Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 03:53:30
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 573 574 576 577 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1328718 puta)
Zvezda u usponu

Keep the wheelz rollin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1026
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Tako je nindzooo!!!

Gledaj na to ovako,nemoz da idu kola bez goriwo  Smile
IP sačuvana
social share
Sometimes the truth is not good enough, sometimes people deserve more, sometimes people deserve to have their fate rewarded ...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Apple Iphone 4s
dobro ,ali sta jesti onda ujutru pre tog treninga? a da trcanje posle da efekta na trbusnjake?
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1661
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Motorola 
Izmesaj tunjevinu,bareno jaje,i sir. Proteinska bomba!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Apple Iphone 4s
to se bar 2 sata ranije mora pojesti,tj znaci treba u 7 ustati i to pripremati ,a to je jako zajebano  Smile
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
HTC Sensation
to se bar 2 sata ranije mora pojesti,tj znaci treba u 7 ustati i to pripremati ,a to je jako zajebano  Smile

Ne,ne,ne,ne.....
1. Nikako nemoj ici u teretanu da radis sa tegovima na prazan stomak!! To moze samo ako ides na kardio,pa hoces da smrsas(jer tada organizam znojenjem sagoreva masti u organizmu)
2. Sto se tice ishrane,najbolje bi bilo da imas 2 obroka pre treninga,recimo prvi(barena jaja,sir,ovsene pahuljice-proteinski) a drugi pred trening(bareni pirinac-slozeni ug. hidrati za energiju),e sad ako nemas vremena za sve to,ukombinuj recimo barena jaja i pirinac ili tako nesto...

Sto se tice trbusnjaka,po meni su najbolji podizanje nogu na vratilu sto vise mozes,trudi se da ih radis dok ne budes mogao da podgnes noge skroz do sipke(za donje trbusnjake) i tkzv. grcenje,podizanje tela(kao klasicni)samo prilikom savijanja bukvalno sabijas trbusanjake,ali to radis bas polako....(za gornje)

E sad,kada ce ti se plocice videti zavisi od dosta stvari,ali najbitnije je da smrsas(ako imas sala)...ja sam radio po 1000 za trening pa nista,dok nisam malo smrsao... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Keep the wheelz rollin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1026
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
bwate,znas sha znachi hiljadu? Jel ih radis pravilno? I doubt so. Verovatno mislis na "crunches" (nenznam prevod na srpski).

Smile
IP sačuvana
social share
Sometimes the truth is not good enough, sometimes people deserve more, sometimes people deserve to have their fate rewarded ...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Apple iPhone 7
meni je dosta bilo u teretanu kad sam išao po 80, 4 erije po 20 i puna kapa (mislim na one za srednje i gornje trbušnjake). Toliko uradim za donje a za kose nešto manje i mrtav sam, s tim što za kose na mašinu stavljao 20,30,40,50 kila.
I sve mi to bilo džaba jer sam ždrao. Dva meseca kasnije sam krenuo sa držanjem dijete a prekinuo sa teretanom i mesec dana nakon dijete sam bio nikad izdefinisaniji u svom životu xD
« Poslednja izmena: 29. Nov 2009, 01:38:38 od Mosquito Slayer »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
HTC Sensation
bwate,znas sha znachi hiljadu? Jel ih radis pravilno? I doubt so. Verovatno mislis na "crunches" (nenznam prevod na srpski).

Smile

Pa sto bh te lagao,nije 1000 trbusnjaka neki broj,samo kad udjes u fazon...ja sam obicno radio po 30 u seriji tj 3 serije po 30 i to 6 razlicitih vezbi (3x30x6=540) + na kraju super serije,to su trbusnjaci koji se rade 8min bez prestanka,gde se uradi 400 komada odjednom(oni se rade brzo,da bi podigao puls,tj da bi sagoreo salo sa stomaka)...naravno,nisam mogao odmah 1000,pocnes sa 200-300,tj koliko mozes pa povecavas postepeno...

Ja sam bio ubedjen da nikad necu moci stomak da izdefinisem,ali sam pogresio!  Smile
I jos jedna stvar,dzaba ti i 5000 trbusnjaka,najbitnija ti je kvalitetna ishrana....

@Mosquito
Blago tebi kad ti je tako malo bilo potrebno,ja sa sam se bas namucio... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Keep the wheelz rollin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1026
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
I da ga 'bem..mnogo mi je hiljadu,mogu da uradim 600 bez prestanka,posle toga nisam probao vise,verovatno bi mogao jos,ali je problem sto sam ja teska mrcina za pojedine stvari,kako za ziwot tako i za vezbanje,zadovoljavam se sitnim stvarima  Smile

Slazem se,nema losho sto bi se reklo po vranjanski,samo ubaciti kardio pre trbusnjaka. Jer moz da radis ko sto ti kaes i 10 000 ali bez kardia nema lebac,ako je neko debeo mora prvo salce da smakne da nije svinjche pa tek onda na trbusnjake da se baca Smile

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Apple Iphone 4s

Ne,ne,ne,ne.....
1. Nikako nemoj ici u teretanu da radis sa tegovima na prazan stomak!! To moze samo ako ides na kardio,pa hoces da smrsas(jer tada organizam znojenjem sagoreva masti u organizmu)
2. Sto se tice ishrane,najbolje bi bilo da imas 2 obroka pre treninga,recimo prvi(barena jaja,sir,ovsene pahuljice-proteinski) a drugi pred trening(bareni pirinac-slozeni ug. hidrati za energiju),e sad ako nemas vremena za sve to,ukombinuj recimo barena jaja i pirinac ili tako nesto...

Sto se tice trbusnjaka,po meni su najbolji podizanje nogu na vratilu sto vise mozes,trudi se da ih radis dok ne budes mogao da podgnes noge skroz do sipke(za donje trbusnjake) i tkzv. grcenje,podizanje tela(kao klasicni)samo prilikom savijanja bukvalno sabijas trbusanjake,ali to radis bas polako....(za gornje)

E sad,kada ce ti se plocice videti zavisi od dosta stvari,ali najbitnije je da smrsas(ako imas sala)...ja sam radio po 1000 za trening pa nista,dok nisam malo smrsao... Smile
pa pazi ,visina: 187 ,tezina: 78kg
ja treba da smrsam?  Smile
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 573 574 576 577 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 03:53:30
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.