi primetio ljubicastog slona sa neonskim osvetljenjem u guzici kako stoji pored tebe u mracnoj sobi Smiley
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E
2 pitanja...
Koliko pusenje utice na rast, kondiciju, definiciju, masu i sve sl...naglasavam rast....
Koliko je pouzdana masina abtronic, da li stvarno moze ono da uradi od stomaka...?
Ne verujem da pusnje nesto extra utice na rast, na kondiciju definitivno utice a na masu i na definiciju ne, u svakom slucaju milion je razloga zasto ne treba pusiti tako da zaista ne razumem cemu ovo tvoje pitanje  Smile

Abtronic je manje vise prevara, on kontrahuje nekim stepenom misice, ali zilion puta smo napisali trbusnjaci se ne prave ispred televizora zavalis se u fotelju pijes pivo i jedes kiki riki dok radi abtronic Smile
Trbusnjaci se prave zestokom dijetom i vezbanjem sa planskim i redovnim pravilnim cardio treninzima!

Ne mogu da verujem da neko jos veruje reklamama sa tv shopa Smile

Ja koliko sam video u tim reklamama za te i takve spravice uglavnom prikazu nekog debeljka koji ne moze ni jedan trbusnjak da uradi od velikog stomaka i onda kamera ide na nekog baticu koji se bavi fitnessom zadnjih 10 godina, zaista ne mogu da poverujem da ta reklama moze normalnog coveka da ubedi da ce onaj debeljko izgledati tako zahvaljujuci abtronicu!
Pogledaj sve bodybuildere, pogledaj sve one koji se bave fitnessom, atletikom, gimnastikom, rvanjem.... oni nisu culi za abtronic a svi imaju jake trbusne misice, razmisli zasto!
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Forza Juve , vinci per noi !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4220
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
SonyEricsson W810i
2 pitanja...

1. Nije dobro za kolena, Mozda bi ipak trebalo da predjes na cigare.
2. Sranje zivo. Ali npr Ab King Pro je zaista dobar (imao sam ga), ali treba ti dosta volje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
mob
Nokia N97
Ko hoce six pack trbushnjake, trebalo bi da radi trbushnjake 10 minuta svaki drugi dan, a sad malo tezhi deo - da jede lichce, posni sir, piletinu, makarone i tako te, vrlo ukusne namirnice.  Smile
« Poslednja izmena: 10. Jan 2010, 14:34:42 od Fahrenheit »
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

nemojte deci stavljati drogu u heroin opasno je!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6862
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.64
mob
Apple Iphone 13
samo nisi rekao makarone sa cim????  Smile
IP sačuvana
social share
[/url]

Kad svi misle isto,niko ne misli mnogo!!!

▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
Samsung Galaxy S III
Ma jbs trbusanjke ..  Smile
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Poenta valjda u trbusnjacima jeste taj da, pored estetskog dozivljaja, oni budu jaki i da se ojaca tzv core strenght, a to ne moze da se postigne nikakvim masinama(sta je uopste vezbanje tim abtronicom, sarena laza, misici kao nesto rade a ne rade nista zapravo).
Nije fazon da telo bude samo lepo, valjda treba i necemu da sluzi, majku mu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 601 602 604 605 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 18:28:04
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 2.375 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.