Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 21:48:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 574 575 577 578 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1328631 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
HTC Sensation
Pa lepo sam ti napisao u zagradi ako imas sala odkud ja znam koliko si ti visok i tezak,rakao sam ti generalno kako idu stvari,a ti ako hoces radi 2000 ili 3 trbusnjaka kako god hoces...

A i to sto imas 187 i 78 kg,ne mora da znaci da treba da si mrsav tj da nemas stomak,genetika je cudo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Apple Iphone 4s
imam valjda na stomaku neki tanji sloj sala il sta vec(tako da plocice ne mogu da izvire)... al to je tako od rodjenja..pa da li je u pitanju salo ili samo opustena koza ,to je paradox  Smile
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Nisam sunce da grejem ceo svet

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 501
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Apple iPhone 4
Problem sa viškom sala (na problematičnim mestima, poput donjeg stomaka) koje se ne može skinuti ni vežbama uz korekciju ishrane skida se samo uz unošenje 3 pa i više litra vode dnevno. Ovo pričam iz svog iskustva, jer sam pre par godina redovno išla u fitness club, čak se i spremala za takmičenje, ali sam imala problem sa viškom sala na donjem delu stomaka. Prestala sam da treniram, nastavila sa korigovanom ishranom i unosom 3 litra vode dnevno i za manje od mesec dana skinula masne naslage sa doneg dela stomaka. A da ne pričam o onom delu koji žene proklinju, kukovima, nikada mi u životu nikakvim vežbama nije pošlo za rukom da skinem "jahaće pantalone" sem vodom. I muskulatura, ukoliko trenirate, dolazi do izražaja. Ali ukoliko unosite tu količinu vode, onda zaboravite na slanu i začinjenu hranu i na gazirano, jer nema nikakvog efekta čak naprotiv, bićete naduveni jer višak NaCl u organizmu zadržava vodu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
zadrzavanje vode u organizmu u pojedinim slucajevima nije ni malo lose, samo sto NaCl radi malo drugacije stvari.Wink Elem, unos soli, isto kao i prostoh, odnosno slozenih secera vrsi iritaciju pankreasa, dize se nivo insulina i u tom trenutku se organizam snabdeva bukvalno svime sto se nalazi u zelucu, a sto moze da iskoristi. Belancevine, UH, masti, nije bitno, kupi sve sto moze da iskoristi za energiju i oporavak. Stomak, salo, masne naslage, nazovimo ih kako hocemo, se ne moze skinuti samo uz pomoc vode,unos vode u toku dana kod zdrave odrasle osobe bi trebao da bude minimum 2L dnevno za normalno funkcionisanje, veca kolicina ce odrzavati hidratantnost naseg organizma i odrzavati nam nivo sitosti na neki nacin, da ne posegnemo za necim sto ne bismo smeli Wink

Ono sto ce skinuti masne naslage jeste iskljucivo pravilna ishrana, potpomognuta aerobnim treningom. Normalno je naravno da cemo posegnuti za vecom kolicinom vode za vreme i posle aerobnog treninga, iz razloga sto tada iz organizma izbacujemo preko znoja dobar deo iste, pa je organizmu potrebna nova kolicina tecnosti za normalno funkcionisanje Wink
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Apple Iphone 4s
a kako bi trebala da izgleda ta ishrana kojom se podpomaze skidanje sala^?

-sto manje masti(znaci konzumacija manje masnog mleka,jogurta,sira)?
-voce(slatkisi) i povrce bogati UH jesti samo pred trening jer ako se energija dobijena iz njih ne potrosi pretvara se u mast?
-isto vazi za testenine i hleb ,kao i za  voce??
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
HTC Sensation
a kako bi trebala da izgleda ta ishrana kojom se podpomaze skidanje sala^?

-sto manje masti(znaci konzumacija manje masnog mleka,jogurta,sira)? Da,Ella sir 0% masti,Fit jogurt 0%
-voce(slatkisi) i povrce bogati UH jesti samo pred trening jer ako se energija dobijena iz njih ne potrosi pretvara se u mast? Ne,povrce mozes da jedes posle treninga,voce mozes ceo dan ali nemoj uvece,slatkisi nikako!!
-isto vazi za testenine i hleb ,kao i za  voce??  Hleb,peciva i ostala sranja izbaci potpuno

I pij 2l vode dnevno i trci recimo 3 puta nedeljno....i to je to!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

nemojte deci stavljati drogu u heroin opasno je!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6864
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.64
mob
Apple Iphone 13
e ljudi danas smo drugar i ja trenirali tj udarali u dzak na vreme.........muci nas jedna stvar, ne znamo koliki treba da nam bude puls izmedju tkz rundi???? mi smo nesto probali da izbrojimo otkucaje za 10 sekundi i mnozili sa 6......bilo bi dobro ako bi postojala neka tabela sa godinama ili kako vec..........hvala u napred
IP sačuvana
social share
[/url]

Kad svi misle isto,niko ne misli mnogo!!!

▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 747
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.33
220-godine e pa 60-80% od toga je aerobni, a preko anaerobni trening
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia E
Svako ko hoce da mu se vide trbusnjaci neka lepo ukuca na nekom pretrazivacu sledece:
carb cycling diet

Sa takvim rezimom ishrane + adekvatan trening plocice garant dobijaju fuge  Smile 
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
racunaj puls da ti prilikom aerobnog treninga bude 130-150 Wink
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 574 575 577 578 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 21:48:29
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.128 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.